Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 19

• 71 849
  • 737
  •   1
Отговори
# 390

Кеии благодаря за тази сцена    bouquet  bouquet
лейдито съвсем си е загубила ума от ревност,не се чува какви ги дрънка и чак ми става смешна като и слушам параноичните измишльотини  ... за нея е неразбираемо как така Гюл е спечелила децата,както и в по предни серии ,Гюл и каза  Peace на кого говоря за любов(когато Джансу реши че иска да живее с Гюл и Дилара отиде в дома на Гюл и пак започна да дрънка глупости )
... та и сега не може да асимилира ,как така Гюл успя да спечели и Хазал и то до толкова че не иска мама Гюл да си отива,ами лейдито не и е ясно че Гюл никога не е губила обичта и доверието на Хазал,всичко което правеше Хазал на Гюл ,да я наранява и държи настрана беше за да се хареса на мама Дилара и спокойно да се възползва от парите и името на семейство Гюрпънарови и най-вече да заживее завинаги в имението ...
Дилара съвсем ме изкарва вече от обувките   Mr. Green Mr. Green
пак успя да настрои Озан срещу Гюл,размъти мозъка на Джансу, е това майка ли е ми кажете ,като види че губи и да използва децата си  Peace
и на мен не ми харесва сценария ,започват с повторения на ситуации от първи сезон ...
- бесния Джихан как чупи огледалото ...
- Озан след толкова разговори с баща си по повод нещата около Гюл ,съвсем си промени отношението към нея , ходи им на гости,извини ѝ се,дори си правеше планове да заживее в нейния беден дом заедно с Джансу ...
защото Озан не е глупаво момче, много бързо разбра че всичко което говори Дилара за Гюл не е вярно,че всичко е само в главата на параноичната му майка и сега изведнъж пак се връщаме в началото,Озан пак повярва на майка си и настръхна срещу Гюл Laughing
- Джансу ,която страдаше когато беше далеч от Гюл, не искаше да се отделя от нея,заради миризмата на мама ... която с такава радост сподели с приятелките си,че май м/у тати Джихан и мама Гюл има нещо и сега ще бяга при психясалия Озкан,защото чува че любимият ѝ баща се обяснява в любов на обичната ѝ мама Гюл  Shocked
нали имаха разговор Джансу с Джи в който тя му каза че се страхува не от това че ще се разведат с майка ѝ Дилара а от това да не станат врагове и  че знае колко е бил нещастен през последните години любимият баща, Джихан и сега изведнъж ще се ядоса и ще избяга при човека ,който не искаше да го вижда повече,демек лудия ѝ бащаа Озкан,е по-голяма глупост не биха могли да измислят сценаристите
а ако това наистина се случи в сериала,вече ще им пиша на сценаристите да си попреговорят какви са ги писали в първи сезон  Peace
не ми харесва как лашкат героите от едната крайност в другата,
кажи речи върнаха нещата на сериала в самото начало  Peace т:bad-words: bowuu

Последна редакция: пн, 21 сеп 2015, 10:59 от Свет_ВАРНА

# 391
макар и със закъснение ще сложа и тук 3- тия трей на Парченцата ,който ме накара да се замисля  Peace

https://www.youtube.com/watch?v=-MmNF5Db9z4

какво толкова е разстроило Джи та чак реве  Thinking
лейдито и тя е чок разстроена  Thinking
дали вече са си казали сбогом и ще се видим в съда  newsm78 или нещо друго ,свързано с миналото им ,или пък си е спомнил по някакъв начин за смъртта на сестра му  newsm78
но ако е заради окончателната им раздялата ,то тогава Джи да спира развода да си заживява с лейдито и да остави Гюл да си живее живота,защото това вече е трети път когато виждам сълзи в очите на Джи по време и след на разговор с Дилара...
при Джихан ефенди думите и делата се разминават,какво е туй сега ,нещастен съм с теб ,но пък страдам за теб,като детска игра стана  bowuu кат ма ядосаш хади ал палто и гид ,кат ми мине хади гял бурдаа  Shocked Shocked Shocked
нали ужким е много нещастен от живота с Дилара, не веднъж го е казвал и на Йълдъръм ,и на Гюл и на самата Дилара,както и че не може да и прости за нейните безбройни глупости които сътвори през последните месеци ...
но да не палим предварително джапанките ,след като изгледаме довечера епизода ще коментираме  bowuu
защото се убедих че в повечето случай трейлърите тотално ме объркват и  нищо от това което е дадено не е така както изглежда ,така че още малко търпение и след нялко часа ще си получим отговорите ,а може и още мноого въпроси да изникнат ,но все пак това е сериал и нещата бавно се равиват bowuu само се моля поне да имаме добър край и всеки да си получи заслуженото  bowuu bowuu не ми се иска да ни прецакат с някой на бързо скроен финал  bowuu bowuu

Последна редакция: пн, 21 сеп 2015, 11:09 от Свет_ВАРНА

# 392
нещо което в сериала няма да видим скоро  bowuu bowuu
лейдито и Гюл една до друга усмихнати и спокойни  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

а това дали е от подготовката за градинското парти  newsm78

# 393

голямо  забавление пада на сета  bowuu bowuu bowuu

# 394
# 395
Привет Сладурки Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 396
Paramparça 33. Bölüm

https://www.youtube.com/watch?v=QbiAsCZZcqQ

За съжаление снощи епизода не се е харесал на турските зрители ,тази седмица Paramparça е на трето място Laughing Laughing Laughing Laughing

http://www.ranini.tv/reyting  Peace

летните сериали здраво са застанали на първите места и нема мърдане  bowuu bowuu
не слагам цифри,нарочно Peace  защото нещата около рейтингите не са съвсем точни и току ги трият,сменят,но каквото и да се случва на трето място сме си тази седмица ,така че сценаристите и режисьора да се вземат яко в ръце ако искат пак да сме най-харесвания ,следователно най-рейтинговият сериал bowuu bowuu bowuu

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 13:58 от Свет_ВАРНА

# 397
Сладурки как сте след снощната серия,голяма тишина  ooooh! ooooh! ooooh!
На мен серията не мога да кажа че ми е харесала,не мога да кажа че не ми е харесала  Rolling Eyes Rolling Eyes
доста ме изнерви Хазал  Mr. Green
прекалиха вече с глезотиите и игричките ѝ Mr. Green две серии гледаме едно и също,как Гюл всеки кой къде завари я тъпче и обижда а тя седи и преглъща,обида след обида ,само и само да угоди на Хазал ,добре че най-накрая Джито и сви сърмите та се кротна малко аммааа да видим до кога  bowuu
не ми харесва какво направиха сценаристите с Гюлсерен,от мъжкото борбено момиче,което не се страхуваше от никой и от нищо,не позволяваше на никой да я унижава ,а сега кой където свари там я тъпче и обижда ,дано вече не се върне в имението,че бактън от повторения  Whistling Whistling
защо и развалиха отношенията с децата ,всичко беше изстрадано достатъчно  Mr. Green Mr. Green
не ми харесаха и двата момента ,обясненията на Джи и Дилара в спалнята им  Peace разревания Джихан ми дойде в повече Mr. Green не мога да намеря логично обяснение за бягството на Джансу  Mr. Green
не ми хареса че така ни огорчиха един доста силен романтичен момент на Гюлихан  Mr. Green
не ми харесва и промяната,в отрицателен аспект на Озан,отдавна не се беше блещил на Джи , много бързо забрави в какви каши се забърка и след всяка, Джи освен че му даваше много хубави съвети ,не му мрънкаше като лейдито и сега хоооп ново двайси имаме с отново Озан завъртян на 360,озлобен аругантен  bowuu
еее каква стана тя,всички настръхнаха срещу Гюлихан ...но се надявам Джи да застане до Гюл и като мъж да я брани ,дори и от децата им,че много им са остри зъбките  Mr. Green
не мога да си обясня защо сценаристите направиха цялото сем.Гюрпънар Парампарча  Thinking
да улеснят Харун ли ,така те са още по-уязвими  Thinking а Харун хиич да не е доста интересен екип сформира, освен неговите кученца , първа беше Джандан ,Алперджим и той не закъсня  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 14:40 от Свет_ВАРНА

# 398
един много хубав колаж от Фунда  Heart Eyes Heart Eyes

# 399
Не , аз започвам да смятам , че Хазал и Гюлсерен в тясно техните взаимоотношения са категорично фантасмагоричен и напълно измислен ......."вариант".........Който каквото и да ми говори ......това реално няма как да се случи .........Хайде ...всички сме майки .........То бива, бива, ама бивол за мезе не бива .......
Добре ще бъде сценария да излезе от сферата на фантастиката.....иначе .........ще загубят рейтинг ...още ..., а сериялчето като цяло и като замисъл не е толкова лошо, че да го спрат ... ooooh!

