Проблеми с колега

• 21 135
  • 442
  •   1
Отговори
# 390
Аз с моите колеги, никога не съм имала ядове, предвид, че танцувах блус с един на един тиймбилдинг, да. И не нито ми се е допирал, нито ми е шепнел нещо, доста дистанцирано се държа.
Освен това ти казах, че са изключения такива.

Това е много найс енд денди, обаче темата не е за теб. Както виждаме, "по изключение" човек може да налети на сериозни проблеми и никой не е застрахован от такива изключения. Смятам, че има много такива случаи, само дето жените не ги публикуват във форума. Всеки има право да си се държи с мъжете-колеги както намери за добре. Но да има предвид, че може да налети на някой дето да им стъжни живота. То е достатъчно веднъж да стане и ще е обица на ухото за цял живот.

Винаги съм казвала, че човек има право да си поблъска главата в стената, за да достигне сам до изводите, които по-опитните хора му дават наготово. Peace

Ами ок, достатъчно съвети са й дали на авторката, случаят не е неразрешим, все пак. За съжаление обаче в подобен род български организации, където всички са си "приятели" или са назначени по "приятелска линия" се случват такива, че й по - лоши неща.

# 391
  • SF
Аз затова казах - една жена трябва да внимава с усмивчиците и любезното държание. Мнението ми е, че жената трябва да се държи с колегите от мъжки пол в работата си студено-професионално, включително може да се държи студено любезно. Има си и израз "професионална усмивка". Или иначе казано - фалшива. Това се усеща от околните и държи досадниците настрана.

Абсолютно това е поведението по етикет. Бих го нарекла условно "европейското поведение" на жената в офиса и на мъжете в офиса. Любезни, премерени, усмихнати, за да не са начумерени...
Аз се държа точно така, привнесла съм го отвън. Е, познай дали всички не ме мразят и не ме смятат за надута пуйка, асоциална и изключително неколегиална.
Защото не им се хиля в почивките на глупостите, не разправям вчера къде съм била и колко съм изпила и днес къде ще се напивам пак. Не им разказвам за Оня Моя, за Никеца, Геша, Наката и всичкото пиене на света, не ги занимава с това къде ще почивам, колко ще ми излезе... Не пия бира в кухнята на офиса след приключване на работа (те остават по 1 час, може и по 2, ако им се отвори глътка и имат достатъчно), обсъждат НИ, оклюкарват орталъка, както казват бабите.
И това го правят мъжете. Не жените. Жените бързат да си ходят след работа. Не се напиват по интересен начин и много, много не говорят за нещата извън офиса. Мъжете са героите и акумулаторите на всичката информация от фирмата и не само. Те знаят и дали ми е тъп телефона, много ли пари съм дала за него, набутвация ли си е отвсякъде, но не знаят дали наистина съм ги дала и това безумно ги дразни.

# 392
  • София
Скрит текст:
Аз затова казах - една жена трябва да внимава с усмивчиците и любезното държание. Мнението ми е, че жената трябва да се държи с колегите от мъжки пол в работата си студено-професионално, включително може да се държи студено любезно. Има си и израз "професионална усмивка". Или иначе казано - фалшива. Това се усеща от околните и държи досадниците настрана.

Абсолютно това е поведението по етикет. Бих го нарекла условно "европейското поведение" на жената в офиса и на мъжете в офиса. Любезни, премерени, усмихнати, за да не са начумерени...
Аз се държа точно така, привнесла съм го отвън. Е, познай дали всички не ме мразят и не ме смятат за надута пуйка, асоциална и изключително неколегиална.
Защото не им се хиля в почивките на глупостите, не разправям вчера къде съм била и колко съм изпила и днес къде ще се напивам пак. Не им разказвам за Оня Моя, за Никеца, Геша, Наката и всичкото пиене на света, не ги занимава с това къде ще почивам, колко ще ми излезе... Не пия бира в кухнята на офиса след приключване на работа (те остават по 1 час, може и по 2, ако им се отвори глътка и имат достатъчно), обсъждат НИ, оклюкарват орталъка, както казват бабите.
И това го правят мъжете. Не жените. Жените бързат да си ходят след работа. Не се напиват по интересен начин и много, много не говорят за нещата извън офиса. Мъжете са героите и акумулаторите на всичката информация от фирмата и не само. Те знаят и дали ми е тъп телефона, много ли пари съм дала за него, набутвация ли си е отвсякъде, но не знаят дали наистина съм ги дала и това безумно ги дразни.

