У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (26)

• 87 208
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
Сакън, още не мога да си излекувам психиката от първия.
И аз. Нямам смелост дори да гледам трейлъра на този.

# 496
  • София

Всъщност това ще бъде третият предстоящ филм от поредицата.
Ето ти го вторият за отскок и за попълване на колекцията  Mr. Green - The Ring Two (2005)   http://www.imdb.com/title/tt0377109/  с Наоми Уотс

(гифчето е жестоко  Laughing)

# 497
  • Gotham City
Само мен ли грам не ме е страх от този филм  Thinking

Гледах, че PewDiePie и гадже са били в Куала Лампур и са гледали някакъв техен хорър "Sadako vs. Kayako", демек, мацките от The Ring и The Grudge, по нашите кина няма да излиза, но ми се струва забавно да се види

# 498
Май само теб.
Втората част я гледах сама и то вечер, смелост. Не можах да мигна цяла нощ, все имах чувството, че Самара ще излезе от телевизора. Joy

# 499
  • Gotham City
Мен и в началото не ме беше страх от този филм, а като изгледах и Scary Movie, повече на сериозно не можех да го погледна просто  Mr. Green

# 500
  • Ænima/Albuquerque

smile3532

# 501
гледала съм ги преди години,но имам някакъв спомен,че втората част беше по-слаба от първата.Кой знае сега как ще прецакат хубавите впечатления от филма  с третата част  ooooh!
Трейлъра обаче изглежда добре,дано да греша и ме изненадат  Laughing

# 502
  • В Космоса
В топ десет ми е филмът (първата част). Не вярвам тази да е по-добре. Не съм попадала на такъв случай - следващите части да са по-добри от първата. Или поне не се сещам.

# 503
  • МАРС
Я, гледала съм и втората се оказа, ама тя не беше страшна като първата.  Naughty

# 504
Да, вярно е.
Първата е уникат, както вече писахте рядко филмите с продължение могат да достигнат и да "бият" очакванията и емоциите от предходния.

# 505
  • София
Във втората част се изясниха много неща от детството (от самото й раждане) на Самара и за нейния характер.
Имаше смисъл от нея, въпреки, че не беше чак така въздействаща и страшна.

# 506
Да, вярно е.
Първата е уникат, както вече писахте рядко филмите с продължение могат да достигнат и да "бият" очакванията и емоциите от предходния.
по мое мнение не само се случва рядко,ами е  задължителен обратният вариант.Колкото повече части има,толкова по-голяма боза става  Laughing  като се замисля всъщност не се сещам за нито един филм , при който някоя следваща част да е по-добра от първата  newsm78

# 507
  • МАРС
Терминатор?

# 508
О, да, лично за мен втора част беше в пъти по-добра от първа.
И тук да питам, напоследък установих, че повечето хора около мен не харесват последната част на филма, аз ли съм единствената на която и е харесала? Laughing

# 509
  • МАРС
Ами да, ти си единствената.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт