ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 182

• 32 721
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Скрит текст:
Тия от БТв що не купиха нещо друго бе  #Cussing out #Cussing out #Cussing out ooooh!
Да развалиха ни хубавото сериалче  Crossing Arms Crossing Arms
И аз се дразня!Реклами през десет минути, ужасен превод, за дубльорите не ми се говори, пълна скръб! ooooh! Започвам да се чудя дали да го гледам по тв-то или да си го почна пак с вашия превод  Thinking

И аз съм така  ooooh! ooooh! а си мислех, че ще го понеса  hahaha hahaha hahaha
И анализите нещо ми идват в повече  Sick Sick
Атмосферата от тук я няма, яяяяяяяяяяяя- то го няма, гласа на Чачо го няма  Cry Cry

hahaha hahaha hahaha hahaha Ебаси платната............. Mr. Green Mr. Green Mr. GreenПричиних си го 2 пъти...................и край............ Naughty имам лошо зрение.................... Laughing Laughing Няма я евет............. Peaceи Ани я няма.............. Outta Joint   ама .................аз съм тук бе........... Laughing Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Така не съм ти се радвала досега  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Платната нали  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ай ся, нИдейте  с  лошо  Naughty   то  е от омагьосването , ще им мине .....и на мен   newsm43
Hug Hug Hug HugНа теб мило....................,ще ти мине.................когато и на мен............ hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha   А и кво лошо има.................... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 196

Тука как се беше накъдрила косата му от дъжда. Crazy Crazy Crazy Crazy

# 197

Момичетааааааааа още един зарибен към мъжкият цех. Party Party Party
Брат ми един час ме държа на телефона да ме подпитва. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
ooooh!Сакън............. Naughty Викам мъжкия цех да си гледат жените и децата................ Mr. Green   а ...................ПО да го оставят на нас.................... Wink Joy Joy Joy Joy Joy

Моичкият днес го гледа сам,аз бях ангаже  Wink Wink Wink
Вика,че му харесва,защото не е от ония с лещата  Party Party Party и сега ме разбира  Joy Joy Joy Joy Joy
Викаш.................да живее BTV......................... Party Party Party     пак сме на далавера.................. Joy Joy Joy Joy Joy

# 198
# 199
Хади за лека нощ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Песента е страхотна,ама нащИ даже по-хубаво я изпяха  Peace Peace Peace

# 200

Лека и от мен................... Hug Hug Hug  Нащи определено по ме размазват.................... Crazy Crazy Crazy Crazy                      Лека на всички...... 1countingsheep

# 201
  • София

Лека и от мен................... Hug Hug Hug  Нащи определено по ме размазват.................... Crazy Crazy Crazy Crazy                      Лека на всички...... 1countingsheep

Лека, момичета  Heart Eyes Hug smile3524

# 202
  • София

Сладки сънища на цялото ято  Hug

# 203

И от мен лека нощ! smile3524

# 204
Абе това момиче къде се покри бе. ThinkingНи вест ни кост,то бива ,бива ама...поне селям да прати. ooooh!

Шета в Инстаграма тези дни. Grinning
 Rolling Eyes LaughingОтдавна не беше лайквала снимка на Хира Текиндор,а вчера и днес не пропуска.Преди бяха близки.

Grinning Grinning

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 00:15 от vikktory

# 205
Добро утро и хубав ден.......................... Hug Hug Hug Hug

# 206
  • София
Добро утро, ято  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Благодаря на всички за всичко   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вики, на патерица, да си жива и здрава и много прекрасни моменти да изпълват дните ти  newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

Когато ми остане време ще ви нагледам и в другата темичка  Hug Hug Hug Hug
Мъж ми загледа сериала, още не казва мнение  Mr. Green сестра ми и нея зарибих  Mr. Green свекърва й казала, че най-накрая да дадат нещо за гледане  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 207
Мерабааааа  Party Party Party Party

newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

Стели  Hug Hug Бойче  Hug Hug

Вивеее
Heart Eyes ама много ми липсваш  ooooh! ooooh!

# 208
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Hug Hug Hug

Дойде и моят ред за един дълъг уикенд  Joy Отивам да се плицикам в морето с коктейлче в ръка  Crazy Party

И да ви почерпя по едно Party Party  Синът ми има рожден ден днес Heart Eyes

Скрит текст:

# 209
Добро утро! Hug Hug Hug

Дойде и моят ред за един дълъг уикенд  Joy Отивам да се плицикам в морето с коктейлче в ръка  Crazy Party

И да ви почерпя по едно Party Party  Синът ми има рожден ден днес Heart Eyes

Скрит текст:

Hug Hug Hug Hug Hug  Весело изкарване.................. Peace  Да ти е живо и здраво синчето и много да ви радва....................... newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

Общи условия

Активация на акаунт