Проблеми с колега

• 21 206
  • 442
  •   1
Отговори
# 255
  • Другата България
Вихригонче, на някои толкова им липсва близост, че я откриват навсякъде. Сигурно ако някоя жена или мъж застане по-близо в метрото пак ще се възприеме като флирт.
Неофлет, нищо лично, но наистина прекаляваш с общоприетия тон във виртуалното общуване. Аз се заяждам понякога по същия начин, когато съм злобна и мразя целия свят. Не е това начина, като гледам имаш капацитет, разпилей го другаде.
Абсолютно. Peace Но забележи, че определено са от мъжкото съсловие, не се изтъпани нито една жена, която да заяви, че приема каненето на блус за сексуален намек, напротив - все повече се твърди обратното. Че има шавливи жени - има, че има такива, които си го търсят - има, че има провокаторки - и такива има, но така, както жените не следва да се поставят под общ знаменател, така и за мъжете важи същото. Няма как да знаем дали случая на авторката е такъв, веднага почнаха гадателките и бобогледачките да коментират кое как е било, но така категорично изводи за някого по писания във форум не бих правила поне аз.
Просто има страшно досадни, похотливи , нагли и безпардонни мъже, които като ги тресне кризата на критиката и като тръгнат да се доказват колко са велики, наистина може да ти създадат проблем. За другото вече споменах - шизофренични прояви съм виждала, и то от мъж към жена, и то със сериозни последици за нея.

# 256
Единствената вина на авторката на темата, според мен, е че не казва на мъжа си. Какъвто и да е той, това е нещо, което засяга семейството. И ако не се чувства гузна за нещо друго (извън прословутия танц), трябва да му каже.

Да де, това е проблемът - авторката имала нахален обожател, но не казва на мъжа си, който пък от своя страна работел на същото място. Стига с този танц, от него тръгнало всичко, което малкия шеф приел незнайно защо като "Ела, Вълчо, изяж ме!"

# 257
  • Sofia
Dr. Who, теичка, МериАн, веселка, благодаря ви, че правилно ме разбрахте! Радва се, че срещам съмишленички. Които не търсят под вола теле.

# 258
Като е "нищо лично" защо се обръщаш към мен?

Или е "нищо лично" и спираш да ме учиш как да се държа във форума или е "нещо лично" и влизаш в ролята на форумния възпитател.

Избери си.

# 259
Dr. Who, теичка, МериАн, веселка, благодаря ви, че правилно ме разбрахте! Радва се, че срещам съмишленички. Които не търсят под вола теле.
Няма съмнение, че ти знаеш какво да търсиш под вола Simple Smile Как беше - "топлина и интимност"  Joy

# 260
Авторката е шавливка и затова си трае пред мъжа. Щото той я знае що за стока е.

Подкрепа от него ли? Най-много да я натири да си танцува с онзи другия Ганьо...

# 261
Авторката е шавливка и затова си трае пред мъжа. Щото той я знае що за стока е.

Подкрепа от него ли? Най-много да я натири да си танцува с онзи другия Ганьо...
Баш така ги виждам нещата и аз.

# 262
Като е "нищо лично" защо се обръщаш към мен?

Или е "нищо лично" и спираш да ме учиш как да се държа във форума или е "нещо лично" и влизаш в ролята на форумния възпитател.

Избери си.

Ти също се обърна към мен в предишни страници, вярвам, че не е лично.
Жалко е, че приемаш всеки съвет към теб като назидание. Всъщност ти приемаш много неща по-преувеличено.

# 263
  • София
Вихригонче, на някои толкова им липсва близост, че я откриват навсякъде. Сигурно ако някоя жена или мъж застане по-близо в метрото пак ще се възприеме като флирт.
Неофлет, нищо лично, но наистина прекаляваш с общоприетия тон във виртуалното общуване. Аз се заяждам понякога по същия начин, когато съм злобна и мразя целия свят. Не е това начина, като гледам имаш капацитет, разпилей го другаде.
Абсолютно. Peace Но забележи, че определено са от мъжкото съсловие, не се изтъпани нито една жена, която да заяви, че приема каненето на блус за сексуален намек, напротив - все повече се твърди обратното. Че има шавливи жени - има, че има такива, които си го търсят - има, че има провокаторки - и такива има, но така, както жените не следва да се поставят под общ знаменател, така и за мъжете важи същото. Няма как да знаем дали случая на авторката е такъв, веднага почнаха гадателките и бобогледачките да коментират кое как е било, но така категорично изводи за някого по писания във форум не бих правила поне аз.
Просто има страшно досадни, похотливи , нагли и безпардонни мъже, които като ги тресне кризата на критиката и като тръгнат да се доказват колко са велики, наистина може да ти създадат проблем. За другото вече споменах - шизофренични прояви съм виждала, и то от мъж към жена, и то със сериозни последици за нея.

