У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (26)

• 87 077
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
  • Gotham City
На мен пък този Case 39 никак не ми хареса  Confused от началото до края нито ме грабна, нито ме изненада, а иначе все положителни отзиви бях чела за него

# 61
Гледах The Harvest (2013) http://www.imdb.com/title/tt2543336/. Не разбрах кое му е ужасите, точно трилър си беше. Не е нещо кой знае какво от към сценарии, но пък доста добра актьорска игра показаха  Peace

# 62
  • Ямбол
Предложете някой хубав трилър, ужаси ... нещо от сорта на Тексаско клане или Погрешните завой.

http://www.imdb.com/title/tt1029234/?ref_=ext_shr_fb_tt

Този много го хвалят, но аз не мога да се престраша да го гледам.  Mr. Green

# 63
http://www.imdb.com/title/tt1029234/?=ext_shr_fb_tt

Този много го хвалят, но аз не мога да се престраша да го гледам.  Mr. Green
Няма много общо с "Тексаско клане". Повече е като "Хостел".

ДимиЛока, ако не те е страх от много кървища и гадости, става. Ако не обичаш, недей да го гледаш. Аз го издържах, но не съм хич впечатлена. Много кръв за нищо  Peace

# 64
  • Ænima/Albuquerque
Оу, този още не съм се престрашила да го гледам.  Blush

# 65
  • Ямбол
ДимиЛока, ако не те е страх от много кървища и гадости, става. Ако не обичаш, недей да го гледаш. Аз го издържах, но не съм хич впечатлена. Много кръв за нищо  Peace

Не обичам, затова и няма да си го причиня. Падам си по психотрилъри, мистерии, криминални трилъри. Ужасите ги избягвам по принцип.

Тези дни гледах едно трилърче / мистерия, което не мислех да споменавам тук, понеже не е нищо особено, но на мен ми хареса. Ако на някой му се гледа нещо по-леко и с приятни актьори, може да го пробва - Abandon

# 66
Днес гледах "Мъченици" и не съм много впечатлена. Нещо не им се е получило, има кървища в изобилие, но каква е идеята на филма така и не разбрах...

# 67
  • В Космоса
Сериозно ли не сте гледали Мъченици? Що имам спомен, че няколко пъти сме го обсъждали? На мен ми е в топ-а филмчето. Heart Eyes Пък хич не обичам кървища!

Изгледах Сноутаун сега. Предния път не бях стигнала да съществената част, но сега вече разбирам Дими защо го спомена като тежък. Доста, доста ме хвърли в депресията. Много добре подбрани главните актьори, влязоха ми под кожата и двамата.

Последна редакция: сб, 15 авг 2015, 01:36 от Акаша

# 68
Абе, тези Мъченици съм ги гледала доста отдавна, още като тийн, ама нищо не помня. Прегледах си и старите постове, свързани с филма, но и те са толкова мъгляви. Изглежда деменцията ме е хванала още през пубертета... ooooh! Ще взема да го гледам пак някой ден.

Иначе да споделя последните ми 2 попадения, от които съм много, много доволна! Party

"Coherence" - на пръв поглед не се случва кой знае какво, особено в началото, но нещата постепенно ескалират, напрежението се засилва, нещата се разкриват малко по малко, настъпва хаос и накрая баммм - финалът, който не очаквах.

"Gone Girl" - вероятно повечето сте го гледали вече, но все пак... Прекрасна Розамунд, толкова исках да и скърша врата, а на Бен Афлек да му забия 2 шамара, че е такова мекотело... Rolling Eyes

# 69
  • Gotham City
Абе, тези Мъченици съм ги гледала доста отдавна, още като тийн, ама нищо не помня. Прегледах си и старите постове, свързани с филма, но и те са толкова мъгляви. Изглежда деменцията ме е хванала още през пубертета... ooooh! Ще взема да го гледам пак някой ден.

Иначе да споделя последните ми 2 попадения, от които съм много, много доволна! Party

"Coherence" - на пръв поглед не се случва кой знае какво, особено в началото, но нещата постепенно ескалират, напрежението се засилва, нещата се разкриват малко по малко, настъпва хаос и накрая баммм - финалът, който не очаквах.

"Gone Girl" - вероятно повечето сте го гледали вече, но все пак... Прекрасна Розамунд, толкова исках да и скърша врата, а на Бен Афлек да му забия 2 шамара, че е такова мекотело... Rolling Eyes

smile3532

# 70
Напълно съм съгласна с двете мнения за Coherence и Gone Girl  Peace

Влизам да препоръчам този филм: Dark Places. Определям го като нелош, защото сюжетът е доста интересен, но имаше от какво да спестят на моменти, за да не се проточва 113 минути филмът.  Simple Smile

# 71
  • МАРС
Снощи най-после го изгледах този Dark Places, не останах особено впечатлена, даже му бях измислила по-хубав край в процеса на гледането. Mr. Green

# 72
Гледах трейлъра на Goodnight mommy и много ме заинтригува, но мисля че не е излязъл още. Фенка съм на ужасите от много време, но не съм гледала отдавна нищо ново. Гледали ли се Гротеска? Той е way too much.  Mr. Green

# 73
"As Above, So Below" - хареса ми, интересен беше, държа ме в напрежение, актьорите се справиха добре, имаше и няколко стряскащи момента. Препоръчвам!

"Abandon" - този го разконспирирах още в самото начало, но все пак става. Rolling Eyes

# 74
  • Gotham City
"As Above, So Below" - хареса ми, интересен беше, държа ме в напрежение, актьорите се справиха добре, имаше и няколко стряскащи момента. Препоръчвам!

"Abandon" - този го разконспирирах още в самото начало, но все пак става. Rolling Eyes

И аз съм фенка на "As Above, So Below" и препоръчвам!

Общи условия

Активация на акаунт