Нашата сватба през 2015 - тема 10

• 31 778
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Да си кажа и аз за обръщението към свекърите, казвам им по име, така ме изкомандва свекървата  Joy още много отдавна
Някой питаше за тортата, аз мисля да е от Чочко, там цената на парче ми се видя най-добра

# 76
Да си кажа и аз за обръщението към свекърите, казвам им по име, така ме изкомандва свекървата  Joy още много отдавна
Някой питаше за тортата, аз мисля да е от Чочко, там цената на парче ми се видя най-добра

Моята торта ще е от сладкарница " Неделя"

# 77
Колкото и глупаво да ви се вижда, аз пък никак не им казвам. Като си говорим сме си в една стая или наблизо и няма нужда да викам "майкооо ела". Някак не от неуважение, а просто от незнание или неудобство да ги питам как да ги наричам Embarassed Не ми е удобно да им казвам по име, все пак ММ им казва майко,татко, бабо, пък аз да почна по име....Не знам, някой ден може и да ги питам за обръщения.
За торти съм гледала само снимки, Нати, някаква ориентировъчна цена за торти от Неделята? Препоръчаха ми на Куманови и Петухова, поне в моя град са сред популярните.

# 78
Привет Simple Smile

azzezell, много красива рокля- аз си падам по изчистените модели!

Да се включа за тортата, въпреки, че вече не остана тема, която да не е коментирана ( но все пак всички нови булки тепърва се вълнуват  Laughing ). нашата ще се прави от сладкаря на ресторанта. Излиза 3лв./парчето и смятам, че ще е добре да си спестим разнасянето в жегата. Няма да я мисля много, защото ще е малка за разрязване, а останалите торти ще се нарежат за гостите направо в кухнята. Няма да е типичната лека сватбена торта с фондан- искам сладък и запомнящ се финал на вечерята   party023

Абсурд да кажа на свекито "мамо". Тя ще ме изсели първа  Joy Прекалено е широко скроена и свободомислеща, за да ме занимава с подобни отживелици- отдавна сме се разбрали по въпроса. А и мисля, че всеки така трябва да направи- да се разберат по женски кой какво иска, не какво трябвало и кой така казва или налага  Peace

SilverTear, честито още веднъж!   bouquet Чакаме снимки Simple Smile

# 79
Добро утро девойки!
seangelova,много сте сладички и клипчето си е супер.
Тия пък свекървища ваште големи примадони  Laughing те по-зле и от тийнейджърите  Laughing
Да си споделя, че вчера ходих на Илиенци-е нямаше никакви шаферски рокли, само белички, за по-малки деца.Но пък си купих още една тиара  #2gunfire Laughing абе луда работа. Само, че много ми хареса и беше 12 лева, с перли, доста пищна. Сега ще се чудя коя от двете newsm78
Тортата ни ще бъде от местната сладкарица "Златната рибка" и ще излезе около 3 лева на праче. Повече от 350 лева мисля, че няма да е. А може и да по-малко. Уточнихме я, само ще я платим преди сватбата и ще ния докарат.
Виждам, че отново "мамосването" е на дневен ред. Аз пък ще си се мамосвам. Така съм научена, искам да е така и смятам, че така е редно. Освен това съм от край, в който ама много се държи на това и домашните направо ще ме разстрелят иначе.  Grinning
Естествено, не робувам на някакви неща от едно време-ако не исках нямаше никога да го казвам, но за мен това не е остаряло, а е уважение. Но смятам също, че не е важно толкова и всеки да постъпи според своя случай и своето усещане.
Ако е някоя вещица, където не мога да я гледам, файда, че й викам майко.
Момичета вие кога поръчахте подаръчетата? Аз мисля, че вече е време. Нямаме окончателна бройка още, но почти всички са ни потвърдили и смятам, да ги поръчам още сега пък ако остане остане. То така или иначе съм убедена, че до последния момент все ще има промени в бройката. Какво ще ме посъветвате? Че искам да отметна и тази задачка. Simple Smile
[/b]

# 80
Колкото и глупаво да ви се вижда, аз пък никак не им казвам. Като си говорим сме си в една стая или наблизо и няма нужда да викам "майкооо ела". Някак не от неуважение, а просто от незнание или неудобство да ги питам как да ги наричам Embarassed Не ми е удобно да им казвам по име, все пак ММ им казва майко,татко, бабо, пък аз да почна по име....Не знам, някой ден може и да ги питам за обръщения.
За торти съм гледала само снимки, Нати, някаква ориентировъчна цена за торти от Неделята? Препоръчаха ми на Куманови и Петухова, поне в моя град са сред популярните.

И аз съм така остносно обръщенията  *Шоколадче* и ми е страшно тъпо Sad, но и аз като теб след 4 години и нещо ми е неудобно да питам как да ги наричам Sad Понякога казвам майка ти  и съответно баща ти Wink, но майка му няколко пъти тактично ми намекна, че не е много хубаво така все едно го псувам по-добре било на име, но аз още немога да се пречупя Sad
Относно т орта няма идея, понеже ще ни е подарък шефката на сладкарница Неделя към ММ и съответно мен само трябва да ида да им занеса снимка, че аз нали съм капризна не искам от каталога Simple Smile А иначе за нашият град аз обожавам всичко на Куманови Simple Smile

# 81
Да, Нати, ти наистина реално знаеш кои са популярни в моя град откъм торти Laughing
Последно се зарибих по гравирани дървени медальони. По-скоро го виждам като сърце върху дървена поставка. Дори сега като си правихме женско събиране в Пловдив, момичето имаше същия подарък. На живо също много ми хареса, освен гравирането на лица. Някак не е очарователно, бих избрала преплетени нашите инициали, имена, дата, някакви цветни мотиви. Бях се насочила към свещ-цвете, но гравирано дърво сякаш ме впечатли повече. Ще е специално за сватбата ни направено, а не поредната излята свещ.
http           ://www.cdmbg.com/wedding_gifts_BG.html  Само махнете празното място между http и :

# 82
  • Plovdiv
Здравейте,
благодаря на Алечка за прекрасната тема. Нашите подаръци за гости са свещи ,https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png  с дизайна на поканата. Аз все още съм в голямо търсене на обувки, нищо не мога  да си харесам, дано скоро да намеря.
Хубав и усмихнат ден на всички.

# 83
Здравейте,
благодаря на Алечка за прекрасната тема. Нашите подаръци за гости са свещи ,https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png  с дизайна на поканата. Аз все още съм в голямо търсене на обувки, нищо не мога  да си харесам, дано скоро да намеря.
Хубав и усмихнат ден на всички.

Мнооооого ми харесваат... и покана и подаръчето.. на каква цена излизат така декорирани свещи?
 newsm78 Peace Peace Peace

Шоколадче и вашата идея ми допада.. интересно е и нестандартно..

newsm10

# 84
SilverTear - прочетох, че водеща ви е била Роси Колева, ние също сме се спрели на тях Simple Smile Надявам се да е наистина толкова добра, колкото се пише Simple Smile

# 85
Здравейте  Grinning

Срам, не срам записвам се чак на 6-та страница.

Относно моята бъдеща свекърва, нищо лошо не мога да кажа. Супер много ми помага с организацията на сватбата, и съм и много благодарна за което. Наричам я по име, както самата тя ме помоли и както смятам, че е редно. Все пак не живеем вече в "ония" времена.

# 86
Не мога да си намеря обувки и това е!
И бижута също нямам. От моята визия това остана.
За бижутата още се чудя дали да са семпли, но като че повече ми се иска нещо по-пищно. Thinking

# 87
mtaneva Уникална е, били сме на няколко сватби с нея и винаги прави голям купон.

# 88
Здравейте момичета Simple Smile

Буболеса Прекрасна си!!! Дано сте винаги толкова щастливи! Heart Eyes
SilverTear Звучиш щастлива и това е важното! Много се радвам, че сте изкарали хубаво! А спънките няма какво да те притесняват - след години няма и да ги помниш или пък ще помниш и ще се смееш Wink Чакам да покажеш снимки Simple Smile

Tanchitu и Azzezel много красиви рокли!

По темата със свекървата - не искам да съм лоша, но и аз нямах никакви проблеми с мойта до една прекрасна сутрин, в която е станала накриво... Аз й казвам по име и това няма да се промени! Поне в следващите години със сигурност!!! Супер съм й обидена и няма да ми мине току тъй...
Иначе и аз съм на вълна торти сега. Пуснах запитване в няколко сладкарници и да видим къде какво ще намеря Simple Smile

# 89
Алечка, благодаря ти за поредната ни хубава тема!  bouquet
Дано я напълним само с положителни емоции!  Heart Eyes

Сутринта, когато се събудих осъзнах, че сватбата ни е другата седмица.  Shocked
Поръчахме подаръчетата за гостите, надявам се скоро да пристигнат. Не можах да си намеря резервни обувки и ще продължавам да търся. Харесах си букет и мисля, да накарам флористката ни да ми го направи. Ще го кача в албума.
Вчера запазихме няколко стаи в хотел за част от гостите ни.
В събота имаме предсватбена фото сесия. След това вечерта ще са ни моминското и ергенското парти. Така както сами щяхме да си ги организираме, изведнъж моите приятелки се активизираха и запазиха вече мястото.

ilein87, разгледах ти албума и всичко е много хубаво. Харесват ми много тези бурканчета, които предполагам ще са част от украсата.  Simple Smile

Alady, много интересна почивка ще си направите. Приятно изкарване!  Simple Smile

Пени, за съжаление е така и винаги ще има сърдити. Хем ще искат всички да са ти шаферки, хем и като поставиш твоите условия ще има недоволни.

seangelova, много сте хубави. Според мен не трябва да съжаляваме специално за снимките и видеото, защото това остава един прекрасен спомен.  Simple Smile

Бубулеса, много сте хубави и вие. Страхотна е роклята ти с този дълъг воал.  Simple Smile

azzezell, много е нежна роклята ти и ти стои много хубаво.  Simple Smile

SilverTear, страхотно сте си изкарали. Браво! Много хубаво, че сте имали толкова много изненади.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт