CHANNING TATUM – дали от всяко дърво от поколението 30-годишни става свирка?

• 36 412
  • 766
  •   1
Отговори
# 165
  • в морето до колене
True Story е много приличен трилър, поне дотам, докъдето гледах, а Франко е във вихъра си, както не е бил от "127 часа" насам. Джона Хил също стои добре в другата главна роля и като цяло и двамата ме изненадаха повече от приятно.
Много се радвам. Имах добри усещания за този филм аз.
Бравос на Брад Пит отново за продуцентския усет.
Бравос и на британския режисьор-дебютант в киното. Макар че Hollow Crown не е точно телевизия и със сигурност е добра школовка.

П.П. Не мога да се сдържа да коментирам и резултатите от текущата анкета.
Първо - за една седмица 40 отговора - това със сигурност е рекорд.
Второ - моята лична прогноза беше за победа на Dear John. Но! никак не очаквах Foxcatcher да го следва така плътно по петите с изравняване на резултатите на моменти. Не вярвам да оцелее това равенство до края на темата. Но и само за тази първа седмица да е - пак ме радва.

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 17:19 от мячик

# 166
True Story още на трейлър даваше надежда да става за гледане. Непременно ще го гледам, че ми дойде до гуша от франковите напъни и артовски шитни. Трябва му на него читав режисьор да го строи в две редици и да го накара да играе както наистина може, но рядко показва.

X-Men: Apocalypse Comic Con Panel

newsm44

# 167
За Джой ...
Скрит текст:
Anthropoid was started filming in Veltrusy , Prague today..

още нищо за главните герои !
Скрит текст:

А туитъра на Хотел Хилтън Прага направо кърти  hahaha hahaha hahaha

Visit Prague, shooting location for many famous movies. These days new picture called Anthropoid is being filmed.

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 20:08 от ddd123

# 168
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За Джой ...
Скрит текст:
Anthropoid was started filming in Veltrusy , Prague today..
Благодаря Hug Извънградско започват, това е на около 30 от самата Прага. Има хубав замък с парк, но не се сещам дали градчето е пряко свързано със самия атентат.
Църквата до вкъщи вече има изнесени датите, в които няма да има литургия (изрично посочено, че е заради конкретния филм)- 15 и 16 август. Блокирана ще е цялата улица (което ми е интересно как ще стане, понеже е пресечка на един от най-натоварените булеварди в града, а не си представям да блокират движението от Андел и Страхов към центъра заради който и да било филм). Който иска да дебнем заедно- има време да ми дойде на гости Wink

Мисля да се хвана да изгледам и чешкия филм за аферата "Антропоид"- в разните дискусии го хвалят като изключително добър.

# 169
Ей, Джой, гледай сега какви еретични идеи даваш. На мен малко ми трябва, а и ММ е доказал, че издържа на чакане на любимци, че и снимки прави даже... Направо ме замисли.

# 170
Стягай багажа, Ули, в компания е къде къде по-интересно да се ходи на лов Laughing
Чакай да те стимулирам- с Килиън надали ще успея, затова ето ти едно ненюансирано в сиво дупе Twisted Evil
Скрит текст:

# 171
ахаххаха, Джой, намери с какво да ме стимулираш, ама поне си се хиля тук  Joy Joy Joy
Дай сега и един Килиън най-добре.  Flutter

# 172
Моля , моля !!!Човек да се отплесне за миг и дупетата се раздадоха  Crossing Arms

# 173
Дай сега и един Килиън най-добре.  Flutter
Уж днес предпоставки за слънчасване нямаше, а каква неочаквана щедрост ме е обзела Mr. Green
Скрит текст:

Моля , моля !!!Човек да се отплесне за миг и дупетата се раздадоха  Crossing Arms
Не се ядосвай, виж, че непожелано остана Laughing
(неразбираем за мен факт, бих забила в него зъбки и аз като моделката Blush)

# 174
Е доживях ....моя войник се обръсна и е вече в Прага  smile3521Предполагам , че и Килиън вече е там ...те ще си вървят комплект  Heart Eyes

Скрит текст:

# 175
  • в сърцето на един мъж...
Аз завърших вчера цикъла с филми на Чанинг. Не мисля да гледам повече, то ми остана само този за Белия дом. Гледах Фокскетчър. Гласувам за него, определено там показва най-много потенциал, много силна роля. Имам само откъслечни спомени за тази история, помня, че навремето беше гръмнала пресата, но подробности не помня. Като изключим факта, че ми дойде много дълъг филма, всичко останало ми хареса - сцените с мъглата, мълчанието между двамата - Дюпон и Шулц, болката, сцените в хотелската стая, двамата братя заедно... Много силна роля, определено. Надявам се да му попадне още някоя такава, ще се радвам да го видя в сериозни роли  Grinning
Та, моя глас отива за Марк Шулц. Въпреки че доста се чудих за Юпитер  Grinning

# 176
Скрит текст:
О, и по кръчми тръгнал даже Laughing

# 177
Скрит текст:
О, и по кръчми тръгнал даже Laughing
Какъв е дечко тук  Grinning Как да го приема като секссимвол като ми изглежда така невинен  Mr. Green

# 178
Джейми е много секси ... докато не се избръсне.

# 179
Абе тяло вади съвсем не детско Crazy. Докато снимаше за бельото на КК му бях фенка, ама после взе, че проговори Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт