Боя за коса - Вlond 38 - Клуб на блондинките

• 95 767
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
  • BG-DE
Опитай с маслена баня, намажи косата с някакво масло (зехтин, кокосово и т.н.) като предварително го затоплиш, сложи шапка за баня и отгоре хавлиена кърпа. Стой така около 1-2 часа и ако можеш от време на време затопляй със сешоар. След тази процедура поне при мен сивото на 100% пада  Peace

# 91
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Момичета, споделяйте мнения от кои марки бои сте доволни.  newsm17

Аз все съм в търсене на своята боя. Много искам такава марка, която хем да ми прави хубав цвят,  хем да ми щади косата и да е трайна.

# 92
Здравейте, момичета. Аз съм блондинка и блондинка по душа Laughing
Смених и черно и червено, но с русото си ми е баш (както се казва).
До скоро ходих само при фризьор за боядисването (боядисвах се с Lóreal inoa), нооо с малко дете напоследък все по-малко време имам, а и нямам на кого да го оставя. С него пък във фризьорски салон направо е изключено да вляза, та днес си купих Lóreal Casting Creme Gloss 810 /blond perlé/. Току-що се намазах и чакам да мине времето и да видя крайния резултат.

# 93
  • Бургас
Ще съм благодарна ако споделите кои розови пигменти знаете. Търся чист розов пигмент, може и от тези дето са за Емо стайлинга, просто ще действам предпазливо и на няколко пъти. Сега съм с мъничко щампоан оцветител вишна смесен с маска, но розовото ми е малко.
От новите балсам-оцветители на Престиж ( leganza) предупреждавам, че меден тициан става морковено светкавично бързо на основа 8-9. Внимавайте!

# 94
Едни питат как да махнат сивото от косата, аз ще питам как да я направя сива.
По принцип съм естествено руса (8 или 8.1), но реших че вече искам някаква промяна и се боядисах у дома със сива боя, която стана 1-2 нюанса по-светла от естествената ми, но доста пепелявя. Много ми хареса! Две измивания по-късно от сивото няма и следа, а косата ми яко жълтее. Пробвах с матиращ шампоан (Venita Glamour или нещо такова), но нищо не се получи. Давайте акъл какво да правя... Ако знаете някой наистина хард шампоан за матиране или някакъв друг чалъм...
Само да уточня, че искам не просто да туширам жълтеенето, а косата ми видимо да сивее

Искам нещо като 908 и 1021. В момента съм 1000, ама малко по-жълтичко. А преди да започне всичко бях 1001.1

# 95
Снеж, моят резултат от снощното ми боядисване е сива коса. Е, разбира се преувеличено казано. Снощи си помислих, че ще съм като плъх, но уви.. Не го направих нарочно и в първият момент много се притесних, но днес като се видях на светло чак се захаресах. Мъжа ми също ме хареса, та май ще съм вече с нов "имидж"  Laughing
Боята е на Lóreal Casting Créme Gloss 810 Blond perlé

# 96
  • Бургас
Може би на Престиж блонд тайм е по-силен според мен като матиращ и сивеещ шампоан. Много сиво ми става като прекаля с пепелявия коректор при боядисване. Моя е на БеС.

# 97
m@mmakЪти мерси много, че сподели. Пиши обаче след 1-2 измивания на косата какъв е резултата. И по скалата, която съм качила какъв цвят ти се получи?

vivi.vivi търсих на престиж, но не намерих. Ще търся по-усърдно. А я ме светни какъв е този пепеляв коректор, който ползваш. Много неопитна в боядисването съм. Боядисвла съм се 2-3 пъти през целия ми живот, а това ми е първи път от 7 години насам. Къде мога да го намеря?

# 98
Ще пиша утре в други ден, но не мога да преценя точно какъв е цвета. Ще снимам и ще ти изпратя снимка да видиш

# 99
Ще пиша утре в други ден, но не мога да преценя точно какъв е цвета. Ще снимам и ще ти изпратя снимка да видиш

newsm51

# 100
  • В полите на Пирин планина
_Snej_, аз за матиране съм много доволна от новите балсами оцветители на Престиж - Leganza. Аз ползвам 91, Перлен, защото не искам много сиво, а по-скоро естествено бежово - пепеливо. Може да пробваш с някой от по-сивите.

# 101
Здравейте, блондинки!
От много години съм руса, боядисването правя 1-2 пъти годишно при фризьор, а през останалото време се мацам сама. До преди няколко месеца ползвах предимно бои със сивкав ефект, много ми харесва, но сивото пада точно след третото измиване. Сега съм в по-бежовата гама и издържа повече време. Преди правех грешката да не обръщам внимание на номерата на боите, които купувам и косата ми беше станала ужасно шарена, та се наложи намесата на фризьор, който оправи положението. В момента ползвам боите на Syoss и съм доволна. За матиране и аз съм доволна от балсамите на Престиж.
Да попитам - използвате ли някакви специални продукти за грижа за косата? Косата ми е станала доста суха в краищата и се чудя с какво да я подхраня.

# 102
Аз използвам ето този крем за коса и ето това масло за коса. Ползвам ги от около 7-8месеца и съм много доволна.

# 103
  • Бургас
_Snej_ , грешката в името е моя. Шампоанът е блонд тайм, да, но на Роза Импекс. Коректорът е на BES боите, от Кристиано оф Рома продуктите,  пепел. Добавям го при боядисване, то моето е основно с цел изсветляване. Обикновено се препърчва да се добави сантиметър-два към сместта за боядисване, аз слагам повечко - обикалям монета от лев например.
За сивеене съм чувала и за матировка с черна боя. От опит - черното трябва да е гарвановото черно от сериите, не натуралното. Второто избива не на сиво, а на топъл нюанс.

# 104
Аз използвам ето този крем за коса и ето това масло за коса. Ползвам ги от около 7-8месеца и съм много доволна.
Ще пробвам задължително. Благодаря.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт