Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 7

• 68 766
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Анирам
не съм хранителен спец, но ако мога 6те помогна според това което нау4их докато се ровех. За съжаление информацията е главно на английски която аз 4етох и не знам дали има на бг. Много добра блогърка е rachelattard също с обяснения за типа тяло. Знам 4е Jilian Michaels има такъв тест за какъв тип тяло си но пак на английски. Съответно и след теста в резултата са ти показани оптимални макро. Оба4е те се променят малко примерно ако си средно положение избира6 средно положение. За мен например дава 40 30 30мезо или 30 50  20 ендо  аз избрах средно 35 35 30 и видях след 2 седмици 4е работи за мен. Какъв тип храна е подходяща е малко експеримент. Аз 4етох някуде 4е мле4ните понякога не действат добре и се пробвах 1 седмица без като замених с  соеви за да не  става липс ана калций и протеин и се оказа 4е нямам ве4е газовете и запека и пъпките и подуването макар да нямам непоносимост към мле4ни. А може да не е от броколите а  друга храна. Просто не ги яж или по по малко и виж как се 4уства6. Прмерно много хора оби4ат мляко но са лакто интолерантни и се налага да не ядат мле4ни. А може би не6то в тези продукти ти идва в пове4е тоест някой от елементите които съдържат както лактозата в мле4ните.

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 16:51 от desita100

# 106
Да, благодаря ти. Това за млечните го знам, че много хора не им понясят и е желателно поне няколко дни седмично да не се консумират.

# 107
aniram* на какви наблюдения е базиран този ти извод? Simple Smile  Почти не познавам човек делебеещ или задържащ килограми от ядене на броколи и карфиол  Thinking

# 108
Ми по принцип не е възможно и аз се 4удя Simple Smile Затова и и писах 4е може да е от друга храна която хапва, пове4е калории и гре6ните за нейния тип тяло макро. Проба гре6ка... Simple Smile се викаше............. Аз в на4алото пробвах с по 50 въглех 30 протеин 20 мазнини % и не мърдах. после ги промених и стана.

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 17:01 от desita100

# 109
Аз може би не се изказах правилно, не точно че дебелея, а просто не ги харесва тялото ми. Аз ги обичам, но съм пробвала броколи със сирене, извара, или само броколи и карфиол, те са газообразуващи, и сякаш се чувствам издута. Месо с броколи и карфиол задушени за гарнитура ми се отразяват по-зле от месо и салата....не знам, лаик съм по темата.
 Ше се наложи да чета и се образовам и да си възстановя кореспонденцията с Руми. Искам не просто да отслабна и се стегна, а да ми стане начин на живот, и да е здравословно.
Имам приятелка смъкна за месец 5кг, с разни протеинови шейкове, но и не се чувстваше ок, на края. Да, стана мечтаните кг. Принципно тялото ми е предразположено към мускули, бързо се стягам, но имам едни мазнинки за махане.
Така е, като дояждам винаги на децата порциите Crazy
Имам усещането, че и повечето вода не ми се отразява добре, явно задържам вода.
Искам си тялото от преди бременностите, когато ми личеше че спортувам и бях по-слаба.
Една приятелка ми развива теории, че на 40г. било трудно не се отслабвало и подобни, аз не съм на това мнение.

