Не съм казала мъжа да е над мен, напротив, трябва да има да има допълване между двата пола, жената и мъжа си имат роли, съжалявам, но не мога да гледам как една жена ходи зад мъжа си и го удря като ненормален и му натяква как тя е по-умна от него и ще прави каквото тя иска. Давам друг пример, оня ден една колежка тръгна да носи едни тежки кашони и един колега веднага се отзова, вместо да благодари и да остави човека да помогне тръгна да се прави на жертва, попитах я защо не го остави да й помогне, тя ми отговори, че можела сама, а кашоните наистина бяха доста тежки. Не се дразня от това, че никой не споделя мнението ми, все пак се правят теми за да се обсъждат независимо кой е прав или крив, имам, чувството че другите се дразнят, защото остават с впечатление както ти например го разбираш "мъжа да е над мен". Създадох я с цел всеки да сподели дали някой се е чувствал дискриминиран и да даде пример, да сподели, че е съгласен с тази кампания защото еди си какво, а не да ми се нахвърляте и да ми казвате колко ужасно нещо съм писала. Това с заплатата го писах за да обясня, че тук в България са ниски и не се покриват с разходите, първата грижа е да ги увеличат, да можем да живеем като нормалните хора, и след това да се претендира, че мъжът не трябва да получава повече от жената.