Проблеми с колега

• 21 177
  • 442
  •   1
Отговори
# 300
Да му поиска пари на мераклията за лечение на "хламидия"  Laughing

# 301
  • Sofia
Ей това е най-свежото нещо, което прочетох в темата лично аз!  Sunglasses
Между другото, идеята никак не е за изпускане  Laughing

# 302
  • Другата България
smile3501 smile3521 newsm10 Има надежда значи...
Пич, ако наистина си мъж, евала.
Че даде единствената свежа идея в темата и наистина според мен такава, която ще проработи с такива екземпляри.
Всичко останало е такава смехотворна глупост, особено това как трябвало да се държи една красива и умна жена, че.... Sick

# 303
Мъж съм.

# 304
  • Sofia
Един мъж на 39?  Rolling Eyes
Пардон за спама.

# 305
по принцип, блусът ми е най-тъпия танц и ако съм го изклатушквала във времето, то е било само защото съм любезна
Нима?

Нима не усещаш топлината? Интимността?

А ритмиката?

Вихрогонке, обясни й, моля те. Тази Зандали нищо не разбира от танци май...

# 306
Какъв е проблема да съм на 39 ?

# 307
Скрит текст:
Аз съм танцувала с приятелки и усещането си е същото, само дето не те настъпват толкова  Laughing А и по принцип, блусът ми е най-тъпия танц и ако съм го изклатушквала във времето, то е било само защото съм любезна и  да не поставя канещия в конфузна ситуация и съвсем не защото искам  някой да ми пипа кръста и да го мириша Stop
Обаче си била на мнение, че той точно това иска? А може би мъжът също от любезност кани жената? Интересно ми е как решава с коя жена точно да бъде любезен. Аз съм от старомодните май, моля някой да ме накара да прогледна и да разбера защо един мъж би искал да танцува това прословуто чудо наречено блус точно с мен, а не с колежката с приятно наднормено тегло, която също е на банкета за да се забавлява. Ако идеята на този изключително неинтимен и приятелски танц е само за забавление и купон, някак по-забавно и динамично ми се струва да играем карти например.
Аз точно това им разправям на няколко потребителки тук. За мъжете клатушкането в блус има само две причини.

1. Или пипаш нещо красиво и чуждо.
2. Или пишаш нещо, на което си подчинен и макар и то да тежи 150 кила, искаш да му направиш кефа, че е желано и женствено и обгърнато с внимание.

Мъжете не танцуват блус, щото им е забавно да се клатят бавно в такт. Хич.

# 308
  • Sofia
Каквото имах да обяснявам, вече го направих  Peace  Безсмислено е да се повтарям и потретям!

Вихрогончето ще каже на Зандали, че както мъжете, така и жените, сме РАЗЛИЧНИ помежду си  Peace  И точно затова аз й вярвам на нея, тя я моля да ми вярва на мен. И това е. Мир?  Peace

Нофелет, съвсем нарочно не ти отговаряХ последните няколко пъти, защото ти се заяждаш безпричинно и не желая да си причинявам негативни емоции. И без да се държа като дете в детската градина, както беше писал по-горе, ще те помоля отново да НЕ ме наричаш вихрогонКа, защото никнеймът ми неслучайно е вихрогонЧЕ, и си държа на звучането му. Както и да е. Информирала съм модератор за обидно съдържание.

На авторката желая да се избави по-скоро от проблема си!  Praynig

П.П. Жалко, че има толкова тесногръди и ограничени хора, които считат интимността и топлината за мръсни думи  Rolling Eyes  а те са си просто част от живия живот!  И никой не е казал, че някои неща трябва да се сподЕлят единствено с мъжа/жената. Остарели виждания, че чак овехтели...  Whistling  ooooh!

# 309
  • Sofia
Какъв е проблема да съм на 39 ?
Няма такъв  Sunglasses  Моят мъж е на 39.  Зрелостта е хубаво нещо.
Аз съм на 37.