# 110
  • гр. София
desita100,
Скрит текст:
Вивиан,Илима,

то ние хората пригодия си нямаме, винаги сме недоволни.  Не го знаех това 4е тя го е написала но все пак не е ок. Това ме разо4арова всъщност. Но не е много правилно това което прави.  Малко зву4и абе важното е да си го купят режима пък 6те му мислим после с писмата. Верно за 4овек който не знае е идеално като база за знания как да се храни и да отслабне но недостатъ4но и все пак нездравословно. Ако си добър професионалист и клиентите ти са от зна4ение няма да го предлага6 така а просто 6те им обясня а когато не разбират да не си го купуват. Пък то аз като 6те си го смятам сама пак на ново няма да си го поръ4вам ами 6те си го сметна сама и сама 6те си го направя и то безплатно. Не мие  за парите, отно6ението и е съ6то супер, много е мила и т.н. но не е правилно нали затова е  индивидуален режим.
повечето хора  искат до няколко седмици да видят някакъв резултат и ако това не стане, може да се откажат. Просто действа мотивиращо да видиш, че усилията ти са възнаградени. Все пак има и зареждане, може и промяна в режима да се направи, зеленчуците са в неограничено количество. Не смятам, че режимът, който ми е изготвила Руми, е нездравословен.
Режимите от клуба не са индивидуални и е нормално да е показано как да се направи даден режим с необходимите за всеки човек калории.
Но всеки с мнението си Peace

# 111
Зеренчуци неограничено. Тя за това ли онази аниматорка само това ядеше?

# 112
  • гр. София
Е, aniram, ние ядем и други неща освен зеленчуци Laughing
Не я знам тази аниматорка, но не смятам, че е много здравословно да се ядат само зеленчуци.

# 113
Ама как бе, страхотно е да си веган, те затова всичките изглеждат прекалено слаби, изпити и измъчени  Tired Всяка крайност води до вреда.

# 114
Ама как бе, страхотно е да си веган, те затова всичките изглеждат прекалено слаби, изпити и измъчени  Tired Всяка крайност води до вреда.
Въпросната девойка наистина изглежда измъчена, преди беше красива, сега не е.
Аз просто бях шокирана , като разбрах какво и е ежедневното меню.
Обичам да ям и да пия вино, това ми е проблема. Ето днес бащата на ММ има РД, всеки ден има повод.

# 115
Аз досега не съм виждала веган, който изглежда здрав, съвсем искрено го казвам. Не искам да обидя никого, просто не смятам, че такъв тип хранене е здравословно и оптимално.

# 116
Въпросната девойка наистина изглежда измъчена, преди беше красива, сега не е.
Аз просто бях шокирана , като разбрах какво и е ежедневното меню.

Но има прасеца на Мисти Коупланд  Crazy Аз не мисля, че яде само домати, краставици и лук де ... не е възможно някак си да има тази мускулатура само с това меню. А не съм я засичала вечер честно казано, според мен тогава може и да хапва повечко месце  newsm78
То всички обичаме на ядем и да пийваме винце ... затова сме в темата  Mr. Green Mr. Green

А за броколите - съвсем нормална реакция, не виждам нищо притеснително  Peace хапвай си ги щом ти харесват вечер, до сутринта няма да си подута Wink

______Freya_______ - има такива. И то нямам предвид Франк Медрано и подобни медийни звезди. Познавам живи хора в София, сериозни атлети - просто си имат веган заместители на храната и наваксват липсите. Което за мен не е ок - предпочитам естествена храна, а не соевите и варианти, но всеки с убежденията си  Peace

# 117
  • гр. София
Веганите и други неща ядат, не само зеленчуци. Не съм веган и не мога да се изкажа много компетентно по този въпрос. Всеки си избира режима на хранене Peace
И аз съм с поводи от вчера Blush

# 118
Отиде ми здравословното хранене и днес-бира,цаца и пържени картофи+ вечерята предстои...лично аз, въпросната аниматорка съм я засичала и обед и вечер и тази и миналата година, никога не съм видяла друго да си взема да ядене.

# 119
Отиде ми здравословното хранене и днес-бира,цаца и пържени картофи+ вечерята предстои...

Е, как предстои бе сестро  Mr. Green Mr. Green Ти 2 пъти си вечеряла вече  hahaha
Или пък пиши го петъчно зареждане и утре отново по-строгичко  Peace

Може за аниматорката ... значи тайно пие някакви прахчета и протеини. Наистина има билдърско тяло девойката  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт