СЕПТЕМВРИЙСКИ мамчета - Тема N6

• 37 453
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Мъжете май не разбират тежестта на това да си бременна и си мислят, че си търсим извинение за да мързелуваме. ММ смята, че след като мине едната година трябвало да се връщам на работа, ама на мен хич не ми се пуска малкия на година и няколко месеца на ясла, пък било то и частна градина.

# 331
Ох, аз за признание ... май не мога да с епохваля. Викам на ММ вчера - днес няма да ходя на работа, много ми е изморително и тежко - макар реално да стоя нон-стоп на стола, защото навън не мога да изляза заради жегата, а и да стоя права дълго почти не ми се отдава.../ Та - викам му на ММ - смятам утре да не ходя да работя ... а той !?!?!  Е, и  как тъй няма да ходиш?! И у нас да си стоиш, по-хладно няма да ти стане, само дето ще ядеш повече! Я сега виж колко си добре - почти не си качила кила.... до края ак оси добре, никва почивка за теб, иначе ще кашиш много килца ....  Embarassed може и да е прав, ама се ядосах ...  Crossing Arms ... очаквах някаква подкрепа, съгласие, одобрение, ама не било
АЗ лично щях да съм се развикала на първата реплика. Дори не мога да си представя, да си помисли да ми го каже.... Моя не ме пускаше да ходя на работа, като виждаше как никой не се съобразява че съм бременна, а камо ли за кг да ми говори... Простооооооо.... Добре че нямам проблеми с него!

# 332
не го пускай детето на ясла ... това е развъдник на бацили ... моето голямото ходи и беше перманентно болен, лепна астма заради перманентните антибиотици...беше много тежко. С малкият - бяхме се разбрали предварително, че детето на ясла няма да ходи. Много ни беше трудно да го гледаме третата годинка - къде аз, къде ММ, къде някоя баба - но сега резултатите са налице. Не че не се е разболявал - но няма нищо общо с постоянните разболявания на баткото.

Иначе, ММ често споменава, че много се гордее с мен - как въпреки всичко, успявам да съм що-годе подвижна. Водя едното на детска, другото на училище - което изисква усилия. Не знам какво да ви кажа - може и да е прав. Утре казах, че ще си остана у нас, пуснах си отпуска - ще проверя теорията му за повечето ядене Wink) Е, то при мен почти не остана до 45-дневния - макар че реално и тогава не знам дали няма да се налага да прескачам до работата, но това ще видим в последствие  Rolling Eyes

# 333
Гледам от деца се оплаквате. Laughing
Мойта е на 11, май я почва пубертета... Отговаря, мрънка, държи се на моменти арогантно. А пък не става да я шляпам вече, дет се вика, дърта магарица е. Та от мен да знаете, бийте дупета, да не биете дупища после Joy
Иначе ние бяхме на морето за 5 дни, супер беше, но аз само веднъж се изкъпах, мръсна беше водата. И стоях само под чадър. Но съм доволна де, много хубаво беше. Grinning
Беб много мърда Heart Eyes, а аз съм на тръни да не ми се появи пак гениталния херпес Praynig
И аз преди пиех желязо, но вече не, хемоглобина ми е 112, док каза че под 104 е опасно.
Иначе и аз съм с една шепа хапчета, сутрин пия Биозин и Магнерот по 2 хапчета, на обед витамини, вечер пак Биозин и Магнерот. И ми е много топло, ама много. Хубавото е, че засега много малко ми се подуват краката, дано така си остана. С щерката беше страшно, не ми се виждаха кокалчетата на краката. ooooh!

# 334
Моите се подуват, кокалчетата ми не се виждат Sad Отделно и ходилата ме наболяват,ама беба си шава доволно,даже понякога толкова силно,че чак за секунда ме наболява  Crazy

# 335
Аз нямам никакви оттоци. И не се спирам. Имам много енергия. Да видим до кога.  Joy

# 336
Аз от днес съм в 45 дневния период преди термина и досега освен, че нищо не съм купила, не съм и разглеждала. Вие на какви матраци сте се спрели за бебоците?

