Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 11

• 67 024
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Жилиан - в градинска възраст.

# 691
  • Burgas, Bulgaria
Златоела - чух го по новините.

# 692
  • София
Харитон, мъж на около 42.
Много готин младеж беше. Кръстих си котарака на него  Embarassed

# 693
Ваяна, Делина млади момичета

# 694
  • ту тук, ту там
Жилиан - в градинска възраст.

А аз днес попаднах на Милиан във фейсбук!

# 695
Божика и Чеана

# 696
Ирис, Тея/Теа, Ноа( уни) са много нормални имена в Англия. З България може би странни( дано не са с Бг фамилни имена). Кая ми харесва много, но този път чакаме момченце и няма да ме огрее. За необичайни смятам:
Иваничка
Кирилка
Тодоранка

# 697
  • Countryside
Ирис, Тея/Теа, Ноа( уни) са много нормални имена в Англия. З България може би странни( дано не са с Бг фамилни имена). Кая ми харесва много, но този път чакаме момченце и няма да ме огрее. За необичайни смятам:
Ами Тея, Ирис и Кайо са с  бг фамилии, даже са кръстени на баби и дядовци   Mr. Green ,но Ноа не е. Ако са от смесени бракове имената са си нормални, просто са странни. Ако живеех в чужда държава бих търсила някакво по-универсално име като че ли, да не се набива толкова, но разбира се това е моето виждане  за нещата.
Кирилка и Тодорка и аз познавам, даже с Кирилка сме набори. Кирил е хубаво име, но някои мъжки имена образувани на женски звучат ужасно, примерно Спас е хубаво, но Спаска... ooooh!

# 698
Иваничка
Кирилка
Тодоранка

Познавам Кай - на около 40 години. Много ми харесва името!

# 699
  • Countryside
Радуил е странно име, само един човек познавам, на възраст вече.
Рангел ми харесва как звучи, въпреки че също е странно и май няма галено.
Също са ми странни имена на цветя за момче : лично познавам Детелин, Маргарит, Цветолин, Цветомир и Малин.

# 700
И аз познавам един Малин. Изключително готин мъж. Като разбрах как се казва, много се изненадах.

# 701
  • София
Сега се сетих за Мàлин - момиче.

Току що във фейсбук видях Липка.

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 12:30 от miamim

# 702
Тенко,  даваха го по тв

# 703
Ей сега във фейсбук попаднах на Фронка😳

# 704
  • София
Ладанка и Ани-мъж,срещала съм го няколко пъти даже,Велибор и Ташка.
Ох много ми стана смешно човек,детето ме викна да му дам ябълка и в бързината явно. Joy JoyАма поне смях  да има.

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 22:45 от midnightStar

Общи условия

Активация на акаунт