Проблеми с колега

• 21 352
  • 442
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Тва ни е големия проблем в днешно време- не умеем дори да се забавляваме без да търсим подтекст във всичко.

Това не е проблем само в днешно време. И едно време на т.н. банкети, когато някоя колежка танцуваше с някой колега веднага плъзваха клюки...а както знаем, във всяка клюка има 70 процента истина. Трябва много да се внимава в това отношение, особено ако и мъжът ти работи на същото място, а не присъства на събитието. Словосъчетанието "непристойно поведение" не е само клише и не е създадено в наши дни, а има доста по-стари корени. Някои хора усещат на гърба си значението му, което в някои случаи е с доста тежки последствия.

# 241
Това е един патологичен начин на мислене, който се надявам някой ден да се изкорени. Ще кажеш, че съм мечтателка, и сигурно ще се окажеш права.

# 242
  • София
Това е един патологичен начин на мислене, който се надявам някой ден да се изкорени. Ще кажеш, че съм мечтателка, и сигурно ще се окажеш права.

Никак даже не е патологичен. Просто защото няма кой да ти надникне в главата и да разбере какво мислиш. И затова хората съдят по невербалните сигнали, иначе казано поведението ти на публично място. Wink Има си правила за публично поведение (особено ако си омъжена или в сериозна връзка), които не бива да се пренебрегват. Naughty

# 243
Очевидно действието се развива в малък град, може би в единствената по - голяма фирма и затова всеки гледа останалите кой какво прави и клюките не спират.

# 244
С всички други съм се бъзикала, само този ми скочи. Е, сега ми е обеца на ухото, но, пак повтарям, аз никога, в нито един момент, не съм била с мисъл да легна с него. И никак не се чувствам шавлива и виновна, че съм се бъзикала.
Не, ти хич не си шавлила, когато се "бъзикаш" с чувствата на хората. Въобще не си виновна.

Поведението ти е психопатично. Без майтап го казвам.

Дали биеш котета? Дали риташ кучета? Дали правиш мръсно на колеги? Дали се подиграваш с чувствата на други хора?.....

Няма голямо значение. Удоволствието от предизвикването на болка у друг без провокация е психопатия. Твоето е лек случай, но.... си е.

# 245
Тва ни е големия проблем в днешно време- не умеем дори да се забавляваме без да търсим подтекст във всичко.
Не, големият ви проблем е, че хем ви сърби, хем ви боли. И че обичате да се правите на глупави Simple Smile

Добре, че прочетох тази тема, за да разбера, че мъжете танцуват блус с чужди жени, щото.... "им харесва ритмиката на танца".

Иначе вихрогонката е уникална. Хем било просто танц, хем търсела "топлина и интимност".

Ми като хукнете у колегите да търсите "топлина и интимност", после ще се чудите "ама що така тия мъже бе"....

Блус е едно.

Рок енд рол, валс, танго, фокстрот, ръченица, право хоро, мазурка.....  е по-друго Simple Smile

Вихрогонке, изброените танци са в пъти по-забавни от блуса. Ама няма у тях "топлина и интимност", пусто да остане.... Е, в тангото има, ама.... то пък може ли 5 месеца на уроци да ходиш за едната топлина и интимност, като можеш да се пуснеш на един клатещ се блус и да си получиш топлината и интимността без да инвестираш пари и време в обучение.

Ритмика имало  Joy Ех, тая вихрогонка бе. Как й се гони вихъра, ама как не й стиска.... Чели сме я в други теми, знаем я.... Много тайни обича са споделя. После се чуди що звучи на кухо...

Та така.

Блус се танцува, за да можеш да опипваш чужда жена и да й дрънкаш глупости на ухото далеч от колегите. Но понеже се води "танц", е вид безобиден флирт. И дава възможност на жените после да казват "ама, скъпи, това беше просто танц"... Simple Smile

..................... много точно го описа и си призна. Забавлението да си играеш с мъжете, да се "бъзикаш" с тях (цитирам я)....

Ми и нашата авторка решила да се избъзика.... Просто не уцелила човека. Не е преценила риска...

