Неофлет, нищо лично, но наистина прекаляваш с общоприетия тон във виртуалното общуване. Аз се заяждам понякога по същия начин, когато съм злобна и мразя целия свят. Не е това начина, като гледам имаш капацитет, разпилей го другаде.
Но забележи, че определено са от мъжкото съсловие, не се изтъпани нито една жена, която да заяви, че приема каненето на блус за сексуален намек, напротив - все повече се твърди обратното. Че има шавливи жени - има, че има такива, които си го търсят - има, че има провокаторки - и такива има, но така, както жените не следва да се поставят под общ знаменател, така и за мъжете важи същото. Няма как да знаем дали случая на авторката е такъв, веднага почнаха гадателките и бобогледачките да коментират кое как е било, но така категорично изводи за някого по писания във форум не бих правила поне аз. Просто има страшно досадни, похотливи , нагли и безпардонни мъже, които като ги тресне кризата на критиката и като тръгнат да се доказват колко са велики, наистина може да ти създадат проблем. За другото вече споменах - шизофренични прояви съм виждала, и то от мъж към жена, и то със сериозни последици за нея.
Как беше - "топлина и интимност"
Аз, лично, не бих отишла на подобен банкет - щом мъжът ми работи в същата фирма, чий ще го дървя там без него?