Фермер търси жена- 2 сезон

• 72 184
  • 594
  •   1
Отговори
# 45
  • Berlin
И квоо? Писали са си, но не съвсем,😄 по време на предаването.  Laughing Мисля, че разбрахме защо са се разделили с танцьорката.

# 46
Хахах май така излиза Laughing
Разбрала е, че той си търси жена, чрез предаването и го е нападнала във фейсбук Laughing

# 47
Да, а той беше уж от скромните, представям си при другите какво е било  Crazy

# 48
  • I want it all and I want it now.

Благодаря за темата.bouquet
Нито един не ми хареса  Peace

# 49
Ще ви следя. Съвсем случайно се загледах в предаването и ми хареса. Познавам задочно един от фермерите и наистина си е такъв. Няма при него нищо нагласено.

# 50
И аз да се запиша да ви следя.  Hug

# 51
Един от първите фермери - Йордан, дълго време след предаването ловуваше във Фейсбук. Дано си е намерил гадже най-после.

# 52
Имаше и един участник с къща с басейн, не помня името му. Момичето което избра, след срещите им насаме беше избягало чак в Гърция  Sunglasses 

# 53
  • Mediterraneo
Потенциалните кандидатки, ако попаднат на темата, ще се откажат преди да са започнали да действат  Laughing

# 54
Моя мъж познава единият от фермерите  Mr. Greenмомчето откровено лъже,дори и тракторите до които се е снимал не са негови.А  къщата им е една съборетина

# 55
Моя мъж познава единият от фермерите  Mr. Greenмомчето откровено лъже,дори и тракторите до които се е снимал не са негови.А  къщата им е една съборетина

Joy

Може под наем да вземе някоя по - хубава къща, че да заведе момите, а после като му видят бараката те ще решат дали парите или любовта ще вземе превес.
 Whistling
 Joy

# 56
Потенциалните кандидатки, ако попаднат на темата, ще се откажат преди да са започнали да действат  Laughing
Абе сериозните кандидатки действат извън предаването, както разбрахме, по фейсбук  Sunglasses

# 57
ми то за това толкова и се получиха от първия  сезон двойките,явно

# 58
То са едни претенции, то чудо!...Къде ги тези жени, че и при тях да отидат!? ooooh!
Не изгледах всички фермери, но като че ли най-ми допаднаха Славко и Петър!
Иначе тия дъртите...мани ги! Mr. Green

# 59
Този момък от Кондофрей има чувството, че ми е познат, дали не се е явявал на кастинг и в първият сезон   Thinking

Общи условия

Активация на акаунт