Вие ако искате откривайте топлата вода и се напреварвайте в знанията си за това колко различни са мъжете Simple Smile

Аз ви казвам как е. Сега, това, че на някои не им харесва тази истина и им създава излишно планиране на риска.... съжалявам, не е моя вината. Не насочвайте злобата и разочарованията си от мъжката част от населението към мен. Лично на никоя от вас нищо лошо не съм причинил и не планирам.

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 11:23 от nofelet

# 246
Така и така авторката изчезна,а пък гледам,че спорите за други неща та да попитам-ако някой мъж на сватба,на банкет или просто в заведение ме покани на бавен танц(разбирайте блус Grinning) и аз откликна на тази покана(аууу,какъв срам) това мене прави ли ме шавлива? Grinning

# 247

И че обичате да се правите на глупави Simple Smile

Това също много допълва картинката. И пак да кажа, че съм съгласна с всяка дума, казана от теб по тази тема.  Peace

# 248
Така и така авторката изчезна,а пък гледам,че спорите за други неща та да попитам-ако някой мъж на сватба,на банкет или просто в заведение ме покани на бавен танц(разбирайте блус Grinning) и аз откликна на тази покана(аууу,какъв срам) това мене прави ли ме шавлива? Grinning

А пък аз трябвало да флиртувам, за да съм обект на мъжко внимание (по намсикоядудурана), та как да ти отговоря? Все пак ще се опитам: ако е на сватба предполагам, че ще си с човека до теб, а по едни други правила, мераклията следва да попита твоя приятел/ мъж има ли против да  те покани на танц. Предполагам, че сте си изяснили отношенията и знаеш какво трябва да направиш. Ако се намериш на банкет или заведение сама и те поканят, преценката остава за теб, както и последствията. Нали не написах никъде, че не трябва да приемаш? Сега да не започне дискусия върху несъществуващ отговор, защото прочита между редовете не е от значение.

# 249
  • Sofia

Никак даже не е патологичен. Просто защото няма кой да ти надникне в главата и да разбере какво мислиш. И затова хората съдят по невербалните сигнали, иначе казано поведението ти на публично място. Wink Има си правила за публично поведение (особено ако си омъжена или в сериозна връзка), които не бива да се пренебрегват. Naughty

Популе, баш си е патологично да НЕ можеш да изтанцуваш един блус с мъж, различен от партньора си!!!  Shocked Абе вие всички в кой век живеете?! Аз лично - в 21. век, в БГ, и явно трябва да се радвам, че е така  Heart Eyes  Нофелет, ако обичаш, никнеймът ми е вихрогонче  Peace  и спри с личните нападки и обиди, да не подам сигнал към модератор. А подвизаващият се с Херкулес индивид толкова ми падна в очите, че се зарадвах, че някой вече е сигнализирал когото трябва. Мъже, моля ви, дръжте се прилично, все пак сте във форум БГ-Мамма, ако не ви стиска - създайте си ваш и там си плювайте колкото си щете!

# 250
Скрит текст:

Популе, баш си е патологично да НЕ можеш да изтанцуваш един блус с мъж, различен от партньора си!!!  Shocked Абе вие всички в кой век живеете?! Аз лично - в 21. век, в БГ, и явно трябва да се радвам, че е така  Heart Eyes  Нофелет, ако обичаш, никнеймът ми е вихрогонче  Peace  и спри с личните нападки и обиди, да не подам сигнал към модератор. А подвизаващият се с Херкулес индивид толкова ми падна в очите, че се зарадвах, че някой вече е сигнализирал когото трябва. Мъже, моля ви, дръжте се прилично, все пак сте във форум БГ-Мамма, ако не ви стиска - създайте си ваш и там си плювайте колкото си щете!
[/quote]
Не знам с какво съм те обидил, за да информираш модератор. Хайде да се държиш като голям човек, а не като дете в детската градина и да не мрънкаш на госпожата всеки път, когато някой не е съгласен с теб. Това е просто дискусия, никой не те е обиждал.

Иначе по тезите ти.....

Ама за теб наистина ли най-голямото постижение на 21 век е правото ти да се търкаш с чужди мъже по банкетите? Щото.... попита в кой век живеем.

В който и век да сме живели вихрогонке, все така си е било. Търкането в чуждо винаги е личен избор и винаги идва с риск. И през този век, и през онзи, и през другия, все е имало такива, които се правят на неразбрали Simple Smile

# 251
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Популе, баш си е патологично да НЕ можеш да изтанцуваш един блус с мъж, различен от партньора си!!!  Shocked Абе вие всички в кой век живеете?! Аз лично - в 21. век, в БГ, и явно трябва да се радвам, че е така  Heart Eyes  Нофелет, ако обичаш, никнеймът ми е вихрогонче  Peace  и спри с личните нападки и обиди, да не подам сигнал към модератор. А подвизаващият се с Херкулес индивид толкова ми падна в очите, че се зарадвах, че някой вече е сигнализирал когото трябва. Мъже, моля ви, дръжте се прилично, все пак сте във форум БГ-Мамма, ако не ви стиска - създайте си ваш и там си плювайте колкото си щете!
Не знам с какво съм те обидил, за да информираш модератор. Хайде да се държиш като голям човек, а не като дете в детската градина и да не мрънкаш на госпожата всеки път, когато някой не е съгласен с теб. Това е просто дискусия, никой не те е обиждал.
Иначе по тезите ти.....

Ама за теб наистина ли най-голямото постижение на 21 век е правото ти да се търкаш с чужди мъже по банкетите? Щото.... попита в кой век живеем.

В който и век да сме живели вихрогонке, все така си е било. Търкането в чуждо винаги е личен избор и винаги идва с риск. И през този век, и през онзи, и през другия, все е имало такива, които се правят на неразбрали Simple Smile

Така си е. Освен това да споделя под секрет, че мъжете ни "вдъхват аромата", ама буквално. Не всички, но има и такива. Лично съм го усещала - уж да ме целуне за здрасти и то пред жена му, като ни идват на гости, а буквално ме "вдишва"...кофти работа...В такива случаи си мисля - горката му жена... Sad Та избягвам и подобни "целувки" вече.

# 252
Вихригонче, на някои толкова им липсва близост, че я откриват навсякъде. Сигурно ако някоя жена или мъж застане по-близо в метрото пак ще се възприеме като флирт.
Неофлет, нищо лично, но наистина прекаляваш с общоприетия тон във виртуалното общуване. Аз се заяждам понякога по същия начин, когато съм злобна и мразя целия свят. Не е това начина, като гледам имаш капацитет, разпилей го другаде.

# 253
И аз да скоча в спора... Grinning
Имам няколко петилетки трудов стаж и доста фирмени събирания. Не помня случай, в който след като народът е танцувал на някаква бърза музика, да седне като наказан и само да си бърбори, когато пуснат по-бавна. Даже ще ми е смешно, ако по команда всички насядат и никой не остане да танцува, да не би някой да си помисли нещо, ако колега покани колежка на танц. На подобни събирания са ме канили сума колеги. Канили са, естествено, и други колежки. Нямам досега случай, в който след това да са досаждали на мен или на колежка.
А и защо задължително си представяте, че танцуващите трябва да са вплетени в някакъв страстен танц? Има достатъчно благоприлични (Mr. Green) начини, в които никой не навлиза прекалено много в личното пространство на другия.

Представете си обратната ситуация - ако колега покани шефката си на танц...Мислите ли, че после ще й прави такива изпълнения, само защото тя е танцувала с него? Едва ли. И никой, със сигурност, няма да й обяснява, че му е давала сигнали, защото е приела един танц.

Единствената вина на авторката на темата, според мен, е че не казва на мъжа си. Какъвто и да е той, това е нещо, което засяга семейството. И ако не се чувства гузна за нещо друго (извън прословутия танц), трябва да му каже.

# 254

Единствената вина на авторката на темата, според мен, е че не казва на мъжа си. Какъвто и да е той, това е нещо, което засяга семейството. И ако не се чувства гузна за нещо друго (извън прословутия танц), трябва да му каже.

Това напълно отразява и моето мнение.
Забележете, че авторката казва, че не един и двама човека са напуснали във времето заради въпросния колега. Дали мислите, че след като тя е наясно с него и характера му,би му давала напразни аванси?!?

Общи условия

Активация на акаунт