Обаче пък на теб ти е мирна главата. Simple Smile Peace

# 393
  • SF
Мирна, мирна.... От "тъпите парчета" съм.

# 394
  • Другата България

Това е много найс енд денди, обаче темата не е за теб. Както виждаме, "по изключение" човек може да налети на сериозни проблеми и никой не е застрахован от такива изключения. Смятам, че има много такива случаи, само дето жените не ги публикуват във форума. Всеки има право да си се държи с мъжете-колеги както намери за добре. Но да има предвид, че може да налети на някой дето да им стъжни живота. То е достатъчно веднъж да стане и ще е обица на ухото за цял живот.

Винаги съм казвала, че човек има право да си поблъска главата в стената, за да достигне сам до изводите, които по-опитните хора му дават наготово. Peace
Темата не е за нея, но не е и за теб или за онзи с...телефоните. Wink
Така, както може да се случи описаното от теб, така може да се случи и обратното - което, представяш ли си, също се случва и за него също не се пише по форумите, защото е най - нормалното нещо на света. А именно - да си танцуваш с колеги и да не произтича нищо особено от тези "мръсни" танци . В случая на авторката се  е случило нещо, което няма как да знаем дали е само от танц провокирано, за да правим такива генерални заключения и да я наричаме ...всякак.

Що се отнася до опита, твоя опит не е моя опит, както и моя не е на Есме - примерно, така че това кого и как трябва да слуша човек също е относително понятие.

# 395
  • София
Така, както може да се случи описаното от теб, така може да се случи и обратното - което, представяш ли си, също се случва и за него също не се пише по форумите, защото е най - нормалното нещо на света.

Не казваш нищо по-различно от това, което аз казвам.
Казах, че както нещо е най-нормалното на света, така може да се завъртят нещата, че да се чуди човек откъде му е дошло. Затова малко предохранителни мерки не са излишни, особено когато жената е омъжена. То и като е омъжена, няма какво да се вихри по купони сама, ама това си е мое мнение. (Същото се отнася и за мъжа, между другото - като се е оженил, няма кво да ми ходи сам по купони да танци).

# 396
  • Другата България
Да, това си е твое мнение. Peace

# 397
Скрит текст:
Не, ти хич не си шавлила, когато се "бъзикаш" с чувствата на хората. Въобще не си виновна.

Поведението ти е психопатично. Без майтап го казвам.

Дали биеш котета? Дали риташ кучета? Дали правиш мръсно на колеги? Дали се подиграваш с чувствата на други хора?.....

Няма голямо значение. Удоволствието от предизвикването на болка у друг без провокация е психопатия. Твоето е лек случай, но.... си е.
На идиота колкото пъти и да му обясниш - все е идиот.
Ай сиктир оттука с вашите чувства мъжки - не можете да си приберете хуя гашите, пък после ние сме ви били наранили чувствата.
То нито да се държиш хладно, нито да се държиш колегиално - и в двата случая си в грешка само защото имаш дупка между краката.
Това мъжете наистина сте боклуци, признавам ви го.
Интелектуалка си, няма спор Simple Smile Удоволствие е да те чете човек Joy

# 398
Тя разбрахме танцувала блус - шафрантия е.
Съгласен.

# 399
  • София
Винаги съм се чудела как им се ходи на хората сами, без парнтьора, по купони. Ми на мен, като съм влюбена в мъжа си, не ми се ходи сама. Искам и той да е там...Честно казано, дори не ми се ходи сама в МОЛ-а, та какво остава по купони. За шопинг с приятелки - ок. Ама на купон без любимия човек, егати скуката. Влюбена ли съм, не ми се флирти по купони.

П.С. Иначе, има си други готини похвати. Ама трябва да си на купона с половинката. Да те покани някой, да види половинката, че те харесват, а ти да откажеш...Или пък, ако половинката разреши, да изтанцуваш някой блуууззз с друг мъж, та да накараш половинката да те ревнува здравословно. Така - да. Ама сама да съм и да танцувам блус, то все едно викам - ела Вълчо, изяж ме.

# 400
Скрит текст:
Винаги съм се чудела как им се ходи на хората сами, без парнтьора, по купони. Ми на мен, като съм влюбена в мъжа си, не ми се ходи сама. Искам и той да е там...Честно казано, дори не ми се ходи сама в МОЛ-а, та какво остава по купони. За шопинг с приятелки - ок. Ама на купон без любимия човек, егати скуката. Влюбена ли съм, не ми се флирти по купони.