# 337
Избрах латексов на Екон със сваляем калъф. И ние сме с такива по всички легла и къщи и съм много доволна.

# 338
  • софия
Ние взехме някакъв Алое Вера от Бебе Лабиринт , общо взето набързо го избрахме, не е от най-скъпите 85лв е . После ако трябва ще го сменим  Hug

# 339
добро утро сладурки  newsm68 newsm68 newsm68

снощи разбрах, че в нашия род ще чакаме още едно бебенце, което сега е в 6-тата седмица. Много се зарадвах, защото и то е дългочакано и дългоправено
днес съм си у дома, запретнала съм ръкави и домакинствам - то перални, прахосмукачки, метла на двора - ей, много съм работна, нищо не мой ми се опре Wink)

стискайте палци да ошетам нанабързо - та следобяд да имам време и да си похъркам малко Wink

Последна редакция: пт, 24 юли 2015, 17:51 от rumka833

# 340
Ние взехме някакъв Алое Вера от Бебе Лабиринт , общо взето набързо го избрахме, не е от най-скъпите 85лв е . После ако трябва ще го сменим  Hug

Аз избрах матрак на Блян - Матрак Кокос 60/120/9 Блян, реших да е 9 см за да може като започне да ходи в кошарката да е по-ниско и съответно по-трудно за излизане.

А на какви кошарки сте се спрели?

# 341
Нашият матрак е по-дебел - 12 см. с калъфа, но ядрото е 10 см. и това в това легло, което купих сега изглежда доста високо на второто ниво. Много се чудих какъв плот да повиване да взема и накрая този избрах, има и сантиметри отстрани, само че заема половината легло.  Crazy Много ми беше удобно с такъв, дано и сега да е така.
Днес най-накрая харесах и един комплект дрехи на първо време. Подариха ми толкова вече, че не знам има ли смисъл да купувам още....имам за поне 4-5 месеца.  newsm78

Румка, не се преуморявай - нали беше почивен ден.  Wink

# 342
искате ли една смешка  Joy

моята работа и тази на ММ са много наблизо - и аз познавам неговите колеги и той познава моите. Той работи - по един проект, и днес са завършили успешно част от този проект. В 10 часа сутринта се обадил на едно момче от неговия офис и му казал - никой да не излиза в обедна почивка, защото ще има черпене в работата/по подразбиране не споменал, че е във връзка с напредването на проекта  Laughing /.

Тааа ... този същият колега, надникнал в нашия офис, разпитал за мен и разбрал, че днес ме няма. Върнал се в работата си и почнал да разказва на всички как съм родила. Събрали наште пари, и ми купили подарък. После казали и на моите колежки - да знаете, стягайте се - имате бебе в офиса. Те първоначално не повярвали - ама ми звънели, звънели - а аз на двора, не ги чувам. Тааа... Wink
отива ММ с едни чанти с ядене и пиене, и какво мислите виждат втрещясаните му очи - надути балони, китки и прочие неща в офиса. Гледал, гледал пък в недоумение попитал - за какво са тези красоти? И колегите му дали подаръка и честитили бебето.

честно да ви кажа, като ми разказа моят, се пукнах от смях - горкото ми бебе, кой знае какво си е помислило - сигурно, че майка му се е побъркала, щом тъй се хилтоти  smile3532 smile3532 smile3532

Та, писали го "репетиция" - какво да се прави

# 343
Румка, много е забавно при теб  Joy  Hug
По въпроса за матрака - купихме на магнифлекс с бамбук. Уж много гледам,ама не съм видяла,че калъфа му не се сменя Sad
Кошарка имаме дървена, не сме я сглобили още.
Иначе и аз днес влизам в 45-дневния. Вече ставам малко нетърпелива, сънувам срещата ни с принцеската  Heart Eyes Даже почнах да чета статии за къпането, хигиената и тн. Така де, боса съм в тези неща още Wink
Хубав ден от мен, тумбачета  Hug

# 344
И аз много се образовам на тема, къпане и хигиена и се притеснявам че ще взема да сгафя нещо. Отделно чета и за кърменето, защото ми се струва много трудно. Сънувах и аз че гушкам бебето и после се усещам че е излязло много рано и на сън се опитвам да го върна обратно в корема Simple Smile луди сънища Simple Smile

Румка, много ми е било интересно винаги как се стичат случайно обстоятелствата и се получават такива куриози Simple Smile Важното е само такива забавни и положителни емоции да има Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт