Днес е деня на Парчетата

Откъс от 32 епизод с БГ субтитри...
Счупени Парчета
~ Гюлсерен ще напусне ли имението? ~
Сцени от 32 епизод с БГ субтитри

Кеии благодаря за тази сцена

лейдито съвсем си е загубила ума от ревност,не се чува какви ги дрънка и чак ми става смешна като и слушам параноичните измишльотини ... за нея е неразбираемо как така Гюл е спечелила децата,както и в по предни серии ,Гюл и каза

... та и сега не може да асимилира ,как така Гюл успя да спечели и Хазал и то до толкова че не иска мама Гюл да си отива,ами лейдито не и е ясно че Гюл никога не е губила обичта и доверието на Хазал,всичко което правеше Хазал на Гюл ,да я наранява и държи настрана беше за да се хареса на мама Дилара и спокойно да се възползва от парите и името на семейство Гюрпънарови и най-вече да заживее завинаги в имението ...
Дилара съвсем ме изкарва вече от обувките

пак успя да настрои Озан срещу Гюл,размъти мозъка на Джансу, е това майка ли е ми кажете ,като види че губи и да използва децата си

и на мен не ми харесва сценария ,започват с повторения на ситуации от първи сезон ...
- бесния Джихан как чупи огледалото ...
- Озан след толкова разговори с баща си по повод нещата около Гюл ,съвсем си промени отношението към нея , ходи им на гости,извини ѝ се,дори си правеше планове да заживее в нейния беден дом заедно с Джансу ...
защото Озан не е глупаво момче, много бързо разбра че всичко което говори Дилара за Гюл не е вярно,че всичко е само в главата на параноичната му майка и сега изведнъж пак се връщаме в началото,Озан пак повярва на майка си и настръхна срещу Гюл

- Джансу ,която страдаше когато беше далеч от Гюл, не искаше да се отделя от нея,заради миризмата на мама ... която с такава радост сподели с приятелките си,че май м/у тати Джихан и мама Гюл има нещо и сега ще бяга при психясалия Озкан,защото чува че любимият ѝ баща се обяснява в любов на обичната ѝ мама Гюл

нали имаха разговор Джансу с Джи в който тя му каза че се страхува не от това че ще се разведат с майка ѝ Дилара а от това да не станат врагове и че знае колко е бил нещастен през последните години любимият баща, Джихан и сега изведнъж ще се ядоса и ще избяга при човека ,който не искаше да го вижда повече,демек лудия ѝ бащаа Озкан,е по-голяма глупост не биха могли да измислят сценаристите
а ако това наистина се случи в сериала,вече ще им пиша на сценаристите да си попреговорят какви са ги писали в първи сезон

не ми харесва как лашкат героите от едната крайност в другата,
кажи речи върнаха нещата на сериала в самото начало