Проблеми с колега

• 21 169
  • 442
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Ами при нас примерно, оплакването за тоемоз беше строго конфиденциално и никой не рабираше. Така че нямаше да има проблем.

Не знам колко конфиденциално може да остане едно съдебно дело за сексуален тормоз. Това и да го видя, няма да го повярвам. Само фактът, че го споменаваш, вече говори обратното. Та, може и да може, ама едва ли ще може да остане в тайна от съпруга на потърпевшата.

Последна редакция: сб, 11 юли 2015, 19:23 от Popule

# 421
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Винаги съм се чудела как им се ходи на хората сами, без парнтьора, по купони. Ми на мен, като съм влюбена в мъжа си, не ми се ходи сама. Искам и той да е там...Честно казано, дори не ми се ходи сама в МОЛ-а, та какво остава по купони. За шопинг с приятелки - ок. Ама на купон без любимия човек, егати скуката. Влюбена ли съм, не ми се флирти по купони.

П.С. Иначе, има си други готини похвати. Ама трябва да си на купона с половинката. Да те покани някой, да види половинката, че те харесват, а ти да откажеш...Или пък, ако половинката разреши, да изтанцуваш някой блуууззз с друг мъж, та да накараш половинката да те ревнува здравословно. Така - да.
Ама сама да съм и да танцувам блус, то все едно викам - ела Вълчо, изяж ме.
Ти ГО викаш Simple Smile

Това е моята теза. Всяко подобно въртене на опашката е риск. Може 99 от 100 мъже да спрат с танца. Ама 1 няма да спре.

Та, аз само това казвам от началото на темата и това много, ужасно много дразни куп форумни дами.

Всяко танцуване на блус с чужд мъж е риск. Впуснеш ли се, после не се оплаквай "ама той така, ама той онака". Танцувай си забавни бързи танци, хапвай си, пийвай си, говори си с хората... кой те кара да ходиш да се натискаш с чужди мъже? Пък после "ох, какво да правя, той ме тормози". Да би мирно седяло...[/spoiler]
Ох, моля ти се по тази логика, всяко едно илизане на улицата е риск за жената. Нищо, аз приветствам писането ти в темата, защото е хубаво да се види, че има мъже, на които и пръст да им покажеш, им става и го мислят за подтекст.
Самото излизане на улицата е риск за всеки човек. Аз излизам сутрин и знам, че винаги има риск да ме блъсне кола. Решавам, рискувам и ... така.

Същото и с блусчето с колегата. Като тръгнеш да му се търкаш от предната твърдост, ти си поемаш риска, че може да се окаже див вълк. И после не ревеш "ох, ах, каква стана тя, ама аз не ги мислех така нещата...."[/spoiler]
Именно, де. Точно, колкото е голям риска да ти се случи нещо на улицата, точно толкова е голям и риска да се отъркаш у пишлето на колегата с блуса. Демек шанса е минимален.
От 10 г. си правя застраховка "Автокражба" на колата. През 2014 г. в БГ са откраднати 3700 коли при близо 4 милиона общо. Шансът е малък, спор няма.

Но защо да рискуваме?

Отговор 1 - щото сме тъпи
Отговор 2 - щото е забавно и всъщност ни харесва да рискуваме, това ни възбужда, прави ни живота забавен и свеж

Ако е 1, ок. Тъпотията си е право на всеки и никой не е виновен, че е тъп.
Ако е 2, е.... за това говорим де Simple Smile На мен авторката ми е много 2.

Отговор 2 - щото е забавно и всъщност ни харесва да рискуваме, това ни възбужда, прави ни живота забавен и свеж

# 422
  • София
Авторке, къде потъна? Какво стана?

# 423
Същото и с блусчето с колегата. Като тръгнеш да му се търкаш от предната твърдост, ти си поемаш риска, че може да се окаже див вълк. И после не ревеш "ох, ах, каква стана тя, ама аз не ги мислех така нещата...."
Интересно що за екземпляр тръгва да танцува с втвърдена предност и още по-интересно е такъв има ли място на фирменото парти.
Няма да подхващам темата дали има място и във фирмата, че ще стане много сложно за мъжката ти глава  Mr. Green

# 424
Ами при нас примерно, оплакването за тоемоз беше строго конфиденциално и никой не рабираше. Така че нямаше да има проблем.

