На море с куче

• 7 914
  • 40
  •   1
Отговори
здравейте някой може ли да каже къде е подходящо по бг черноморието за кучета. Имаме чихуахуа  много дребна порода. Насочили сме се към Китен  , но не знам дали на плажа е позволено за домашни любимци. Ако някой знае моля да сподели .  smile3503

Последна редакция: ср, 08 юли 2015, 09:23 от Редактор*

# 1
има тема за Китен и може да попиташ и там.
мисля ,че в началото на плажовете има табели забраняващи вкарването на животни. до колко се спазва е друг въпрос. голямо или малко куче пикнята и лайната са все кучешки.

# 2
  • София
Лайната лесно се събират.

Никога не бих отишла с кучето на пренаселен плаж.
Нашата кучка я водим на неохраняемо място, а очите са на 18 заради децата.

# 3
Мен ме интересува въпроса с хотел/квартира.

# 4
ами има доста хотели и къщи за гости които приемат домашни любимци, но на две места попитахме по телефона дали се позволява на плажа да има кучета и ни отговориха , че до сега никой не ги е питал и не знаят , но предполагат че е позволено.

# 5
ами има доста хотели и къщи за гости които приемат домашни любимци, но на две места попитахме по телефона дали се позволява на плажа да има кучета и ни отговориха , че до сега никой не ги е питал и не знаят , но предполагат че е позволено.

Ти за Китен ли говориш?

# 6
# 7
Лайната лесно се събират.  а пикнята ?
като гледам из парковете  това е мисия невъзможна за доста собственици на кучета. надали ще си променят навика на плажа.

# 8
всеки може да си направи справка.

"Зоополицаи следят за спазването на общинската наредба, която забранява на стопаните да водят кучетата си на плажа.

Домашните животни нямат право да припкат по плажната ивица и да се къпят в морето, дори и да са с намордник и на каишка. Идеята на наредбата е плажуващите хора да могат да се наслаждават на лятната си морска почивка и да не бъдат обезпокоявани от домашните четириноги.

Когато бъде хванат нарушител, който е пуснал кучето си на плажа, зоополицаите му съставят акт за административно нарушение на базата на общинската Наредба за обществения ред ".....

# 9
Бонго, край, идвам с кучето и ще те намеря! Laughing

# 10
внимавай да не обърна повече внимание на кучето , отколкото на теб  hahaha

пп. аз все още незнам дали ще ходя на море , камо ли пък в Китен да ме намериш. ама опитай все пак  Joy

# 11
Аз по принцип говоря.
И аз не съм решила. Grinning

# 12
  • София
дай линк към някоя подобна наредба, защото ме мързи да търся. пък и не знам дали всяка община с плаж има подобен подзаконов нормативен акт.

# 13
предполагам ,че наредбите са издадени от общините , които имат контакт с морето.
можеш да провериш при тях. имат и телефони за инфо  Laughing
но доколкото си спомням има държавна наредба къде може да пребивават по принцип кучетата - та определени и обозначени за това места. плажа почти е сигурно ,че не попада в такова място

# 14
  • София
предполагам ,че наредбите са издадени от общините , които имат контакт с морето.
можеш да провериш при тях. имат и телефони за инфо  Laughing

Надявах се, че имаш някоя подръка, защото ме мързи да търся. искам да прочета дали и на неохраняемите плажове не мога да водя кучето си.

Общи условия

Активация на акаунт