Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 11

• 65 933
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Аз нямах предвид само за женствени мъжки, ами за всякакви простотии като Майкъл, Едуардо и какво ли не.. При такива хубави български имена! И все пак тоя Майкъл няма да е винаги на 5г.. Като порастне какво? Как се казваш - Майкъл?! Ами друго си звучи "Как се казваш - Симеон, Самуил, Иван, Борис и каквото и да е Wink Звучи на място, не лигаво..

# 46
Лоза и Жива - дами на 30+

# 47
  • София - Рим и обратно

Толкова е лигаво , а някъде прочетох как звучи мъжествено. Ужас! Свършиха се мъжествените имена , че Денислав - мъжествено. Може и Монислав да го имат за мъжествено.

На мен така противно ми звучи Деян Sick. Ужасно лигаво, селско и не мъжко ми е. Но пък съм наясно, че маса народ го харесва.

# 48
Аз нямах предвид само за женствени мъжки, ами за всякакви простотии като Майкъл, Едуардо и какво ли не.. При такива хубави български имена! И все пак тоя Майкъл няма да е винаги на 5г.. Като порастне какво? Как се казваш - Майкъл?! Ами друго си звучи "Как се казваш - Симеон, Самуил, Иван, Борис и каквото и да е Wink Звучи на място, не лигаво..

Аз не възприемам и подобни женски - Беатрис на пример, а познавам две деца с това име. Една позната искаше да си кръсти детето Кейт - Кейт Иванова, ами не ми стои добре. Или Роз - Мари Стефанова - обмисляно от моя позната.

# 49

Ужас. Това ми напомня за една случка с съседското дете. Чувам аз съседката да се провиква "Майкъл, Майки. " Помислих си че са си взели ново куче (имат 3) а то се оказа че това било името на внучето им.  #Crazy Семейството живее в сащ, но все пак името звучи абсурдно в българска обстановка.

# 50
 Laughing ние имаме съседче алберто, на 3-4г. е. познавам малин, галин, детелин и рубин  ooooh! ако бях мъж с такова име щях да се прекръстя

вихрони попнеделев

кръстьо дармонски

паруш  парушев

галин малакчиев

томас кочев

любен пашкулски

консулова

бандаловски

гайдов

# 51
Аз Галин мн го харесвам Heart Eyes.

# 52
Всички мога да ги възприема като имена без Рубин.

# 53
Всички мога да ги възприема като имена без Рубин.
Представи си дъщеря му Рубинова...
В общи линии според мен мъже не бива да носят имена на плодове, цветя и скъпоценни камъни   Peace

# 54
Представи си дъщеря му Рубинова...

Joy Joy Joy

# 55
  • Варна

Ужас. Това ми напомня за една случка с съседското дете. Чувам аз съседката да се провиква "Майкъл, Майки. " Помислих си че са си взели ново куче (имат 3) а то се оказа че това било името на внучето им.  #Crazy Семейството живее в сащ, но все пак името звучи абсурдно в българска обстановка.
Ами на мен пък ми се случи в Гранд мол Варна. Аз викам по моя - Иване, Иване. И изведнъж една добре изглеждаща майка се обръща към сина си - Мааййкъъл.. Rolling Eyes Явно се имаше за много оригинална Joy Голяма тъпня.. Не мога да си предтавя да причиня такова нещо на детето си, че и то момче?!

# 56
Случвало ми се е и обратното. Седя си с малката на пейка в парка и зад мене чувам: "Иване, не там", "Иване, не така", "Иване, ела тука". Обръщам се да видя тоз толкова непослушен Иван и що да видя... мини пинчер.  ooooh!

# 57
 Гроздеана  Rolling Eyes

/ Ronique, с глас се разсмях на пинчера Иван  Joy /

# 58
  • Варна
 hahaha Joy Е, моят не е пинчер, но е пак така непослушен Joy

# 59
Случвало ми се е и обратното. Седя си с малката на пейка в парка и зад мене чувам: "Иване, не там", "Иване, не така", "Иване, ела тука". Обръщам се да видя тоз толкова непослушен Иван и що да видя... мини пинчер.  ooooh!

Joy Може да е кръстен на някое бивше гадже Wink

Общи условия

Активация на акаунт