Помогнете мами,моля!

• 1 922
  • 4
  •   1
Отговори
Zdraveite Dami, neznam dali veche ima takava tema no imam nujda ot pomosht,otdavna iskam bebe i ne se poluchava otkriha mi mnogo kisti na qichnicite koito rastat i imam nasrochena laparoskopiq za polikistozni qichnici za tozi vtornik utre trqbva da vlqza v bolnicata,a dnes mi doide cik1la vyprosat mi e pravili se laparoskopoq na 2-riq den ot cik1la izobshto prechili tova che mi doide neiskam da mi otlagat operaciqta ot tolkova vreme se m1cha s tezi kisti i nai-posle imam vyzmojnost za tazi operaciq mnogo shte sym blagodarna ako polucha otgovor ot dami koito imat opit s tova

# 1
  • София
Не знам дали се прави,  но мисля, че няма да те върнат.  Освен това вече ще е трети ден във вторник. Пожелавам късмет 🍀

# 2
Благадаря за отговора дано не ме върнат утре

# 3
  • София
Ако операцията е спешна - няма да те върнат, но при теб е планова и може да откажат. Иначе по принцип операции се правят в чисти дни, т.е. без кръвотечение, но може и да не те върнат. А и с този  несигурен цикъл ти няма как да прецениш кога ще ти дойде. А и съм сигурна, че ти е дошло от притеснение. Ако те върнат искай дабти насрочат нова операция за след няколко дни - като ти свърши.
Иначе си мисля, че може и да е за добро, че ти е дошло. Не искам да говоря лошо за болницата, защото не знам къде точно ще те оперират, но може би това ти е сигнал да потърсиш още едно мнение.

Пожелавам ти отново късмет 🍀   bouquet

# 4
Много ти благодаря дано всичко мине добре надявам се операцията да стане както е планувана

Общи условия

Активация на акаунт