Косопад - 8 тема

• 171 113
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
Нищо. Нека мирише да си докажем колко борбени жени сме и ще се справим с всяка миризма само за да разберем какво НЕ става. Пък ако нещо стане явно късмета ни е гонил през този ден  Joy

# 271
  • Щастлива мама на 3 слънца
Моя косопад е след раждане.
Да не разрани скалпа.

# 272
Моя косопад е след раждане.
Да не разрани скалпа.

Няма как да се разрани скалпът. Косопадът след раждане е най-безобидният косопад. Той отшумява бързо и след него косата се възстановява напълно. Дори става по-хубава от преди. Не използвай прекалено агресивни продукти, особено ако кърмиш.

# 273
Скрит текст:
Някой да е чувал за маска за коса с мая против косопад ?
Маската с мая за хляб е много хубава, но само тя не е достатъчна за справяне с косопада. Аз я правя от години през две седмици, като я редувам с рициново масло. Маята подхранва косата и я прави много "жилава" и лъскава. От рициновото масло пък косъмът става плътен и косата оптически изглежда по-обемна. Ако косопадът е в лека форма или е сезонен може и да помогне, но по-скоро действа само козметично.

Коя е тази маска? Моля за рецепта  Crazy Grinning

# 274
Някой с мнение за шампоана Здраве против пърхут и косопад?  Rolling Eyes Нямам пърхут. Знам, че има доста доволни от него, но не знам дали заради спиране на косопад или за премахване на пърхута Rolling Eyes

# 275
Някой с мнение за шампоана Здраве против пърхут и косопад?  Rolling Eyes Нямам пърхут. Знам, че има доста доволни от него, но не знам дали заради спиране на косопад или за премахване на пърхута Rolling Eyes
абсолютен боклук, направих грешката да си го купя след като прочетох толкова мн хубави мнения - освен че няма ефект, ами и изсушава косата и се образува пърхут.
Напоследък косопада ми се увеличи още повече, това ме накара да си купя днес Новофан (сестра ми била доволна, докато ги пила 1 месец, ама след това косата пак почва да пада); иначе съм пила цинк 14мг, селен 100мцг, цинк+биотин на ДМ, масло от вечерна иглика, правила съм си маслени маски с макадамия и рицин - нищо не даде резултат. Вече се отказах да си купувам подобни витаминки и реших да го карам направо с тежката артилерия. Само игликата ще продължа да пия, ама то за друго; селена го приключвам до няколко седмици и няма да го повторя, УЖ се препоръчва и за Хашимото, ама май няма мн смисъл от него.

# 276
  • Велико Търново
Аз днес си купих противокосопадния ш-н на Рене Фюртере Фортисеа + ампули, които се втриват два пъти седмично; само тази марка не бях ползвала, ще докладвам как вървят нещата и дали има подобрение Peace

# 277
  • София
Аз днес си купих противокосопадния ш-н на Рене Фюртере Фортисеа + ампули, които се втриват два пъти седмично; само тази марка не бях ползвала, ще докладвам как вървят нещата и дали има подобрение Peace
при мен шампоана нямаше ефект Confused

# 278
  • Велико Търново
Хм, направо ме "успокои" Confused аз разчитам повече на ампулите, шампоанът е по-скоро допълнение.

# 279
  • София
Хм, направо ме "успокои" Confused аз разчитам повече на ампулите, шампоанът е по-скоро допълнение.
може моя косопад да е причина от нещо друго- то и на Дюкре си купих два лосиона /хем са си цифра/ и пак нямаше ефект Confused

# 280
  • Велико Търново
Мда...аз преди месец изхабих Креастим-а на Дюкре и нямах никакъв ефект, за разлика от миналата година например.

# 281
  • гр. София
Не очаквайте ефект само от шампоан  Peace
При сериозен косопад си трябват и добавки, и ампули.

# 282
Здравейте и от мен.Тази тема с косопада много ми допадна,защото не веднъж се борих с него.И толкова пари заминаха за шампоани и ампули.А накрая се отървах от него с морска сол.То какво ли не си слагах по косата и като ме посъветваха да пробвам аз вече ми беше все едно с  какво ще мажа скалпа си само и само да ми мине.И морската сол беше решението,спрях си косопада за 3-4 процедури.От тогава минаха 2 години,сега пак пада леко и комай пак е време.

# 283
Здравейте и от мен.Тази тема с косопада много ми допадна,защото не веднъж се борих с него.И толкова пари заминаха за шампоани и ампули.А накрая се отървах от него с морска сол.То какво ли не си слагах по косата и като ме посъветваха да пробвам аз вече ми беше все едно с  какво ще мажа скалпа си само и само да ми мине.И морската сол беше решението,спрях си косопада за 3-4 процедури.От тогава минаха 2 години,сега пак пада леко и комай пак е време.

Ти ме уби, как с морска сол  Shocked

# 284
Точно това и аз щях да питам. Как се прави?

Общи условия

Активация на акаунт