CHANNING TATUM – дали от всяко дърво от поколението 30-годишни става свирка?

• 36 422
  • 766
  •   1
Отговори
# 180
Никакви забележки нямам за тялото. Само да не е с тази детска физиономия. И точно тази детска физиономия да изберат за къв-беше-там Грей?

# 181
  • в сърцето на един мъж...
Ти ся за едното говорене ли си? Запуши му устата с нещо и се наслаждавай на гледката  Mr. Green

# 182
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ами, Гея, не става Crazy. Като ми мрънне с този смешен тембър и всичкият хормон в мен умирга. Интересно ще ми е да ги видя един до друг с Килиън- толкова са различни. Отсега обаче имам усещането, че Джейми с всичките си 190 см строен мускул ще се губи пред ледената аура на дребосъка Килиън.

# 183
Хм, замислих се, че май даже не съм го чувала да говори Джеймито.
Не мога, ни с брада ни без ми е мъжествен. Един такъв сладичък, нежничък, миличък.

# 184
Хилоу  Hug долу лапите от Грея ..--заплюх си го първа  smile3506 Crossing Arms Много му е хубав ирландския.....а като серийния убиец Пол Спектър е супер . 

За ролята си е предложен за наградата  Еми ....В пресата го представят като най - сексапилният сериен убиец на телевизионния екран . Килиън още ли не се е появил в Прага ? После ще се разровя за ново инфо 

Джой  Hug мисля че , 15-16 август е идеално за разглеждане на Прага  . Не съм била  никога .Само трябва да пусна запитване към Хилтън  дали има пряк изглед към снимките  , след тази примамваща реклама , която пускат  Joy Joy Joy 

# 185
Джой  Hug мисля че , 15-16 август е идеално за разглеждане на Прага  . Не съм била  никога .Само трябва да пусна запитване към Хилтън  дали има пряк изглед към снимките  , след тази примамваща реклама , която пускат  Joy Joy Joy 
На мен само един манастир ми е пречка към пряката гледка Crossing Arms
Скрит текст:
жълтата точка съм аз и моите прозорци, червената- храмът на парашутистите

# 186
Джо, аз съм го гледала сал кат един ловец и в друго още не съм. Та не ми пречи тембъра Mr. Green

# 187
Ааааа аз съм го заплюла Джейми първа. Още в началната страница. Тъй, че дами ще има да взимате

# 188
Ъъъ, аз претенции към него нямам, моля моля  Joy

# 189
Гея те ще се познаят кои са. Джой тцтцтц уж щеше да ми го снимаш, а сега зъбки искаш да забиваш, усещам че няма да получа снимков мат'риал за Джейми. Долу лапите

# 190
Хич не четеш май- при наличие на Килиън познай колко ще ми е до дупето на Джейми hahaha

# 191
Хич не четеш май- при наличие на Килиън познай колко ще ми е до дупето на Джейми hahaha

Май през ред ги ударих, като видях, че се споменава Дорнан.
Ооо чек, че видях и Р. Р. да поствате ммм моя бивш бивш... То и ника ми е продиктуван от него.

Джой начи сделката ни остава Stuck Out Tongue

# 192
Джейми мисля е най-неоспорван в темата  Joy Joy Joy

# 193
А тъкмо, така ми е по на широко Mr. Green
Кой е този Килиън...

Днес ще гледам Най-дългото пътуване, пак е по Спаркс. Казаха ми, че бил хубав

# 194
Какъв е тоя Джейми сега и защо предизвиква такива страсти?  Laughing Дайте да си говорим за титуляра.

Гледах Dear John, за да видя най-после Чанинг в действие. Няма кой знае колко за гледане.  Grinning Човекът играе очаквано дървено. Все пак мисля, че това подхожда на ролята му, и се справя добре. Образът е доста нереалистичен - Джон говори и си изразява чувствата много повече, отколкото би го правил в реалността. Разбира се, трябва да се вземе предвид, че цялата история от началото до края е разказана ужасно нереалистично, сладникаво и с всички необходими клишета, за да се получи един истински филм по Никълъс Спаркс. Резултатът е, че зрителят получава нещо, което е замислено като дълбоко трогателно, но не докосва абсолютно нищо у него. Все пак предполагам, че предвид тематиката, за американските зрители би било различно.

Странично наблюдение: странно как в тези романтични филми по Спаркс няма никаква химия между красивите, здрави американски хора, показани на екрана. Като двойки са убедителни колкото захарни фигурки върху торта. Мисля обаче, че в The Last Song, който е следващият в моята импровизирана Спарксова панорама, Майли и Лиъм Хемсуърт ще променят това мое впечатление. Ще видим.

R_R, The Longest Ride не е особено хубав според мен, но зависи какво харесваш.
Засега ги подреждам така: The Longest Ride < The Notebook < Dear John

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 17:32 от Songes

Общи условия

Активация на акаунт