Косопад - 8 тема

• 173 188
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Радвай се, при мен и напролет се е появявал  Mr. Green

# 631
  • Street of Dreams
Радвай се, при мен и напролет се е появявал  Mr. Green
Мда, направо съм за завиждане  smile3533 newsm68

# 632
# 633
 Тук искам да се запиша да следя, защото не успявам да се преборя с косопада, който ме е емнал. Ползвам ампули на Ревалид, но не редовно и ш-н продив косопад Напура - 2-ра опаковка без особен ефект.
Връщам се да чета.

# 634
  • София
Мислех, че следя темата и се чудя защо от миналата година няма мнения, реших че всички сте си решили проблема и се радвате на буйни гриви  Mr. Green

Имам много да докладвам, нищо хубаво, за съжаление.
......................

Скрит текст:

OnDiNe_
, аз си мислих, че ми пада косата, но като видях какво количество си показала, направо се успокоих за моя косопад. Все ми беше неудобно да помоля момичетата да покажат снимка с попадали косми  Embarassed
Аз стигнах до там, че ги броях след всяко миене на косата. При мен падат много, когато си правя домашни маски и след това при слагането на балсам/маска, иначе, кога се разресвам на суха коса, падат около 20-тина.

Ползвах шампоани за косопад на Лореал, Напура, както и един техен лосион, но без видим ефект, в момента пия цинк и биотин 3-та опаковка и слагам ампули на Лореал аминексил, може би има леко спиране на косопада ..... правих 2-3 пъти измиване с морска сол, но не съм много постоянна ...

OnDiNe_, дано да порасте дълга и буйна грива  Hug

# 635
  • Street of Dreams
Еми, мерси - много сте мили! Hug
Аз много се чудех дали да я слагам тази снимка, не е нещо красиво, но исках да разберете колко сериозно може да бъде това. От снимката чак лекарите в специализираната клиника се шокираха и не можаха да го скрият. Grinning А това дори не е най-многото коса, която ми е падала - просто в този момент съм имала телефон под ръка да снимам. Това е в мокро състояние, в сухо ще са две шепи ooooh!

Пиша си с едно от момичетата тук на лични и тя ме успокоява, че косата ми изобщо не изглежда зле и прекалено рядка и да не я режа...Страхувам се, че с това миене всеки ден сега ще я довърша...

# 636
  • София
OnDiNe_ , тази топка косми от едно къпане ли си събрала или от няколко? Аз съм общо взето в твоята ситуация. Сега не ми капе косата, ама след раждането знам, че ще стане страшно.
Витамините, които са ти изписали предполагам не могат да се намерят тук или да се поръчат онлайн..съдържат ли нещо по  - различно от стандартните витамини против косопад?

# 637
  • Street of Dreams
От едно къпане, как да ги оставя в канала...Всеки път с насълзени очи си ги събирах прилежно и ги изхвърлях в тоалетната Cry
Витамините или каквито бяха там хранителни добавки не ги взех точно защото сметнах, че едва ли съдържат нещо особено. Те не ми ги изписаха, изписаха ми само лосиони. Останалото беше "препоръка". Ако бяха лекарства, със сигурност щях да ги взема. Peace

# 638
  • София
Аз да не избързвам да се похваля, но като че ли по- малко почна да ми пада косата. От месец правя маската/масажа с морска сол, освен това си самоназначих желязо за пиене след като прочетох, че феритинът ми е   нисък, макар и в референтни граници. Така е,  като никой лекар не обърна на това внимание Twisted Evil

# 639
Стела, само внимавай, защото съм чела, че предозирането с желязо е много опасно и дори токсично, и затова хич не е безобидно за самолечение.

# 640
  • София
Стела, само внимавай, защото съм чела, че предозирането с желязо е много опасно и дори токсично, и затова хич не е безобидно за самолечение.
знам, затова ще си правя от време на време контролни изследвания на феритина

# 641
 stelaartois а хемоглобина ок ли ти е? Има ли вероятност да си с добър хемоглобин, а с нисък феритин? На мен пък витамин Д3 ми е с доста ниска стойност не знам има ли връзка с косопад?

# 642
  • София
хемоглобинът ми е ОК, желязото също,. И феритинът ми е в граници - 21 /при реф. 4-104/, но в друга тема прочетох, че на запад при стойности под 40 назначавали желязо. Затова и аз си го самоназначих и има ефект, поне при мен. Витамин Д ми е в норма, но не знам има ли връзка с косопада, лично аз не съм попадала на такива публикации newsm78

# 643
http://mane.instapage.com/#page-block-7yg1gq51nycfpqfr

Конски шампоан, чела съм, че много го хвалят, но дали е същия  newsm78
Бихте ли си купили от тук?

# 644
Шампоана е хубав.Малко изсушава косата, но тъй като моята е мазна ме устройваше. Балсама не съм го ползвала. Тази оферта е скъпа.Аз се разрових преди малко и открих поне две по евтини.

Общи условия

Активация на акаунт