Боя за коса - Вlond 38 - Клуб на блондинките

• 95 788
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
  • BG-DE
А-а, ми така трябва да се обяснява на блондинки  Joy  Ей такъв цвят горе-долу постигам и аз с 8-ците  Laughing

# 511
  • Чукарландия
Ха ха, разбрахме се в крайна сметка! Mr. Green

# 512
Хора, някой от вас случайно да знае дали се произвеждат 7.2 или 7.22 на Мажирел?  newsm78
Исках следващия път да смеся 8.2 (която имам в момента) със един тон по-тъмна, пак със същия виолетов нюанс.. но не я намирам никъде  Sad

А, и ако може да ми обясните разликата между 7 и 7.0, че съм малко невежа  Joy

Последна редакция: пт, 04 дек 2015, 16:54 от Сис_

# 513
Хора, някой от вас случайно да знае дали се произвеждат 7.2 или 7.22 на Мажирел?  newsm78
Исках следващия път да смеся 8.2 (която имам в момента) със един тон по-тъмна, пак със същия виолетов нюанс.. но не я намирам никъде  Sad

Сис, разликата между 7 и 7.0 е, че 7.0 е по-наситен цвят. Преди време бях попитала в ЗР и те ми препоръчаха .0 защото бил по-наситен цвят  Peace

# 514

Сис, разликата между 7 и 7.0 е, че 7.0 е по-наситен цвят. Преди време бях попитала в ЗР и те ми препоръчаха .0 защото бил по-наситен цвят  Peace

Благодаря ти  bouquet
Значи следващия път ще се правя с 8.2 и 7.0  Grinning

# 515
7 не е ли много тъмно?

# 516
На мен седмицата ми става ето така http://www.prikachi.com/images/905/8502905z.jpg А на тази снимка косата ми беше доста изрусена преди това.

# 517
Влизам да споделя резултата от последното боядисване, мисля че ми се получи препигментацията или както там се казва. Успях да потъмня косата с един два тона, насложих 8-мица на Вела, която по мое мнение става по-тъмна принципно, 10 тина дена след боядисване цвета все още не е измит, а умишлено съм мила коса всеки ден. Та...доволна съм, следващото боядисване ще е с 9 с 9% оксидат, че лятото с 12 ставам бяла буквално от слънцето, иска ми се да го избегна ако мога.

# 518
Записвам се и аз при вас. От известно време вече съм руса  Simple Smile.
Вчера реших да експериментирам с лилавия оцветяващ шампоан на Лакме. Получи се ягодово русо, а кичурите станаха розово-лилави  Crazy

Скрит текст:

# 519
  • Чукарландия
alex.viki, много хубав цвят се е получил! Heart Eyes

Как процедираш с шампоана? Шампоанираш и след това изплакваш или стоиш намазана известно време?
Може ли линк към този шампоан, хареса ми резултата. Цветът е супер! Hug

# 520
alex.viki, много хубав цвят се е получил! Heart Eyes

Как процедираш с шампоана? Шампоанираш и след това изплакваш или стоиш намазана известно време?
Може ли линк към този шампоан, хареса ми резултата. Цветът е супер! Hug

Благодаря  Hug

Първо измих с протеинов шампоан, след това сложих от оцветяващия шампоан и завих косата с кърпа и стоях половин час (пробвала съм да стоя намазана 10 мин.и нищо не се получаваше). Измих косата и нанесох маска (сложих протеинова, но смятам, че може и хидратираща).
Това е шампоана, но гледам, че не е наличен, а и в момента нямат малката ръсфасовка 

http://www.zlatnaribka.com/lakme/lakme-teknia-ultra-violet-%D0%B … ra-violet-1000-ml

Любопитно ми е колко ще се запази цвета..

# 521
  • Чукарландия
Благодаря, alex.viki! bouquet

Ще чакаме отзиви за трайността на цвета. Peace

# 522
Благодаря, alex.viki! bouquet

Ще чакаме отзиви за трайността на цвета. Peace

За нищо  Hug
Задължително ще споделя  Peace

# 523
Здравейте,моля пак да ми обясните за препигментацията, че ми писна с тея бели коси отпред...ще си купувам боя за коса Сенсидо 99.96 и 7.19-мисля да смеся и двете този път. Rolling Eyes

# 524
Здравейте, дами 😊 Да се похваля с моето розово русо http://www.prikachi.com/images/822/8513822t.jpg

Общи условия

Активация на акаунт