Не знам колко конфиденциално може да остане едно съдебно дело за сексуален тормоз. Това и да го видя, няма да го повярвам. Само фактът, че го споменаваш, вече говори обратното. Та, може и да може, ама едва ли ще може да остане в тайна от съпруга на потърпевшата.

Изобщо не говоря за съдебно дело. Говоря, че се оплакваш на зпециално звено, които им е работа да изследват има ли сексуално насилие. Когато го установят, защото може й да си измисля примерно, уволняват човека, пък тя отделно ако иска да си го съди.

# 425
Колко постове за  скучния танц...От тази тема научих, че следващия път като ме поканят на блус, с пълно право мога  да му отлепя един на мръсника  Laughing После ако  се прави на недоразбрал и  ако се почувствам евентуално виновна да не му отлепя още един, ще му кажа - Така рече нофелет -  гуруто ми и Заратустрата ми, относно междуполовите отношения newsm20

# 426
Колко постове за  скучния танц...От тази тема научих, че следващия път като ме поканят на блус, с пълно право мога  да му отлепя един на мръсника  Laughing После ако  се прави на недоразбрал и  ако се почувствам евентуално виновна да не му отлепя още един, ще му кажа - Така рече нофелет -  гуруто ми и Заратустрата ми, относно междуполовите отношения newsm20

Даа, ама ще добавиш, защото мъжете сте такива, блус да тънцувате и пишката готова. Много е важноо "мъжете".

# 427
Нищо няма да добавям, като кажа сакралното "нофелет"  newsm20  и сами ще се сетят  Laughing

# 428
Нищо няма да добавям, като кажа сакралното "нофелет"  newsm20  и сами ще се сетят  Laughing

Joy Joy Joy

# 429
  • София

Изобщо не говоря за съдебно дело. Говоря, че се оплакваш на зпециално звено, които им е работа да изследват има ли сексуално насилие. Когато го установят, защото може й да си измисля примерно, уволняват човека, пък тя отделно ако иска да си го съди.

Е, ти говориш за големи фирми, които си имат специални хора към ЧР, които разследват дискриминация. Ама при малките и в чужбина пак се жалваш по разни Комисии, съдилища...мътна и кървава е това. И дори на Запад трудно се доказва сексуален тормоз.

# 430

Е, ти говориш за големи фирми, които си имат специални хора към ЧР, които разследват дискриминация. Ама при малките и в чужбина пак се жалваш по разни Комисии, съдилища...мътна и кървава е това. И дори на Запад трудно се доказва сексуален тормоз.

За големи, да.

# 431
  • Другата България
Аз бих ти предложила да кажеш друго  smile3532, пак ще се сетят, ама онзи ще рИве пак да тормози Адри, та шЪ сЪ въздържа. Mr. Green

# 432
Аз бих ти предложила да кажеш друго  smile3532, пак ще се сетят, ама онзи ще рИве пак да тормози Адри, та шЪ сЪ въздържа. Mr. Green

Цитат

Цитат на: Toffi в пт, 15 май 2015, 07:58

Кат искаш секс, земи си един изкуствен с изпъкнали венички. Винаги е корав, никога не му е зле, глава не го боли, не мрънка, абе няма да съжаляваш.

Бах, този изкуственият като мен.... цитат на Нофелет.

Ей Мери, Мериии, човекът може да е с малка пишка  ама винаги корава, никога с главобол, с изпъкнали венички, не мрънка, не му е зле и т.н. Реклама си е направил в женски форум и ти веднага дойде да му кажеш, да ама ти е малка пишката. Бива ли така, бе Мери? Бива ли? Peace

# 433
  • Другата България
 Laughing Това съм го пропуснала с рекламата, сега го виждам, то аз си казах, че този го скролвам, щото е абсолютно банален и предсказуем, но ето, че всичко си имало обяснение. Whistling

# 434
Laughing Това съм го пропуснала с рекламата, сега го виждам, то аз си казах, че този го скролвам, щото е абсолютно банален и предсказуем, но ето, че всичко си имало обяснение. Whistling

О, то това е от една друга тема, за която се сетих веднагически в момента, в който той на дълго и на широко се заоправдава за размера. Не можах да не го копи-пестна, не можах просто. То си крещи от всякъде.

Общи условия

Активация на акаунт