CHANNING TATUM – дали от всяко дърво от поколението 30-годишни става свирка?

• 36 445
  • 766
  •   1
Отговори
# 225
  • срещу двата комина :)))
мухаххахах, колко са му смешни моделските снимки  Joy иначе последните вече стават, ама то фотографи си трябват за тая работа  Sunglasses

# 226
  • в морето до колене
много супергерои на едно място
Още като я видях тази снимка и ми се прииска да коментирам, но едва сега намерих време.

Та така - колкото повече минава времето, толкова повече се убеждавам (и тази снимка е поредното доказателство) - комерсиален Холивуд вече твърдо залага на момчетата от "нашето поколение" за блокбастърните си филми. Вече стабилно са заели супергеройски позиции.
Също така полееечка, но неоспоримо след тях настъпва новото следващо поколение на 20-годишните / имам предвид '86-'96  Grinning

На горната снимка от 11 мъже 5 са 30-год. / 5 са 20-годишни + един Хю  Heart Eyes по средата като доайен за стожер.

И в крайна сметка все по-актуален става въпросът, има ли ентусиасти да започнат поредица за 20-годишните... че на мен напоследък ми липсва ентусиазъм нещо. Иначе отдавна си я "отглеждам" тази идея - да започна с Лоугън Лърман, примерно.  Wink
Обаче едно е идеята - друго, нейното осъществяване.

# 227
# 228
На 20-годишните не са ми интересни филмите в които се снимат като цяло, само за един Езра Милър се сещам и Майлс Телър покрай Whiplash. А и Камерън Монаган.
Като почнат да се снимат в нещо различно от комикси, да ми се обадят.  Laughing

# 229
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А бъркаш много, Крис
Дейн също е интересен. А на Езра чакам това.

# 230
А, Дейн как можах да забравя, да! И Ксавиер е интересен, знам го, но още не съм стигнала до него.

# 231
Аз пък стигнах до Дорнан вече. Вдъхнових се от снимките по дупе явно и почнах The Fall Laughing Ами секси е, не може да се отрече.

# 232
Пол Спектър е един от най-секси серийните убийци.

# 233
Самият сериал изглежда много обещаващо, дано и нататък върви така натегнато.

# 234
  • в морето до колене
А, Дейн как можах да забравя, да! И Ксавиер е интересен, знам го, но още не съм стигнала до него.
В същата първа година 1986 (защото още не знам, как ще се оправяме с "граничната" 1985...) са родени Кит Харингтън и Ричард Мадън, примерно   Simple Smile. Е, и Шаята, естествено.  hahaha

А ако трябва да добавям имена, които не мисля, че са за подценяване, то моля - Р. Патинсън и Даниел Радклиф, Никълъс Холт, дори Хейли Джоел Озмънд (който въобще може да отвори по-широката тема за съдбата на децата-звезди), Зак Ефрон, Евън Питърс, Майкъл Б. Джордън (и неизбежното продължение на въпроса - можем ли във всяко едно поколение да намерим поне по една афро-звезда, или Дензъл Уошингтън няма да се прероди скоро), следват "моят човек" Аарон, най-малкият Хемсуърт, Алекс Петифайър... Дев Пател, ако щете... вече споменатите Лоугън и Езра... и да стигнем евентуално до Тай Шеридън (1996) , на когото му предричам не по-малко интересна кариера от тази на Дейн де Хаан...

Та, материал има. Чака само да бъде подхванат...

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 15:58 от мячик

# 235
Да оплакна сега очо с Хидълс.

Просто не мога да спра с Комик Кона
https://cdn.bg-mamma.com/yENl/31231789_d8a78686

Да поотлежат още някоя и друга година двайсет годишните, ще се прехвърлим и на тях. Аз много го харесвам Логан.

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 16:11 от Злата с метлата

# 236
  • в морето до колене
Да ти кажа, Злате, мислела съм си преди време, как ми се иска да ги гледам двамата в нещо да си партнират.  Flutter
Уффф, докато уцеля правилното изображение... щото мислех, че са отделно, пък те били в един линк двете снимки.
П.П. Може и + Матю. За разкош!
И в нещо костюмно... За пълен разкош!

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 16:21 от мячик

# 237
Я малко страсти Джоузефови сега Laughing

# 238
Самият сериал изглежда много обещаващо, дано и нататък върви така натегнато.

The Fall е страхотен сериал  Peace В Америка предизвика огромен успех . Днес ще съобщят дали Дорнан ще е номиниран за тазгодишните награди Еми за тази си роля .  Останах очарована от Джилиън Андерсън . Жесток глас , страхотна жена , секси , дори сега е  по-хубава от някогашната Скъли от  " досиетата Х " . Декември започват снимките на 3 последен сезон . В него ще има заигравка между Пол и Стела ...това е повече от сигурно .

# 239
  • срещу двата комина :)))

Да поотлежат още някоя и друга година двайсет годишните, ще се прехвърлим и на тях. Аз много го харесвам Логан.

мале тоя Фас, щях да си изплюя водата, дето я пия  Joy

Общи условия

Активация на акаунт