Боя за коса - Вlond 38 - Клуб на блондинките

• 95 664
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
цветът на косата ми е тъмно кестеняв . По принцип искам да се получи нещо светло и с топъл оттенък. Топлите бои обаче ми докарват след няколко измивания първо оранжеви корени а после бакърени според мен. За това мисля е правилно да ги изрусявам с боя със сиви и бежови перлени оттенъци. Напоследък или аз съм далтонистка но нито един цвят в каталога не ми изглежда като описанието под него и направо не мога да си избера боя. Ето това много харесвам като нюанс ..но бъркам ли като го определям за топъл
http://almam.ru/images/blondinka.jpg

Иначе след малко ще клепам  тъмни корени с Макадамия 11.11води се сребърно , 6% окислител (по съвет тук в темата ще нанеса 2 пъти) а за тониране Dialight - 10.13 в единият каталог се водеше платинено злато ,на кутията пък айс милкшейк да видим какво ще стане

# 661
  • София
Ето ме със 7.3, след 3 измивания:
http://media.snimka.bg/s1/5113/036470290.jpg?r=0

Видях си в албума едно русо от лятото и не мога да се сетя как съм го правила! Mr. Green

# 662
Много ми е интересно какво ще се получи с този окислител 6. При мен ще докара рижаво мисля.

# 663
AuroraBB, 6 %-та ти е слаб за косата мисля, няма как без отенъци. Ако си тъмна коса, 9-12 %-та.

L'Agent,ми хубаво де, само аз ли я виждам косата на момичето за което се питаше почти/направо кестенява?. Ето че и 7 не е много тъмно.

# 664
Здравейте, да ви попитам за препигментирането, дали се получава с безамонячна боя, или със смес от две бои?

# 665
  • В полите на Пирин планина
Здравейте, да ви попитам за препигментирането, дали се получава с безамонячна боя, или със смес от две бои?

Според мен - да. Не виждам защо не стане. Нанася се само крема, без окислителя.  Peace

# 666
Здравейте влизам да се отчета какво постигнах с двойно нанасяне на 6% окислител с боя макадамия 11.11 - определено е по -тъмен(около 3 тона) от твърде светлите ми дължини които искам да потъмня , но подчертавам, че същия цвят получих с Макадамия 12.00 с 12% окислител(косата ми е много тъмна) . Усещам я значително много по малко изгорена мисля това да е моят начин на боядисване . ще помоля довечера да ме снимат че нещо не ми се отдаде
Когато сложа Dialighta пак ще се отчета

# 667
Как я усещаш по малко изгорена, нали само корен си правила? А с 12 с 12 оксидант цяла коса ли правиш или корен? Защото ако правиш и в двата случая цяла кода разбирам защо е по малко изгорена. Но иначе?

# 668
корен плюс още 5 см (където съм боядисвала с М12 с 12% и цветът се беше отмил и превърнал в бакърен )След 12 ката ми поопада коса а с 6 не забелязах такова нещо. Дължините не пипам тях ги чака малко по малко ножицата

# 669
  • BG-DE
Извинявам се много но като блондинка  Grinning не ми ясно какъв е смисъла на това двойно боядисване с по-нисък оксидант  newsm78 изсветлява се веднъж и после отново пак същите места, без да съм специалист но ми се струва, че крайния резултат не би трябвало да е по-различен от веднъж с 12%, а и няма логика да е по-щадящо  newsm78 Сега видях, че и дамата сама е написала, че крайния резултат е като 12-ка с 12% то тогава защо трябва да си причинява човек това двойно мацотене  newsm78

# 670
Да си повдигна пак въпроса, че ми предстои боядисване.
Препоръчайте ми трайна боя в бежов тон. Сега съм с Индола 1000.22.

# 671
А какъв резултат ти дава 1000.22? Peace

# 672
Според мен няма как да прецениш колко се изтощава коса в корен, тя от едно или две боядисвания не е почти изтощена. Поне при мен е така, затова попитах за дължини ли става въпрос.

# 673
А какъв резултат ти дава 1000.22? Peace
Цвета е перлен.

# 674
Дами, помагайте : )))
Розово злато някой постигал ли е в домашни условия - с каква марка боя и номер,моля , споделете

Общи условия

Активация на акаунт