ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 182

• 32 703
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Рени да ти е живо и здраво момчето  nbirthday newsm67

Момичета някоя от вас сеща ли се в коя серия Мира и Яман станаха двойка  Rolling Eyes Че забравих  Joy Мерт и е Ейлюл беше доста по-напред нали ?

# 211
Привет , девойкииии!  Hug Hug Hug  

Рени,  Hug Hug Hug   да ти е честит сина, здрав и щастлив! Животът да го среща  с добри хора и да му случват само хубави неща!  nbirthday   nbirthday nbirthday Tada Tada
И да си изкарате супер на морето!  Hug Hug Hug Hug  

Момичета някоя от вас сеща ли се в коя серия Мира и Яман станаха двойка  Rolling Eyes Че забравих  Joy Мерт и е Ейлюл беше доста по-напред нали ?

Май в  9-та беше  newsm78 newsm78

За Ейлюл и Мерт не помня точно серията, но тя си призна официално  в 22- ра, в Улудаа . Преди това не искаше да се знае,че има нещо между тях  Confused

Вивчо,   Hug Hug Hug  

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 10:32 от daniela.qnkova

# 212
Добро утро! Hug Hug Hug

Дойде и моят ред за един дълъг уикенд  Joy Отивам да се плицикам в морето с коктейлче в ръка  Crazy Party

И да ви почерпя по едно Party Party  Синът ми има рожден ден днес Heart Eyes

Скрит текст:

Ренко, ЧРД на сладура! Tada Tada Tada
Да ви е жив и здрав, и винаки да се гордеете с него!  Peace

Пийни и нещо заради мен  Crazy   Mr. Green
И колко дълъг ще е тоз уикенд  Crossing Arms

# 213

Момичета някоя от вас сеща ли се в коя серия Мира и Яман станаха двойка  Rolling Eyes Че забравих  Joy Мерт и е Ейлюл беше доста по-напред нали ?

Как май, беее  ooooh! ooooh! В 9-а си беше, на сън да ви бутна, да го знаете  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 214

Как май, беее  ooooh! ooooh! В 9-а си беше, на сън да ви бутна, да го знаете  hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Ще се поправим  Mr. Green За Мерт и Ейлюл и аз си спомням,че си призна в 22 ама те и преди това си бяха просто тя не искаше никой освен тях да знае  Thinking

# 215
И Ренка е в отпуск, сега джадЪ ще ви превежда  Mr. Green Party Party Party Party

Голяма тъпня се получи с тоз филм  Mr. Green
Какво очаквах, какво ще излезе  ooooh! Въртяха, сукаха, нещо непоказвано в Т-я, барабанист, група, очаквах наистина разтърсваща история, а те забиха към ром. комедИ, че и на 14-и февруари ще е премиерата  Sick hahaha hahaha hahaha
Брояча е включен, нищо, че Чачо още не снима   Whistling

# 216

Joy Ще се поправим  Mr. Green За Мерт и Ейлюл и аз си спомням,че си призна в 22 ама те и преди това си бяха просто тя не искаше никой освен тях да знае  Thinking

Иве, баба нИ  поВни вечИ , къзъм  hahaha hahaha hahaha

Ади, върнах се да преговарям   Peace  пък колко работа имаааам, не е истина просто , ама  .... ще ме почакат  hahaha hahaha hahaha

# 217
И Ренка е в отпуск, сега джадЪ ще ви превежда  Mr. Green Party Party Party Party

Голяма тъпня се получи с тоз филм  Mr. Green
Какво очаквах, какво ще излезе  ooooh! Въртяха, сукаха, нещо непоказвано в Т-я, барабанист, група, очаквах наистина разтърсваща история, а те забиха към ром. комедИ, че и на 14-и февруари ще е премиерата  Sick hahaha hahaha hahaha
Брояча е включен, нищо, че Чачо още не снима   Whistling

Това за премиера 14 февруари и аз го четох снощи в Т  , но не ставаше  дума за "Дели бал"  , а за нещо  Tehlikeli Aşk ( демек Опасна любов , май newsm78 )  и на промоснимката са наЩи   newsm78  Ако може да ми го обясните, че аз не можах да го разбера

newsm78 newsm78 newsm78

Фенски мераци ли са  пак  newsm78  

https://twitter.com/hashtag/TehlikeliA%C5%9Fk?src=hash

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 12:37 от daniela.qnkova

# 218

Heart Eyes Много хубави бяха всички и песента сега като я слушам как ми напомня на финала  Sad Много им се кефя и Оркун и Хале дори ми доставят удоволствие да ги гледам тука  Party Heart Eyes Пък Халето хубава бе,дори в последните серии си ме кефеше  Hug

# 219
И Ренка е в отпуск, сега джадЪ ще ви превежда  Mr. Green Party Party Party Party

Голяма тъпня се получи с тоз филм  Mr. Green
Какво очаквах, какво ще излезе  ooooh! Въртяха, сукаха, нещо непоказвано в Т-я, барабанист, група, очаквах наистина разтърсваща история, а те забиха към ром. комедИ, че и на 14-и февруари ще е премиерата  Sick hahaha hahaha hahaha
Брояча е включен, нищо, че Чачо още не снима   Whistling

Hug Hug Hug   Че що тогава му е таз брада..................... Thinking     До 14 февруари има много време бе....................... Crossing Arms   шЪ ни се изчака всичкото чакане.................... Mr. Green   Мило...................да не ни вкара пак у Туин Пийкс................... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 220
Привет, девойки! Hug Hug Hug
Как сте? Надявам се купона да е на макс!
Рени, полудувай си на морето и на всички почиващи - супер да си изкарате! Heart Eyes
Аз съм на тръстиката, ама яваш-яваш я карам...
Поздравче за всички готини в темата, т.е всички! Hug Hug Hug
https://www.youtube.com/watch?v=mvRgnBEeUoQ
Ох, бе пак ми се пътувааааа...
Аз си искам Чачко така, никви бради, никви 5лв., може само леко набола, а дано ме послуша, то в тая жега сякаш пък му е хубаво така ...

# 221
Довечера ще плуваме, нали, оха.....

# 222
Рени, полудувай си на морето и на всички почиващи - супер да си изкарате! Heart Eyes
Аз си искам Чачко така, никви бради, никви 5лв., може само леко набола, а дано ме послуша, то в тая жега сякаш пък му е хубаво така ...

Hug Hug Hug Hug Hug И аз съм на тръстиката................ Outta Joint    Една от любимите ми фотки....................... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes    Днес бая рехаво тук и за тва вИднага се възползвам....................... Wink    Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 223

Hug Hug Hug Hug Hug И аз съм на тръстиката................ Outta Joint    Една от любимите ми фотки....................... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes    Днес бая рехаво тук и за тва вИднага се възползвам....................... Wink    Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бойче, за теб е, знам, че го харесваш мокър.. Crazy

# 224

Hug Hug Hug Hug Hug И аз съм на тръстиката................ Outta Joint    Една от любимите ми фотки....................... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes    Днес бая рехаво тук и за тва вИднага се възползвам....................... Wink    Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бойче, за теб е, знам, че го харесваш мокър.. Crazy
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy   Ама и брадясъл нЕма го върна.......................... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy    стига да мога да го докопам.......................... Wink smile3508 smile3508 smile3508

Общи условия

Активация на акаунт