Ти остави тази работа. След като мъжът ти работи в същата фирма и не присъства на банкета и през ум не бива да ти минава да танцуваш с някого другиго - освен, разбира се, ако не си търсиш проблеми в една или друга посока... Tired Аз, лично, не бих отишла на подобен банкет - щом мъжът ми работи в същата фирма, чий ще го дървя там без него? newsm78

# 264
Стига де, може банкетите да са по отдели. Аз казах, че се опитвам по всякакъв начин да избягвам банкетите, но поради други причини

# 265
  • Другата България
Скрит текст:

Ти остави тази работа. След като мъжът ти работи в същата фирма и не присъства на банкета и през ум не бива да ти минава да танцуваш с някого другиго - освен, разбира се, ако не си търсиш проблеми в една или друга посока... Tired Аз, лично, не бих отишла на подобен банкет - щом мъжът ми работи в същата фирма, чий ще го дървя там без него? newsm78
Само дето никъде авторката не каза, че съпругът ѝ не  е присъствал. Tired Спомена танц и банкет и се почна със свободните съчинения, интерпретации, нравствени поучения кога и как един мъж кани една жена и най-вече защо, това колко шавлива и безсрамна е тя щом го прави и как си го е търсила. Само от споменаването на един танц.

# 266
  • София
Скрит текст:

Само дето никъде авторката не каза, че съпругът ѝ не  е присъствал. Tired Спомена танц и банкет и се почна със свободните съчинения, интерпретации, нравствени поучения кога и как един мъж кани една жена и най-вече защо, това колко шавлива и безсрамна е тя щом го прави и как си го е търсила. Само от споменаването на един танц.

Гледай сега, аз съм готова да се хвана на бас, ама едва ли авторката ще бъде искрена докрай, за да си
признае. Sunglasses

А иначе, тя самата каза цитирам - На един банкет ме покани да танцувам и се почна...

В началото имахме съвсем колегиални отношения. Нищо особено. На един банкет ме покани да танцувам и се почна. Колко съм красива, какво иска да направи с мен, абе тъпотии.

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 21:41 от Popule

# 267
  • Другата България
А, хващай се, на мен ми е все тая, дали и ти ще се присъединиш към хора от порицаващи това срамно действие танцуването си е твоя работа. Аз моята позиция я казах, и тя е непроменена. Всичко е въпрос на разбиране и манталитет. А и не виждам защо ако съпругът ти е някъде с теб и да речем не обича да танцува това да значи автоматично, че и ти не трябва да го правиш. Пак въпрос на разбиране и най-вече доверие между двамата.

Е аз кво ти казах - спомена само танц и банкет.

# 268
  • София
А, хващай се, на мен ми е все тая, дали и ти ще се присъединиш към хора от порицаващи това срамно действие танцуването си е твоя работа. Аз моята позиция я казах, и тя е непроменена. Всичко е въпрос на разбиране и манталитет. А и не виждам защо ако съпругът ти е някъде с теб и да речем не обича да танцува това да значи автоматично, че и ти не трябва да го правиш. Пак въпрос на разбиране и най-вече доверие между двамата.

Е аз кво ти казах - спомена само танц и банкет.

Аз отдавна съм в хора.
Казах вече, когато една жена е омъжена, следва да се държи като такава. И след като работи в една фирма с мъжа си и той не присъства на даден банкет, най-добре е и тя да не отиде. Щото ако всеки ще си ходи соло по фирмените банкети на фирмата, в която и двамата работят, то защо въобще са двойка?

За неразбралите да дообясня - когато ходиш сама на фирмен банкет на фирмата, в която работиш заедно с мъжа си, естественото и логично обяснение за колегите е, че нещо не ви вървят нещата на вас, двамцата...Това е най-близко до акъла на първично ниво, така да се каже. Повечето хора си и остават на това ниво, особено що се касае до колегиални отношения.

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 21:52 от Popule

# 269
  • Другата България
Популе, не знам защо реши, че съм неразбрала и защо трябва твоите обяснения да са меродавни и валидни за всички. Те са си твои, имай си ги, но не ги насаждай като единствени възможни и неповторими. Не са.
Като ви чета се чудя в какви фирми и с какви хора работите....

Общи условия

Активация на акаунт