# 310
  • Sofia
Скрит текст:
Аз съм танцувала с приятелки и усещането си е същото, само дето не те настъпват толкова  Laughing А и по принцип, блусът ми е най-тъпия танц и ако съм го изклатушквала във времето, то е било само защото съм любезна и  да не поставя канещия в конфузна ситуация и съвсем не защото искам  някой да ми пипа кръста и да го мириша Stop
Обаче си била на мнение, че той точно това иска? А може би мъжът също от любезност кани жената? Интересно ми е как решава с коя жена точно да бъде любезен. Аз съм от старомодните май, моля някой да ме накара да прогледна и да разбера защо един мъж би искал да танцува това прословуто чудо наречено блус точно с мен, а не с колежката с приятно наднормено тегло, която също е на банкета за да се забавлява. Ако идеята на този изключително неинтимен и приятелски танц е само за забавление и купон, някак по-забавно и динамично ми се струва да играем карти например.
Аз точно това им разправям на няколко потребителки тук. За мъжете клатушкането в блус има само две причини.

2. Или пишаш нещо, на което си подчинен и макар и то да тежи 150 кила, искаш да му направиш кефа, че е желано и женствено и обгърнато с внимание.

Не "мъжете", а ТИ, Нофелет, точно ТИ, говориш за себе си, че това са ТВОИТЕ причини да танцуваш блус!!! Другите мъже си имат усти да си кажат. Имат и пръсти да си напишат. Имат различни умове, сърца, характери, темпераменти и разбирания от твоите такива. Но ти явно си невъзможен случай, наистина. Просто си умираш да обобщаваш. Мъжете, та мъжете...

# 311
И без да се държа като дете в детската градина, както беше писал по-горе, ще те помоля отново да НЕ ме наричаш вихрогонКа, защото никнеймът ми неслучайно е вихрогонЧЕ, и си държа на звучането му. Както и да е. Информирала съм модератор за обидно съдържание.
Не, вихрогонке, ти не се държиш като в детската градина. Въобще Simple Smile

Ти като една зряла жена, ме обади на другарката Joy

Но иначе аз съм жалък.... Simple Smile

# 312
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз съм танцувала с приятелки и усещането си е същото, само дето не те настъпват толкова  Laughing А и по принцип, блусът ми е най-тъпия танц и ако съм го изклатушквала във времето, то е било само защото съм любезна и  да не поставя канещия в конфузна ситуация и съвсем не защото искам  някой да ми пипа кръста и да го мириша Stop

Не "мъжете", а ТИ, Нофелет, точно ТИ, говориш за себе си, че това са ТВОИТЕ причини да танцуваш блус!!! Другите мъже си имат усти да си кажат. Имат и пръсти да си напишат. Имат различни умове, сърца, характери, темпераменти и разбирания от твоите такива. Но ти явно си невъзможен случай, наистина. Просто си умираш да обобщаваш. Мъжете, та мъжете...
Т.е. да разбираме, че ти не си нито 1., нито 2.?

Моля те, не ползвай главни букви. Издава психическа нестабилност, липса на контрол над гнева и натурална простащина.

# 313
  • Sofia
И без да се държа като дете в детската градина, както беше писал по-горе, ще те помоля отново да НЕ ме наричаш вихрогонКа, защото никнеймът ми неслучайно е вихрогонЧЕ, и си държа на звучането му. Както и да е. Информирала съм модератор за обидно съдържание.
Не, вихрогонке, ти не се държиш като в детската градина. Въобще Simple Smile

Ти като една зряла жена, ме обади на другарката Joy

Но иначе аз съм жалък.... Simple Smile

Точно така. Беше предупреден, че дразниш. Ти продължи. Какво очакваше?  Laughing

# 314
  • Другата България
След като  не можеш да се усетиш кога да спреш сам, опиянявайки се от собствената си мания за уникалност и неповторимост, е нужно някой друг да го направи. Не само, че си жалък, а и изключително досаден.

Общи условия

Активация на акаунт