# 400
  • Варна
Здравейте!

За 33 епизод мога да кажа само, че не ме впечатли особено.
Да, за час и педесет минути имаше и хубави сцени, но като цяло нищо особено.
Все същите реплики, все същите неща, вече толкова епизоди.
За Харун, за сега добро появяване, интересен е заради тайната, която е около героя му.
То не е важно какво аз мисля за епизода, рейтинга ясно показва, че нищо интересно не се случва.
Колко още ще чакат, за да направят необходимите промени - не знам,
но ако продължават така, може и да не изкарат до лятото на 2016,
разбира се, това зависи и от други неща, не само от рейтинга.
Едно от нещата, които най-не ми хареса в епизода е,
че отново една хубава сцена на Гюлихан беше съсипана.
Разбирам, че трябваше причина Джансу да се разгневи на Джи и Гюл,
но можеше да не беше точно в онзи момент в градината.
Така за пореден път сцена на Гюлихан е някак половинчата, поне за мен,
като се има предвид, че почти цялата я бяхме видели във фрагмана.

Аз бих предпочела сцената да е така например...

Гюлихан - "Няма да те оставя да си отидеш" - с БГ субтитри

# 401
  • Варна
За мен връзката между Гюлсерен и Хазал не е странна.

Отвратителното поведението на Хазал в първи сезон бе продиктувано,
за да се хареса на Дилара и да може да заживее в имението.
Сега, когато е инвалид, Хазал е наясно, че Дилара няма как да я изгони
и затова открито показва привързаността си към Гюлсерен.
Разбира се, от друга страна, Хазал се възползва от Гюлсерен,
за дето я принуждава да седи там.
За мен тук е мястото, където Джи трябваше да спре този каприз на Хазал.
Ако за Дилара е унижение, че Гюлсерен е в дома й и има право да я унижава,
то и за Гюлсерен може да се каже, че не стои там с удоволствие.
Положението е неприятно и за двете, в случая Джи избра най-лесното,
събра двете на едно място.

Поведението на Джансу пък е малко пресилено.
Не е като да не знае нищо за чувствата на баща си.

Сега се зъби и ги обвинява, остави ги доста учудени,
като има каза, че докато тя се измъчвала за състоянието на Хазал,
те се били целували, но като излезе истината, ще я видим тогава.

Интересно и колко време ще издържи при Озкан, сега там е пренаселено.

За сега още не са разрушили хубавото приятелство между Гюл и Дерия,
дано и не го направят, че всичко друго около Гюл е разбито.

Тя няма дом, няма работа, Джансу сега я мрази, Хазал е в имението, няма семейство.
Само една Дерия и Джихан й останаха, поне на този етап.

В трея за 34 епизод има надежда за Гюлихан, въпреки всичко случило се...
Paramparca 34. Bolum Fragman BG SUB

Ще видим отново хубави погледи...

# 402
  • Варна
Снощи излезе нови за предстоящо интервю с Нургюл и тази снимка...

Към малкото информация са сложили, че по отношение за нов проект с Йозджан,
възможно е в бъдеще двамата да си партнират, но в нещо различно от Асмалъ Конак.

Много ще се радвам, например лятото на 2016 да снимат филм заедно  Wink Wink Wink

Нургюл също така вчера пусна тази снимка...

Оказва се, че е била на сета на Съдбата, където работи брат й...

П.С. Дано да публикуват цялото интервю и още някоя нова снимка.

# 403
  • Варна
Снимки зад кулисите от промото на Стар Тв...

# 404
Привет, мили момичета!  Hug Heart Eyes Grinning

Свет  Hug Heart Eyes Grinning, Кеии  Hug Heart Eyes Grinning, много интересни неща прочетох при вас, благодаря ви!   bouquet  bouquet

Аз продължавам да се радвам на филма, интересен си ми е, много емоционален, само съм изненадана от връщането назад в статуса на семействата и героите. Страхувам се също, че ще направят като в Дила - за да задоволят зрителите, измъдриха щастлив край и лично мен ме принудиха да приема целия сезон 2 с  компромис към някои абсурдни ситуации.....

Относно връзката Хазал-Гюл, нищо ново под слънцето, Хазал използва фино и целенасочено майка си, третира я като прислужница, знае, че Дилара няма да го допусне, а Гюл за пореден път се радва на трошичките, наподобяващи обич и мисля, че ударът, когато разбере що за стока е Хазал, ще е много груб..... Просто не му вярвам на това дете, то е като обладано от злост и жлъч......

Колко емоционална е Нурги, а Ебру май трудно показва себе си, усмивката ѝ е насила някак си, поне на тези фотоси....

От интервютата с шведите:

Общи условия

Активация на акаунт