Косопад - 8 тема

• 170 689
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Аз вече съм на 5та опаковка Приорин.На 4тата забелязах поникналата коса.Косопада е овладян,но ще продължа да ги пия.Важното е, че не запушвам канала в банята с една топка косми.
Едновременно с пиенето на Приорин,започнах да се къносвам с индийска къна,за да подхравам.Не съм очарована от оранжевия оттенък,но няма значение в момента цвета,важното е да имам коса на главата си.
По горе споменавате Пантогара.Е аз бях супер доволна.Толкова ме е яд ,че не го внасят вече.

# 151
Момичета, а тези Приорин, Пантогар лекар ли ви ги изписа или вие така на своя глава ги пиете?
Даже не знам за какво става въпрос, ей сега ще ги погледна в нета, но определено първо ще отида на лекар да видя той какво ще каже и към какво ще ме насочи.  Rolling Eyes

# 152
  • София
От Алпецин и аз бях доволна. Изразходвах една опаковка и заначително повлия на косопада, но като купувах втората и продавачката ми каза че има
привикване на организма и е възможно да няма такъв добър ефект като първия път. Оказа се прва. После минах на Виши, от които съм много доволна.
Имам много нови растежи, косата е жива и жизнена. Сега съм само на Цинк-биотин и понеже някой питаше- не, не увеличават апетита  Peace

# 153
  • Бургас
Момичета, а тези Приорин, Пантогар лекар ли ви ги изписа или вие така на своя глава ги пиете?
Даже не знам за какво става въпрос, ей сега ще ги погледна в нета, но определено първо ще отида на лекар да видя той какво ще каже и към какво ще ме насочи.  Rolling Eyes
Пантогар ми ги беше изписал лекар,но това преди много години,когато бях ученичка и за първи път се сблъсках с косопад(сезонен).Оттогава всяка пролет и есен 3месеца си пиех от тях.
Приорин си ги взех на своя глава  Peace

# 154
  • София
Здравейте и от мен!
От месец забелязвам, че косата ми е започнала да пада повече от обикновено.
Искам да си взема ампули за коса, можете ли да ми препоръчате най-ефективните според вас?
Преди доста години майка ми си беше взимала едни, от които беше много доволна... но не помни името... били в зелена кутия с някакъв зелен храст отпред... някой сеща ли се за кои става въпрос?
 Hug Hug Hug

# 155
Въпреки косопада, реших да се боядисам, че имам бели коси точно на челото...Някой ползвал ли е следната боя за коса: 3chenes color&soin. В аптеката ми казаха че уж е по-безвредна, без амоняк.
Също така смених витамините на Фито с тези на Дюкре анакапс да видим дали има разлика. Казаха ми че последните уж са по силни, да видим...Също така си взех следните ампули, ще пиша дали са ефикасни, поне уж са на растителна основа:http://vivasan.bg/bg/podkhranvane-i-regenerirane-na-kosata/382-migliorin-ampuli-protiv-kosopad.html.

# 156
  • София
Въпреки косопада, реших да се боядисам, че имам бели коси точно на челото...Някой ползвал ли е следната боя за коса: 3chenes color&soin. В аптеката ми казаха че уж е по-безвредна, без амоняк.
Също така смених витамините на Фито с тези на Дюкре анакапс да видим дали има разлика. Казаха ми че последните уж са по силни, да видим...Също така си взех следните ампули, ще пиша дали са ефикасни, поне уж са на растителна основа:http://vivasan.bg/bg/podkhranvane-i-regenerirane-na-kosata/382-migliorin-ampuli-protiv-kosopad.html.

тази боя за коса също е с химия, като останалите Peace по- добре пробвай с къна- аз се къносвам от няколко месеца и съм доволна Peace

# 157
Момичета, някой пие ли вечерна иглика? При какъв косопад има ефект - само при хормонален ли? И как се съчетава с други хапчета? Аз съм на цинк+биотин от 7 дни, витамин Д пак от толкова, бирена мая от много време и се чудя дали да не започна и игликата  newsm78

# 158
Аз я пия, но не отчитам ефект върху косопада, честно казано (a, и я забравям понякога, т.е. пия по една (500 мг.), а дозата май беше 1500 newsm78). Обаче си я продължавам, защото ми влияе много добре върху досадното ПМС Crazy

Напоследък се замислих, че от всички добавки, които съм изпробвала (не че са много, но ето например Anacaps, Мaxi Hair, GNC, Абофарма Цинк и Биотин, Геритамин) най-добре ми повлия Maxi Hair. Всъщност единствено от тях имах забележими нови растежи.

Вероятно е индивидуално, но все пак реших да споделя  Peace

# 159
  • Казанлък
Момичета, споделете повече за това масло от вечерна иглика, че нещо съм изпуснала  Praynig Как се пие, колко месеца, за какъв тип косопад помага? Въобще всичко, което се сетите.  Hug Предпочитам да питам директно тук хора, които са ползвали, отколкото да чета реклами из интернет.

# 160
  • в 1001-та нощ
По-скоро регулира хормоните. Препоръчва се и при косопад от проблеми с ЩЖ, но моя приятелка пробва с такава идея и не й помогна  Peace

При мен има поразителен ефектна ПМС, ползвам го с тази цел Simple Smile

# 161
А аз да ви попитам правите ли някакви маски /купени, домашни/, защото в нета много домашни маски против косопад, но се чудя дали има смисъл  Rolling Eyes
А за купени маски така и не прочетох отзив, май няма такива продукти, само шампоани и лосиони.  Rolling Eyes

# 162
  • София
виж тук постовете на г-ца Магнетична- много добре е описала маските и др. продукти за косопад
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=860143.180;topicrefid=20

# 163
  • Толбухин
Здравейте!
Извинявам се че нахълтвам така, но искам да обменя опит в борбата с косопад с вас.
Аз имам косопад от 8-10 месеца, ако не и година. Всякакви маски, масла и шампоани ползвам, които са срещу косопад. Но резултат никакъв.
Началото на седмицата посетих д-р Дърленски /дерматолог/ Изписа ми Ревалид капсули за 3 месеца и Миниксидил 2%, който трудно намирам. Поръчах от един сайт но нещо ме гложди и май няма да повторя. Ето го за мнение: http://www.minoxidilbg.com/minoxidil.php
  Назначи ми кръвна картина, желязо, феритин /който не правят в Добрич/ и изследвания за щитовидната жлеза. Готови са изпратих му ги, мисля че са в норма.
Следващия път ще поръчам от този сайт, но късно го открих http://minoxbg.com/index.html

лек ден

# 164
Да споделя, че на мен ми казаха да си слагам в шампоана масло от розмарин по няколко капки, действало добре. Имало някаква маска в Кауфланд с чесън, препоръча ми я една фризьорка но име не помня, започваше с "Л".

Общи условия

Активация на акаунт