П.С. Иначе, има си други готини похвати. Ама трябва да си на купона с половинката. Да те покани някой, да види половинката, че те харесват, а ти да откажеш...Или пък, ако половинката разреши, да изтанцуваш някой блуууззз с друг мъж, та да накараш половинката да те ревнува здравословно. Така - да.
Ама сама да съм и да танцувам блус, то все едно викам - ела Вълчо, изяж ме.
Ти ГО викаш Simple Smile

Това е моята теза. Всяко подобно въртене на опашката е риск. Може 99 от 100 мъже да спрат с танца. Ама 1 няма да спре.

Та, аз само това казвам от началото на темата и това много, ужасно много дразни куп форумни дами.

Всяко танцуване на блус с чужд мъж е риск. Впуснеш ли се, после не се оплаквай "ама той така, ама той онака". Танцувай си забавни бързи танци, хапвай си, пийвай си, говори си с хората... кой те кара да ходиш да се натискаш с чужди мъже? Пък после "ох, какво да правя, той ме тормози". Да би мирно седяло...

Последна редакция: сб, 11 юли 2015, 16:36 от nofelet

# 401

П.С. Иначе, има си други готини похвати. Ама трябва да си на купона с половинката. Да те покани някой, да види половинката, че те харесват, а ти да откажеш...Или пък, ако половинката разреши, да изтанцуваш някой блуууззз с друг мъж, та да накараш половинката да те ревнува здравословно. Така - да. Ама сама да съм и да танцувам блус, то все едно викам - ела Вълчо, изяж ме.

Ами очевидно не си мерило за всичко. Като не ти се прави на теб нещо, не е задължително и другите да не им се прави.
Между другото на фирмените партита на които аз съм била половинки не са се канели, само колеги. Половинките вкъщи.

# 402
  • Другата България
 Laughing Някои се приеха за особено значими личности, че чак предположиха и си повярваха, че дразнят.
Дразни 987654321-то повтаряне на едно и също, постоянно, през пост, дори буквално едно и също, изтъркано, банално...дори и някой да не е съгласен с нечия позиция, то еднократното изразяване на мнение за нормален редови потребител е достатъчно, за да стане ясна тя. Ама това са нормалните потребители. Тук явно става въпрос за друго/и. Няма как да сме всички на едно мнение, но това да натрапваш твоето постоянно, репликирайки всеки с копи - пейст, скапва всяка тема. Така стана и с тази, никой вече не помни какво се питаше, 2-3 ма си намилат едно и също явно от скука или от това, че иначе няма къде да се изявят и кой да ги отрази, и...нищо ново под слънцето.
Нека авторката помоли за ключ. Надали последните страници са ѝ помогнали да намери решение на проблема си.

# 403
  • София
Между другото на фирмените партита на които аз съм била половинки не са се канели, само колеги. Половинките вкъщи.

Ами това да не си води човек половинката на фирмено парти, да не е написано някъде на камък? Щото едната овца така и аз така...сори, ама аз не съм овца. Wink Ние, с моята половинка, ходим по партита заедно. Като скачени съдове сме. Hug

# 404
Скрит текст:

П.С. Иначе, има си други готини похвати. Ама трябва да си на купона с половинката. Да те покани някой, да види половинката, че те харесват, а ти да откажеш...Или пък, ако половинката разреши, да изтанцуваш някой блуууззз с друг мъж, та да накараш половинката да те ревнува здравословно. Така - да.
Ама сама да съм и да танцувам блус, то все едно викам - ела Вълчо, изяж ме.
Ти ГО викаш Simple Smile

Това е моята теза. Всяко подобно въртене на опашката е риск. Може 99 от 100 мъже да спрат с танца. Ама 1 няма да спре.

Та, аз само това казвам от началото на темата и това много, ужасно много дразни куп форумни дами.

Всяко танцуване на блус с чужд мъж е риск. Впуснеш ли се, после не се оплаквай "ама той така, ама той онака". Танцувай си забавни бързи танци, хапвай си, пийвай си, говори си с хората... кой те кара да ходиш да се натискаш с чужди мъже? Пък после "ох, какво да правя, той ме тормози". Да би мирно седяло...

Ох, моля ти се по тази логика, всяко едно илизане на улицата е риск за жената. Нищо, аз приветствам писането ти в темата, защото е хубаво да се види, че има мъже, на които и пръст да им покажеш, им става и го мислят за подтекст.

Общи условия

Активация на акаунт