Боя за коса - Вlond 38 - Клуб на блондинките

• 95 921
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
  • Чукарландия
момичета, ползвали ли сте Кератинов 2-минутен реконструктор ApHogee Keratin 2 , купих си го от рибката, но косата ми стана супер твърда от него  Sad

И аз го ползвам веднъж на седмица-две, доволна съм, не ми втвърдява косъма много, но все пак е кератинов продукт, така е с протеиновите, да заздравят косъма, но след това няколко финиша и всичко е ок. Peace

# 361
  • Неизживени спомени
Дяволита, много благодаря за информацията  bouquet аз не посмях да седя с С-то повече от 40 минути, че ме беше страх да не ми се пресуши косата и може би затова не падна всичко  newsm78 Днес ще пробвам пак и дано имам по-голям успех, че сега като се гледам лошо ми става, цветът ми е горе-долу като на Алф  Joy
Хапълно те разбирам и ти съчувствам  Wink и аз бях в същата ситуация.
Правила съм я процедурата с шампоан и много ми пресуши косата, та за тора реших в маска. После цопнах едно Гарние 101 и съм си със старият вид  Wink без есенни нюанси  Peace
ПС:  Колко е дълга косата ти? Моята е до раменете и с 4 ампули стана добре, така, че ако е по- дълга може да сложиш повече

# 362
  • BG-DE
Косата ми е малко под рамене, мисля че 4 ампули ще са достатъчни, а за идеята с маската огромно  Hug и newsm51

# 363
Аз съм ползвала реконструктора на Афоджи, много добре ми се отразяваше, не съм имала изсушаване. Сега си взех другия им протеин, той вече яко изсушава но и аз нямам добра маска

# 364
Перла колор на Оистер, 9.11, сега с 8.11, не става като на каталога.

Ето и каталога, но магазинския е друг:

http://www.oystercosmetics.it/images/stories/perlacolor-nuances.pdf
Знаете ли къде във Варна я продават?

# 365
  • BG-DE
Само да се оплача  Sad не знам вече какво става с тази моя коса но след 5 ампули вит.С и час и половина седене ефекта е почти нулев   Shocked ,а днес срещнах една позната, която ми каза, че с този метод тъмно кафяво върху русо от раз е свалила  Cry Тя (косата ми  Simple Smile) очевидно ме мрази или си има собствено мнение в какъв цвят да е  Laughing , защото и перления балсам на Престиж нямаше никакъв ефект. Е, всичко е ясно ще си ходя като Алф и това си е  hahaha

P.S. Ако обаче утре други ден (преди да са се появили корени) реша да се боядисам пак (което като гледам е много вероятно) каква боя да взема, силно изсветлаваща или нормална, с какъв оксидант и изобщо как да процедирам  Embarassed много се извинявам за купищата въпроси но за първи път попадам в подобна ситуация  Embarassed 

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 00:12 от Menerva

# 366
Косата тинсветло руса ли беше? Понякога ако е доста изтощена така попива цвета че няма смъкване. Не знам защо така. Доста е дразнещо. Ри какво искаш да направиш, да изсветляваш? Каква е сега?

# 367
Перла колор на Оистер, 9.11, сега с 8.11, не става като на каталога.

Ето и каталога, но магазинския е друг:

http://www.oystercosmetics.it/images/stories/perlacolor-nuances.pdf
Знаете ли къде във Варна я продават?

Освен да си поръчаш, дават я с един окислител, аз вземам 2. http://zaracosmetics.eu/index.php?id_product=182&controller=product

# 368
  • Чукарландия
Menerva, според мен ако я искаш светла, единствения вариант е суперизсветляваща боя с 12%-ен окислител. Така мисля аз. И дано да се получи! Hug

# 369
Menerva, според мен ако я искаш светла, единствения вариант е суперизсветляваща боя с 12%-ен окислител. Така мисля аз. И дано да се получи! Hug
I az така бих действала  Thinking
успех!

# 370
  • BG-DE
Благодаря ви много момичета bouquet, косата ми беше много-много светла, а сега е ярко жълта на ниво 9-ка. Ще пробвам със суперизсветляваща но не знам дали 12% няма да ми дойдат твърде много  newsm78 и като няма корен всъщност трябва да я намажа цялата наведнъж, нали?

# 371
  • Чукарландия
Да, цялата, за да уеднаквиш цвета. А иначе с по-нисък оксидант, мисля че няма да се получи.  Peace

# 372
  • BG-DE
 BBeLLa  bouquet огромно благодаря, отивам да действам  Laughing

# 373
  • Чукарландия
BBeLLa  bouquet огромно благодаря, отивам да действам  Laughing

Успех!  Hug

# 374
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да изкажа мнение за тониращите балсами на Престиж.Аз бях на кичури и със перления не постигах никакъв ефект,поне аз така мисля.Но сребристо-сивото го обожавам.Първия път става по-сиво,но на следващото миене всичко си идва в реда на нещата.Аз лично стоя по 40 мин със него на суха коса,след това косата ми е супер мекичка и жива.Даже и в момента го ползвам след,като ми падне боята и не мога да се гледам жлъткава. Joy  Ползвам го около 5-6 години вече.Пробвала съм и други марки,но не постигам със тях някакъв особен ефект.

Общи условия

Активация на акаунт