Косопад - 8 тема

• 171 038
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ето ги снимките:

Скрит текст:

Бях предубедена към този продукт още от самото начало. От пръв поглед върху снимките боде очите явно несъответствие: името на препарата; процентът написан с големи цифри и процентът, описан в състава. Последно- това миноксидил 2 % ли е, или е 5%, или кой знае колко? Извинете, но подобно етикетиране е меко казано несериозно.
Тъй като не желая дамата да ме засипе с неуместни цитати от Уикипедия, подчертавам, че коментирам само препарата, а не нейната персона. Аз, както много от хората тук, имам сериозен проблем с косата и последното, което бих направила, е да я третирам с препарат, забъркан в незнайно коя испанска гаражна лаборатория. Лично за себе си бих избрала по-скъп, но с доказан произход продукт  Peace

АДРЕНАЛИНКА, относно чесновото масло и аз имам въпроси.
Y_em,  много ти се радвам за постигнатия резултат    bouquet
Маслото от чесън обаче е етерично масло и не би трябвало да се нанася в чист вид, а да се разреди в доста по-голямо количество базово масло. Би ли споделила дали си разреждала, в какво масло и в какво отношение?

# 211

Това е масло от чесън, но нямам никаква идея дали е хубаво :

http://asiacare.bg/index.php?route=product/product&product_id=26

# 212
  • София
Това не е масло от чесън. Това е смес от 7 различни масла (включително Mineral Oil и Fruit Oil, каквото и да имат предвид) плюс екстракт от чесън.

Аз си представям маслото от чесън като нещо такова например.

# 213
Това не е масло от чесън. Това е смес от 7 различни масла (включително Mineral Oil и Fruit Oil, каквото и да имат предвид) плюс екстракт от чесън.

Аз си представям маслото от чесън като нещо такова например.

Шапокляк, моето масло е точно такова, имам впредвид не на същата фирма, но е 100% натурално, на опаковката пише , че се пие - по няколко капки на ден за засилване на имунитета.

Не знаех обаче, че е етерично. То че мирише, много мирише - като почна да се мажа и цялата стая ухае на чесън... И 2-та пъти когато го слагах не го разреждах с нищо. Това проблем ли е, при условие че нямам никаква негативна реакция (засега)? Не съм особено запозната с етеричните масла, да не си докарам някаква друга беля, притесних се честно казано  Shocked Избягвам да си правя маслени маски с още някакво масло защото много коса пада от самата маска и затова с пипета слагам няколко капки от чесновото на различни места на скалпа и масажирам.

# 214
Моята пак започна да се скубе страшно, пък нямам в излишък.
Само след два часа със сок от  чесън в корените, капането е на 1/5.
Миналата година направих 5-6 процедури, сега май няма да мога толкова, че поне три измивания трябват да се измирише, но това е единственото нещо , което действа !!

# 215
Моята пак започна да се скубе страшно, пък нямам в излишък.
Само след два часа със сок от  чесън в корените, капането е на 1/5.
Миналата година направих 5-6 процедури, сега май няма да мога толкова, че поне три измивания трябват да се измирише, но това е единственото нещо , което действа !!

Не знам как е със сока, при маслото след измиване мирише, но усещаш само ти. След като си направих 2-рата маска, на следващия ден бях на работа и питах 2 колежки дали им ухая на чесън. И двете казаха не. Едната хвана кичур коса и го подуши и чак тогава каза че усеща леко. Но ако никой не си бута носа в косата ти, няма как да усети дори и при най-близка дистанция. А на следващия ден се измирисва и вече и ти не го усещаш - до следващия път  Laughing

# 216
  • София
... Не съм особено запозната с етеричните масла, да не си докарам някаква друга беля, притесних се честно казано  Shocked 
Y_em, аз отскоро прилагам масла и личният ми опит е скромен, но във всичко прочетено е указано  етеричните масла да не се употребяват в чист вид (защото са твърде концентрирани, могат да причинят раздразнение на кожата или алергична реакция).  Може би момичетата от темата за маслата ще ти бъдат полезни с повече информация.
Но при всички положения аз ще си поръчам масло от чесън, още утре сутрин  Blush

# 217
# 218
Попринцип в аптеките продават ли масло от чесън?  newsm78 Сега от тука за първи път чувам за такова масло  Crazy
Сега използвам шампоана на Дюкре Анафаз. Почти го привършвам. Смятам, че косата ми пада по-малко, но ефект уау няма..... чудя се за капсули, но нямам никаква идея какво да гледам там  Tired

# 219
Попринцип в аптеките продават ли масло от чесън?  newsm78 Сега от тука за първи път чувам за такова масло  Crazy
Сега използвам шампоана на Дюкре Анафаз. Почти го привършвам. Смятам, че косата ми пада по-малко, но ефект уау няма..... чудя се за капсули, но нямам никаква идея какво да гледам там  Tired

В аптеките няма масло от чесън, даже и в Зоя го нямат. Аз си го купувам от тук http://biofetish.com/ucloviya-za-polzvane.html, но сайта е в профилактика. Ако някой иска може да ми пише на лични да му дам телефон за връзка  Peace

Шапокляк, благодаря за информацията  Hug Ще започна да го разреждам с някакво базово масло. Между другото - препоръчах го на една приятелка, тя се е мазала и се е обринала, а аз не. Мислехме че е получила тази реакция, защото по принцип е алергична към много неща, но явно причината е в неразреждането.

# 220
  • Толбухин
Y_em за базово масло можеш да ползваш бадемово масло.  Peace
Има благоприятно действие върху косата.
http://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BE-%D0%B1%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D … %D0%BB%D0%B0-v214

Последна редакция: вт, 25 авг 2015, 11:55 от Maslarska

# 221
Y_em за базово масло можеш да ползваш бадемово масло.  Peace
Има благоприятно действие върху косата.
http://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BE-%D0%B1%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D … %D0%BB%D0%B0-v214

Точно това си купих днес, благодаря  Peace

# 222
И какъв е проблема всъщност, аз получих същото нещо и е миноксидил, защото като го сложиш на студено кристализира, получават се едни утайки с бял цвят, което ми каза, мой роднина фармацефт, че щом така кристализира е миноксидил, на тяхната страница http://www.minoxidilbg.com/porachka.php излзат същите снимки, за съжаление не пазя кутийка за да ви я снимам, чак пък такава мнителност....

# 223
Здравейте и от мен. И аз имам голям проблем с косопада дори на места косата ми се накъсва до толкова че стърчи едва един пръст от скалпа Sad Опитах с тривитаминол но много ми сваля боята и ми лъсва бялата коса. Сега съм с едни Италиански ампули за косопад с ленено семе уж подсилващи... ще споделя ефекта от тях скоро

# 224
Момичета, знаете ли някакви лекарства за косопад при дете? На 10 год. е. Личната лекарка каза да му давам "Ревалид", о не смея. А направление за кожен не ми даде. Аз съм доволна от "Анакапс", но на деца не може. Ампулите за втриване вероятно също не стават...Косата му много оредява, особено в преднатач аст на главата.

Общи условия

Активация на акаунт