Боя за коса - Вlond 38 - Клуб на блондинките

• 95 888
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Има една тонираща пяна на Syoss, само един цвят за руса коса. На цвят е светло виолетова. Продават я в Лилли за 7 лв. Не можах да взема балсам на Престиж, защото нищо с марката Шрестиж не ми вдъхва доверие. Аз съм тъмно руса (естествения ми е светло кафяв), като ползвам щадяща боя (Phyto), но се наклепах и 3 ч. с една касия, която наистина промени цвета, но към сламено жълт. С балсам и шампоан на Джон Фрейда за руса коса (намалени са в ДМ), измивания и тониращата пяна има ефект.

# 376
  • София
Чудя се дали да с взема глосинг. Има ли някой пробвал и каква марка използва? Не знам какво да очаквам от косата-не искам да лъщи като намазана с олио....

# 377
  • UK
Чудя се дали да с взема глосинг. Има ли някой пробвал и каква марка използва? Не знам какво да очаквам от косата-не искам да лъщи като намазана с олио....
Няма да лъщи, нали просто затваря косъма и косата става мека като на бебе. Само безцветен бих ползвала в домашни условия.

# 378

Няма да лъщи, нали просто затваря косъма и косата става мека като на бебе. Само безцветен бих ползвала в домашни условия.
Моля те, сподели на коя марка е този безцветен глосинг? Проверих в рибката, но не открих нищо Sad

# 379
  • В полите на Пирин планина

Моля те, сподели на коя марка е този безцветен глосинг? Проверих в рибката, но не открих нищо Sad

Ето: http://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/glantsove-za-kosa

Има една тонираща пяна на Syoss, само един цвят за руса коса. На цвят е светло виолетова. Продават я в Лилли за 7 лв. Не можах да взема балсам на Престиж, защото нищо с марката Шрестиж не ми вдъхва доверие. Аз съм тъмно руса (естествения ми е светло кафяв), като ползвам щадяща боя (Phyto), но се наклепах и 3 ч. с една касия, която наистина промени цвета, но към сламено жълт. С балсам и шампоан на Джон Фрейда за руса коса (намалени са в ДМ), измивания и тониращата пяна има ефект.

Тониращите балсами на Престиж са чудесни - няма нужда от предубеденост към марката. А новата им серия LEGANZA са още по-добри и по-трайни. След като ми се поотмие боята и се появят нежелани жълтеникави участъци с LEGANZA 91 косата ми става много приятен естествен бежов цвят. Цветът ми е около 9.

# 380
  • София
Да, но този балсам на Престиж е със сив цвят. Доколкто знам всичко за тониране-професионалните шампоани, тази пяна напр. за 3 мин с отмиване, е с лилав цвят. Явно виолетовото тонира. На картинката на Престижа-а момичетата са с сив цвят, все едно това ми е мечтата за коса Simple Smile И понеже си купувам боя за 25 лв., не вярвам за 2,50 да направя добра услуга на косата си.

Като тинейджърка съм си купувала Престиж, не помня кой и коко го държах, но наистина посивях Simple Smile

За глосинга-понеже споменахте за бецветен, какъвто е и в златна рибка, има и оцветяващи във фризьорските салони ли?

# 381
Има и лилав, той е Перления на Престиж, с него няма какда посивееш, но ти си прецени.

Аз се мия с шампоан за 60лв., но това не ми пречи да ползвам този балсам. Не виждам каква е връзката.  Thinking

# 382
Има и лилав, той е Перления на Престиж, с него няма какда посивееш, но ти си прецени.

Аз се мия с шампоан за 60лв., но това не ми пречи да ползвам този балсам. Не виждам каква е връзката.  Thinking

Абсолютно  Peace И аз съм на това мнение. Не ми пречи, че тониращия балсам е 2-3 лева, а върши чудесна работа.

# 383
  • UK
Редкен имат хубав прозрачен глос, но трябва да се купи и окислител с него и нямат малки. Стига за няколко пъти, зависи колко ти е дълга и гъста косата. Същия ефект има и glaze, което е подобен продукт, но е без окислители и се отмива бързо.
На Джон Фрида тонерите много ми изсушават косата, но пък видях че са пуснали hair glaze, което е като глоса, но без окислител (отмива се след няколко измивания).

Има глосове с цвят, но понеже трябва да се нанесе бързо и на правилния тон коса, има много голяма вероятност да станеш на петна. Така или иначе прозрачният глос не пречи на боядисването, не бих рискувала с оцветен. 

# 384
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Такова сиво,като баба   Joy  както е на опаковката никога не съм постигала.Дори и след едночасово стоене.

# 385
Да, но този балсам на Престиж е със сив цвят. Доколкто знам всичко за тониране-професионалните шампоани, тази пяна напр. за 3 мин с отмиване, е с лилав цвят. Явно виолетовото тонира. На картинката на Престижа-а момичетата са с сив цвят, все едно това ми е мечтата за коса Simple Smile И понеже си купувам боя за 25 лв., не вярвам за 2,50 да направя добра услуга на косата си.

Като тинейджърка съм си купувала Престиж, не помня кой и коко го държах, но наистина посивях Simple Smile

За глосинга-понеже споменахте за бецветен, какъвто е и в златна рибка, има и оцветяващи във фризьорските салони ли?
Както са казали и останалите, има сив има и лилав. Аз лично ползвам лилавия. Ако си решила да даваш по средно 20 лв. за продукт, балсама ти идва малко евтин. На мен ми харесва цената.

# 386
Моята грива, последно бързах да се боядисам, и чак като разбърках боята, видях че съм хванала окислител 6%. Сложих и сив тонер на същата марка. Стана доста по-тъмна, но май ми харесва, особено за зимата.

Скрит текст:

Скрит текст:

# 387
adelinda, супер цвят и коса  Peace
Ще ми припомниш ли с какво се боядисваш?

# 388
Перла Колор 8.11 последно, но надолу е по-русна от 9.11, окислител 6 или 9, според музата.  Laughing Графит тонер, към 3-4 см. от боята, прибавих сега.

# 389
  • BG-DE
adelinda, страхотно изглеждат и косата и цветът  Heart Eyes Ама как ви стават с 8-ца толкова светли косите, аз веднъж сложих 8.0 на Лорвен с 6% и вместо лекото потъмняване, което целях излетях като тапа на шампанско от редовете на блондинките  Grinning 

Общи условия

Активация на акаунт