Фермер търси жена- 2 сезон

• 72 173
  • 594
  •   1
Отговори

„Фермер търси жена” се завръща в ефира на Нова с втори, още по-силен сезон, за да запали любовната искра на двама души, чиито пътища никога не биха се пресекли. За любовта няма невъзможни неща, но това да събере не една, а няколко двойки от различни светове може да се окаже истинско предизвикателство.

Десет фермера ще имат уникалната възможност да напишат своята вълнуваща любовна история в ефира на Нова. Те ще преживеят незабравими моменти с избраните от самите тях дами, ще тестват реакциите им в различни ситуации и накрая ще бъдат поставени пред труден избор. Защото само една ще спечели битката за сърцето на фермера.

Водеща -Диди от "На кафе".

Фейсбук страница на предаването: https://www.facebook.com/fermer.tursi.jena

Запиши се за фермерска половинка тук : http://novatv.bg/farmer

Последна редакция: нд, 05 юли 2015, 23:12 от Барелина

# 1
Хоп първа. Мерси за темичката.   bouquet

Този разведения, който го дават сега не е лош (като изключим външния вид), поне има образование.

# 2
Гледам сега и да се запиша. Сякаш предния сезон имаше по-привлекателни мъже.

# 3
И аз го гледам  Grinning Първите участници изобщо не ми приличаха на фермери,някакви нацепени батки с 1000 изисквания Laughing И да питам,някоя хареса ли си момък и ще пише ли ? Simple Smile

# 4
Те повечето не приличат на фермери, имат по един куп декари, реално не е сигурно дали ги обработват или само дърпат юздите.
Няма ни един хубав, тцтцт!

# 5
  • Варна
И аз тук !

Направо голям смях с тия фермери ,язък че ще чакаме до есента да видим какво ще стане

# 6
О, сега момичета трябва да се запишат до края на месеца, после сигурно ще снимат епизодите и чак септември ще излъчват епизодите Sad

# 7
  • София
Славко ми е най-симпатичен от всички като че ли  Laughing

# 8
Ми, на никого няма да пиша пък . Crossing Arms Гласих се за фермерка, но никой не ми хареса .  Laughing
Първите ми се сториха някакви нацепени и повечето говорят ужасно, с някакъв диалект. Последният, разведеният, ми се стори най-интелигентен , а преди това бащата и синът ме разчувстваха-дано си намери момчето добра жена.
И ще си чакаме...

П.п. Упс, благодаря за темата   bouquet

# 9
Яснооо, аз как се наточих да гледам... ма не се сещам, че обикновено риалитита не започват юли  Mr. Green

# 10
Не ми харесаха хич.

# 11
Оф, че ме е яд, мислех си, че сега ще дават предаването. Няма какво да се гледааа!

# 12
И аз го гледам  Grinning Първите участници изобщо не ми приличаха на фермери,някакви нацепени батки с 1000 изисквания Laughing И да питам,някоя хареса ли си момък и ще пише ли ? Simple Smile

И да не бях омъжена, пак не бих писала.

Така ли ми се струва на мен или българският мъж остарява много бързо ? Един от последните беше на 27, а ми изглеждаше много по-възрастен Rolling Eyes .

# 13
Не е само на теб -ММ е на 33 и изглежда много по-млад от 24 и 27 годишните.

# 14
Това предаване е нагласено от всякъде. Познавам едното момче, което участваше в предишния сезон. Той си имаше сериозна приятелка по време на цялото предаване, с която са заедно от години. За предаването набират манекенки, които трябва да играят ролята на влюбени във фермерите девойки. А какви фермери са тези младежи е съвсем друг въпрос. Проверете предишните участнички и ще намерите всичките по сайтовете за манекенки и фотомодели. Това момче от предишния сезон си живее цял живот в града, а на село живеят майка му и баща му, но и той изигра сериозен фермер, който работи от сутрин до вечер на нивата.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт