КРУИЗИ /тема 6/

• 82 903
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Ами от Конитранс. Във Вива вояж е по-евтино,ако си без дете, с дете ми дадоха по-скъпа цена...  Нензайно защо. Но по-добре,че съм с бг агенция,че сина ми има друг баща, имената с различни и ще ми трябват се оказа няколко допълнителни документа, искани от круизната компанния и подписани от таткото. Не знам дали щяха да обърнат чуждите агенции  внимание на различните имена. Иначе сега има промоция 50 долара кредит за екскурзия на макс 4 пристнища, сода пакет за двама, по избор. А цената не е малка, но Епик го следа, той държи цена, не пада ниско. Виж,МСЦ са непредсказуеми и при тях може да се чака. Но, този круиз от дата 3.01., когато исках да отидем е запълнен ,поне вътрешните кабини,де, което значи,че има интерес. Peace

# 136
и аз мечтая за круиз, записвам се да ви следя

# 137
  • Варна
48 часова промоция. Moneyhttp://www.cruisenation.com/special-offers/divina-caribbean-offe … 99Caribbean010815
Подходящо за мечтаещите за кариби.
Много ми хареса, но не ми се вписва в годишния бюджет трети круиз.  Cry

# 138
  • София
Здравейте!  Начесах си крастата и резервирах круиз. Не можах да издържа..................
Много се радвам, честито...

48 часова промоция.
Подходящо за мечтаещите за кариби.
Много ми хареса, но не ми се вписва в годишния бюджет трети круиз.  Cry

Офертата е от страхотните, плащаш круиза, всичко останало е без пари, а то е прекалено много....
От съвсем скоро знам колко струват полети и нощувки....
Не се замисляйте, ако имате възможност...

Аз направих малко бързи, морски и фериботни приключения на по-близки места....

# 139
Момичета имам нужда от помощ. Резервирала съм круиз за края на ноември директно от сайта на Коста. Платила съм капаро. Избрах вътрешна каюта премиум.
 В момента имат промоция и външните каюти са на по добра цена от моята вътрешна. Има ли как да я сменя?

# 140
  • Варна
Обикновено пише, че промоцията не важи за вече направени резервации... но едва ли пречи да опиташ.
И да не се получи, ако има останали свободни при качването, много вероятно е да ти я ъпгрейтнат. На последния ни круиз ни преместиха на по-горна палуба, а други българи са ги преместили от вътрешна каюта, в каюта с балкон.

Последна редакция: ср, 05 авг 2015, 18:45 от rintinty

# 141
Обикновено пише, че промоцията не важи за вече направени резервации... но едва ли пречи да опиташ.
А просто да ъпгреидвам класа на каюта извън промоция, как може да се направи?

# 142
Има ли някой за Коста Магика  на 26,10 от Савона

# 143
elndim, най-добре им пиши е-мейл на английски или им се обади и обясни проблема и дали може да се смени... Аз съм им писала и винаги са ми отговаряли, понеже аз също буквам директно в сайта им... Но пък после ме прехвърлят към тур.агенция, теб не те ли прехвърлиха? Ако е така, направо говори с агенцията и тя ще направи запитването вместо теб.... Peace

# 144
elndim, най-добре им пиши е-мейл на английски или им се обади и обясни проблема и дали може да се смени... Аз съм им писала и винаги са ми отговаряли, понеже аз също буквам директно в сайта им... Но пък после ме прехвърлят към тур.агенция, теб не те ли прехвърлиха? Ако е така, направо говори с агенцията и тя ще направи запитването вместо теб.... Peace
Буквално преди половин час последно получих мейл от тях.
Канцелирахме старата резервация с глоба от 50 евро. Направих нова резервация по промоцията и ако ми върнат остатъка от първото капаро/както обещаха/, ъпгрейта от вътрешна премиум до океан вю премиум ще ми излезе 24 евро.

# 145
  • София
elndim
Точно мислех да ти пиша, че можеш да го направиш с не голяма глоба.
На различните компании е друго, често само членовете на клубове могат да променят и т.н. без такси.

Аз по тези причини рядко резервирам твърде рано, винаги може да има по-добра цена.
Ако ли не, друг круиз...

# 146

Bled

При мен е много комплексно със съгласуване със синът ми от Англия /срещаме се в Барселона/ и ангажиране на човек, който да ми гледа кучетата, а и за рожденият ми ден.
И предишната оферта беше доста добра, как разбираш, коя е най изгодната?

# 147
  • София
как разбираш, коя е най изгодната?

elndim
Да, разбирам те...
Честно казано почти всяка оферта може да се прецени, дали може да падне или не.
Има круизи, които веднага се запълват и то явно си личи.
Има други, които до последно ги мъчат, там са ниските цени. Това не значи, че са лоши, напротив.
Просто маршрут, който се минава от много кораби по много пъти и рано или късно закъсва за пасажери.
Тогава е момента.....
Ето сега круиза на който бяхме последно от Триест.
Отново има страхотна цена/299 евро/, чак си мисля за втори път.
И в момента има невероятни оферти, стига да ги откриваш.
Не ми се пускат непрекъснато, да не е прекалено....

# 148

Bled
Аз все още не се ориентирам много в търсенето.
Сподели, моля те този за 299 евро от Триест.

# 149
  • София
Ще стане, спокойно.
Тази оферта, дори беше паднала до 269 евро/но има такси, знаеш/.
Ще я откри и ти я пускам....

Това е маршрута от нашето пътуване...

Скрит текст:
Giorno 1 Trieste - Al porto Trieste è una città del Nord Italia, situata sulle rive del mar Adriatico, praticamente al ... 19h00
Giorno 2 Spalato - Al porto Seconda città della Croazia, Spalato, nel cuore della Dalmazia, è un città viva, dinamica e ... 13h00 19h00
Giorno 3 Cattaro - Al porto La città di Kotor, protetta da mura impressionanti, è iscritta alla lista del Patrimonio ... 09h00 14h00
Giorno 4 Cefalonia - Al porto Cefalonia é la più grande delle isole Ionie. É un grande centro culturale della civiltà ... 10h00 20h30
Giorno 5 Corfù - Al porto Corfù, in greco Kérkyra, è una città portuale greca e il capoluogo dell'isola di Corfù, la più ... 07h00 16h00
Giorno 6 Dubrovnik - Al porto Dubrovnik (anticamente Ragusa) è una città portuale della Croazia e la più grande città della ... 07h00 13h00
Giorno 7 Venezia - Al porto Venezia, la famosa città lagunare meta degli innamorati di tutto il mondo, è conosciuta per ... 09h30 22h00

Общи условия

Активация на акаунт