Боя за коса - Вlond 38 - Клуб на блондинките

• 95 878
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
  • Чукарландия
Моята коса е 6-ца (естествената ми), но с 8-ца боя абсурд да постигна такова светло ниво. Така си мисля поне.  Rolling Eyes

adelinda, адмирации! Страхотен цвят!  bouquet

# 391
Meрси момичета.  Blush

# 392
Аз такъв цвят постигам с 10-ка с 9%  Laughing с съм светла по рождение.
Хубав цвят  bouquet

# 393
Здравейте, момичета!
Искам да попитам за отзиви за Keune 3001 или Alfaparf 11.11, бих била много благодарна  Hug
Моята драма с русото е от скоро, миналата година се изрусих до бяло русо и така една година само корени. Докато в един момент стигнах до извода, че косата ми не може да издържи блондора и се опитвам да намеря някакво решение с максимално близък резултат до платинено русо без блондор (все още надеждата ми не е умряла, че това може да стане).
В момента съм потъмнена със 7ца, за да се уеднаквят малко дължини и корени (но пак е трагично).  cry Естествения ми цвят е ниво може би 4-5.
И предварително се извинявам, ако са обсъждани боите, просто не можах да намеря къде...

# 394
Искам да попитам за отзиви за Keune 3001
Стой далече! Това е блондор и резултатите не са добри! Peace

# 395
Искам да попитам за отзиви за Keune 3001
Стой далече! Това е блондор и резултатите не са добри! Peace

Ох, много се надявах на добри отзиви...
Ще плача, ама явно ще се потъмнявам  cry

# 396
Здравейте, момичета!
Искам да попитам за отзиви за Keune 3001 или Alfaparf 11.11, бих била много благодарна  Hug
Моята драма с русото е от скоро, миналата година се изрусих до бяло русо и така една година само корени. Докато в един момент стигнах до извода, че косата ми не може да издържи блондора и се опитвам да намеря някакво решение с максимално близък резултат до платинено русо без блондор (все още надеждата ми не е умряла, че това може да стане).
В момента съм потъмнена със 7ца, за да се уеднаквят малко дължини и корени (но пак е трагично).  cry Естествения ми цвят е ниво може би 4-5.
И предварително се извинявам, ако са обсъждани боите, просто не можах да намеря къде...

Боя 12.1 с 12 оксидант?
Примерно Вела Колестон? Колкото изсветли, толкова. При мен изсветява много. След това може леко да потъмниш дължини.  Другия вариант които съм опитвала е да сложа по-тъмна боя по дължините , например някоя 7-мица, и след това при изсветляване на корени да мина накрая с изсвеляващата боя, така се уеднаквява цвета. Но при дълга коса почти винаги имам разлика дължини, корени. Няма как защото слънцето изсветлява дължините, а в корените винаги има повече пигмент защото са боядисани само веднъж.

# 397
  • BG-DE
Здравейте, момичета!
Искам да попитам за отзиви за Keune 3001 или Alfaparf 11.11

Правила съм се дълго време с Колестон 12.81 и 12.89, после с Кюн 1519 и преди няколко месеца случайно ми попадна Алфапарф 11.11. Върху моята коса тази боя даде най-добро изсветляване и практически е единствената боя, с която не ми си налага да матирам между две боядисвания, но все пак аз съм 6-ца  Peace

# 398
На мен ми се налага да матирам просто защото има дни, когато мия косата ежедневно. Предните месеци ползвах друга боя и косата се поизсуши, днес след боядисването нямах нужда от маска или балсам. Мисля че и моята естествена коса е 6.

# 399
  • UK
косата ми не може да издържи блондора и се опитвам да намеря някакво решение с максимално близък резултат до платинено русо без блондор (все още надеждата ми не е умряла, че това може да стане).
Аз забравих за блондора и ползвам екстра-лифт бои, в които са едновременно изсветляващи и матиращи. Косата ми вече не се къса като преди. Вижда се колко е дълга.
За зимата искам да съм перлено-бяло руса и съм си набелязала Макадемия 11.11. (super extra lift intensive ash blonde) с 30% за първа апликация и за втора 12.82 (special pearl ash blonde), с 20%.

# 400
косата ми не може да издържи блондора и се опитвам да намеря някакво решение с максимално близък резултат до платинено русо без блондор (все още надеждата ми не е умряла, че това може да стане).
Аз забравих за блондора и ползвам екстра-лифт бои, в които са едновременно изсветляващи и матиращи. Косата ми вече не се къса като преди. Вижда се колко е дълга.
За зимата искам да съм перлено-бяло руса и съм си набелязала Макадемия 11.11. (super extra lift intensive ash blonde) с 30% за първа апликация и за втора 12.82 (special pearl ash blonde), с 20%.

С каква боя си изсветляваш корените и колко % оксидант?

# 401
  • UK
С Макадемия 12.11. В книжката на Макадемия пише, че за естествена коса 6-ца  12.11 дава красиво бежаво-русо/сиво-русо, без жълти тонове. С лифт боите се ползва само окислител 30% или 40%, аз слагам 30%, 1:2. 

# 402
С Макадемия 12.11. В книжката на Макадемия пише, че за естествена коса 6-ца  12.11 дава красиво бежаво-русо/сиво-русо, без жълти тонове. С лифт боите се ползва само окислител 30% или 40%, аз слагам 30%, 1:2. 

Аз до сега корените само с блондор ги правих - за по-сигурно  Laughing и много се замислям дали да не пробвам супер-изсветляващите на Лореал, но пък дали ще се изсветли достатъчно  Thinking Косата ми е кестенява (или тъмно кестенява  newsm78  Grinning) и искам да я боядисвам на ниво 8 (до сега се правих с 9)

# 403
Благодаря ви за отговорите, момичета  Hug
Вчера отидох и отрязах доoooста от косата, защото това накъсване не го издържах вече.
Иначе изрусяването с блондор досега само при фризьорката ми (мисля, че слага най-ниския оксидант), наистина не знам какво да правя и реших, че засега до нова година ще я търпя така и после ще реша.
Слагам и една снимка...към какво всъщност искам да се върна, защото в момента е мацаница.
Скрит текст:

# 404
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Страхотен цвят

Общи условия

Активация на акаунт