Косопад - 8 тема

• 170 749
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
Classie, а нещо конкретно което ти е помогнало? и аз съм с "щитовиден" косопад.. ooooh!
няма такова. Бях се зарекла повече да не купувам хапчета за коса, но не можах да устоя на ниската цена на биотина  Embarassed в продавалник, та от няколко дена го пия. Той е много висока доза 10 000 и затова чупя хапчетата на две и така ще ми стигне за 200 дена, та сега пак си казвам за последно купувам каквото и да било за коса. Мисля и да изследвам феритин след няколко месеца като съм на контролен преглед.

# 706

Честито и честито Party Party Party Hug
В най-лошия случай, ще ти паднат космите, които не са ти паднали 9 месеца. Ама какво ти пука - нали ще си имаш бебче! Crazy Heart Eyes
[/quote]

Мерси, дай боже с бебчо всичко да е наред, че пък другото какво ще да е. Simple Smile

# 707
Има ли доволни от продуктите против косопад на Рене? Говоря най-вече за ампулите им трифазик.
Вече се чудя към какво да прибегна, защото какво ли не съм пробвала. Косата на темето ми толкова много оредя. Sad реших да търся продукт, който блокира DHT.

# 708
Има ли доволни от продуктите против косопад на Рене? Говоря най-вече за ампулите им трифазик.
Вече се чудя към какво да прибегна, защото какво ли не съм пробвала. Косата на темето ми толкова много оредя. Sad реших да търся продукт, който блокира DHT.

Ох, то продукти много, ама кои действат..... newsm78

Ето например:
http://www.minoxbg.com/foligain_d8.html
http://natrol.bg/bg/dht-blocker.html

Имаше доста лосиони....но на кое да повярваш, никак не обичам да купувам от такива измислени сайтове, кое гарантира, че са безвредни? То че коса няма да поникне вече ми е ясно  Cry

Тези продукти звучат добре, но ме е страх от странични ефект и окосмяване, все за мъже ги дават
http://www.dslabs-bg.com/products/13/Spectral.DNC-L.html

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 16:11 от raja_nikol

# 709
Аз имах доста силен косопад миналата година, от стрес беше предполагам заради едни изпити, които имах! През този период избягвах да ползвам преса за коса, лакове за коса и други такива, както, и да си я суша със сешоар! Пробвах доста маски за коса по домашна рецепта, но не останах доволна от ефекта, докато не започнах със стимуланта за коса на Икаров и косопадът отшумя!  Peace

# 710
  • София
Здравейте, дами! bouquet

Спорадично съм влизала и споделяла в темата, но сега реших, че е крайно време да потърся дерматолог за проблемите ми с косата (косопад и себорея), които се задълбочиха този ноември (след последното ми боядисване косата ми осезаемо се разреди). Моля ви да ми препоръчате изпитан дерматолог Praynig bouquet

Засега се колебая между д-р Петрана Каляшева и д-р Маркова (много я хвалят за проблеми като акне, розацея, но знам, че при косопад изписва мазила, забъркани в аптеката, на които не мисля, че може да се разчита повече от ампулите/лосионите на Виши и др. медицинска козметика), но нямам представа коя би могла да помогне по-успешно при косопад и себорея...

Последна редакция: чт, 14 яну 2016, 17:20 от Mini Rebel

# 711
  • Street of Dreams
Момичета, имам един въпрос. Като ми падаше косата, падаше целия фуликул (луковица, фуликул, как се казва това сравнително голямо мастно топче newsm78). Фризьорката ми каза, че от там, където е паднало това нещо, вече не може да израсне косъм. Знаете ли дали е вярно?

# 712
Момичета, имам един въпрос. Като ми падаше косата, падаше целия фуликул (луковица, фуликул, как се казва това сравнително голямо мастно топче newsm78). Фризьорката ми каза, че от там, където е паднало това нещо, вече не може да израсне косъм. Знаете ли дали е вярно?

Ти самата си казвала, че след Миноксидил 5 ти поникна нова коса....дано не  е вярно /аз още не мога да се престраша заради окосмяването  Cry/

Тия, които публикувах по- горе ми звучат добре, но не пише стават ли за жени  newsm78

# 713
  • Street of Dreams
Според същата съм събудила разни спящи фуликули...

# 714
А запазиха ли се след като спря? По- тънки ли са?

# 715
  • Street of Dreams
А запазиха ли се след като спря? По- тънки ли са?

Запазиха се и си растат. Изглеждат ми като другите. От новото лекарство нямам нови растежи, минали са 33 дни...

# 716
А Миноксидила спря ли го ?  Премахна ли се окосмяването?

# 717
  • Street of Dreams
А Миноксидила спря ли го ?  Премахна ли се окосмяването?

Спрях го, когато започнах сегашния. По-често правя кола маска, но чак пък окосмяване...нищо страшно, иначе промяна и там няма. Може миноксидила да е още в организма ми, или е от новото. И аз много се чудя, сигурно ще проличи на 3-тия месец, както при всички подобни продукти. Косопад поне нямам.

# 718
Притеснява ме окосмяване по лицето или на други необичани места, възможно ли е?

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 13:57 от raja_nikol

# 719
  • Казанлък
Ondine, какво използваш сега?

Общи условия

Активация на акаунт