Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 11

• 65 969
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
И още:
Ралин
Джурен
Андон-Йоан
Наси
Димена
Жулия
Еужения
Ирика
Лизаславиния
Екатерина-Симон
Савелия
Салина

# 76
Най-непонятни са ми мъжки имена образувани от женски (разни цветя, плодове). Попаднах на един списък от ученици, там фигурираха имена като:
Мариел
Ивилин
Жасмин
Виолин
Всичките момчета  Laughing

Имаше и няколко, които може и да се сгрешени -я в родилното, я в списъка
Едоард
Райн
Растимир

# 77
Не че е чак толкова необичайно, но винаги ми е било странно името Звезделин. newsm78

# 78
  • Nice
Детето на едно съседско семейство е Хамлет и другите деца му казват Хамо.Кръстен е на дядо си, който също се казвал Хамлет  Sunglasses
Познавам и момиченце Мадона  Thinking

Имах двама съученици Дарин и Кристо. Дарин много ми харесва като име, макар, че за някои сигурно ще звучи женствено. Аз харесах по-скоро историята на името, защото родителите му не могли да имат дълго време дете и когато най-накрая се появил той, решили да не е обичайното Божидар ами Дарин. За Кристо знам, че е кръстен на дядо си Кристофор.

# 79
Ирника - момиченцето на познато семейство. Томслав, син на Златозар - отново познато дете. И двете семейства са много готини всъщност. Откъде се появиха тия имена идеая си нямам.  Whistling

Преди години на плажа една жена настоятелно крещеше: "Балкане, Балкане, ела веднага тука, излизай от водата!" Надявах се да излезе немска овчарка; уви - беше момченце на 7-8 години.  Shocked

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 23:54 от BAN

# 80
  • Варна
Горкото, сигурно са го спуквали от подигравки...Балканче.. Rolling Eyes

# 81
Пак че не е Родопе, Родопе, излизай бре...  Joy Joy Joy
Иначе аз се кефя на Кристен, по темата... Heart Eyes

# 82
"Тобиас! Тобиас! Не там, Тобиас!"- дереше се наскоро в градинката една майка. "Жоре, изкарай го от там, моля ти се бе!"- обърна се тя за помощ към бащата и Тобиас Георгиев беше надлежно изваден от лехата с латинки. hahaha

# 83
 Joy Това последното си е подигравка Mr. Green

# 84
  • София - Рим и обратно
Ей сега прочетох, че доведеният син на Сърчаджиев се казва Пролетсин Crazy Crazy.

# 85
  • Най-красивата страна
Ирника - момиченцето на познато семейство. Томслав, син на Златозар - отново познато дете. И двете семейства са много готини всъщност. Откъде се появиха тия имена идеая си нямам.  Whistling

Преди години на плажа една жена настоятелно крещеше: "Балкане, Балкане, ела веднага тука, излизай от водата!" Надявах се да излезе немска овчарка; уви - беше момченце на 7-8 години.  Shocked

Ирника е прабългарско име.И аз познавам една малко момиченце с това име.
От Ирник
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0% … D0%BE%D0%B2%D0%B5

# 86
Да, на хан Ирник е кръстена, но това не прави името по-малко странно. Все едно Крума или Тервела.
Да не би да познаваме едно и също дете, че името хич не е често срещано?  newsm78

# 87
  • Най-красивата страна
Майката на Ирника ,която аз познавам е студентка,учи археология.
Ирника си има и батко Севар./пак ханско име/

# 88
Явно има повече от една Ирника  Laughing Да са живи и здрави децата, пък другото не е толкова важно.  Peace

# 89
Ми писна им на хората от Иван, Георги и Мария и всичко стана на Ния, Рая, Ая, Вая, Ирника, Кикаха, Пенислав...

Общи условия

Активация на акаунт