Дали...?

• 12 563
  • 141
  •   1
Отговори
# 75
Роналд, щом така  се виждаш...значи вече си остарял  Rolling Eyes
Абе, така бе, не съм на 21, я:))  hahaha

Е, на колко си? На тридесет и нещо, нали?

# 76
Като се влюбиш, вероятно ще се подмладиш... Wink

# 77
Пишете на "Фермер търси жена" Катерина Wink

# 78
По темата - не знам, ама гугълнах тоя Return of the king и направо ме отвя  Joy Много си вярва тоя, хахаха, може да се вземе с някоя ходила на Purity ball.  Mr. Green

# 79
  • SF
Знаеш ли.... няма рецепта, каквито и безплатни съвети да ти дават в тази тема.
Казваш, че сега заради бебето нямаш време да правиш секс по 8 пъти на ден, а на Него ще му се иска.
Много красиви, млади, стройни момичета са свободни и нямат връзки, а други (съвсем не толкова красиви и мили) се женят по 2 и 3 пъти и раждат деца на съпрузите си. Което не е упрек!!! Просто при тях се получава някак. Някой да ги хареса с 2 деца, да се влюби и в тях, и в децата, да пожелае да имат трето... Истории, колкото искаш!!!
Има женени нехубави, има неженени красавици, има грозотии, които не могат да срещнат никога никого, а има и много красиви съпруги, с прекрасни дечица - нито е до възраст, нито е до характер, нито до възпитание, висше образование, професия... Не се знае до какво е. До късмет. Ако го имаш, ако го срещнеш този късмет - може татко на детската площадка да се появи. Вторият опит може да е по-сполучлив от първия. Може третият да е истинският... Кой знае как е при тебе! Всеки случай - правила и общовалидни съвети няма!

# 80
Късмет ?

Това звучи отчайващо.

По добре ще е да потърси съдействие от други жени които да я запознаят с подходящи мъже.

Смятям че Катерина е доста наясно със ситуацията като се изключи това че детето трябвало да стане самостоятелно преди да си намери мъж.  Laughing

# 81

По добре ще е да потърси съдействие от други жени които да я запознаят с подходящи мъже.

Не е много добър съвет. Забелязвам, че уж жените правят услуга да те запознават, но всъщност намират някакви отчайващи типове, като да ти се подиграят още повече...

Мисля, че дамата трябва да си намери среда, да излиза сред нея, като дойде времето и мъжът сам ще се намери. Само да може да води разговор, да е приветлива и да не очаква, че нещата ще й дойдат на тепсия. Колкото и старомодно да звучи, жената трябва и да се постарае малко, за да я забележат.

# 82
Не говоря за лелки които се опитват да оженят накой флегматичен братовчед.

Говоря за млади жени с деца които познават мъже за които са сигурни че биха поели отговорност за дете.

За старанието сме на едно мнение. 

# 83
От познатите ми жени с деца, които се разделиха, не съм видяла една да е останала сама.

И около мен така. Във форума също има доста жени с втори мъж, въпреки детето.
това звучи супер! ама си е късмет, според мен, и среда. щото има и жени с дете, които примерно 10г. вече нямат не само мъж, ами дори и гадже. и то готини жени Wink то има и такива и жени и без дете де. мисълта ми е, че няма рецепта, според мен, и никакъв фактор не бива да се натоварва като причина за наличие или не на връзка. просто нещото или се случва или не  Peace

# 84
От познатите ми жени с деца, които се разделиха, не съм видяла една да е останала сама.
И около мен така. Във форума също има доста жени с втори мъж, въпреки детето.
това звучи супер! ама си е късмет, според мен, и среда. щото има и жени с дете, които примерно 10г. вече нямат не само мъж, ами дори и гадже. и то готини жени Wink то има и такива и жени и без дете де. мисълта ми е, че няма рецепта, според мен, и никакъв фактор не бива да се натоварва като причина за наличие или не на връзка. просто нещото или се случва или не  Peace
Нищо, ама точно абсолютно нищо на този свят не се случва без причина.

Точно както има причина някои жени в периода 18-50 г. са имат едва 2-3 месеца без мъж в леглото си, точно така си има и причина други жени да нямат мъж в леглото си по 3-4 години, че и повече.

Нещото просто се случва или не е добра тактика, ако бяхме безсмъртни.

Обаче не сме. И чакането нещата просто да се случат е много рискован път към самотата.

Да си сам дълго време (и да не си ОК с това) означава, че нещо някъде някак грешиш. Някъде нещо не правиш както трябва. И... не го разбираш. И чакането нещата да се "случат", при правенето на едни и същи грешки.... е просто загуба на време. Няма как да правиш все едно и също и да не търсиш грешката в себе си и да очакваш, че резултатите изведнъж ще станат различни.

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 10:47 от nofelet

# 85
аз поне това с правенето не го разбирам. колкото и да хайманосваш напред назад, може нищо да не се, а може и просто да се случи в автобуса напр.Wink това е чарът, не става нарочно. важното е, че авторката се поуспокои надявам се, да не се напряга с излишни мисли, има перспектива пред себе си Simple Smile

# 86
Виж сега, на мен ми се случи във влака, ама за да ми се случи, всеки ден си напомнях да съм
1. емоционално готова за връзка, да съм отработила токсините, да съм приветлива, да не звуча горчиво
2. да съм кариерно, финансово, времево на разположение за връзка
3. да си опреснявам критериите за това какво търся

Изобщо много работа върху себе си, за да може да ми се "случи" от въздуха.

# 87
Не става само с хайманосване. Колкото и да обикаляш по курсове, мероприятия, събирания, ако ходиш като кон с капаци, нищо не става. Трябва общуване. А за общуване трябват малко умения. Дето се вика да можеш да заговориш някого, независимо мъж или жена, дори само докато чакате на светофара.

# 88
а може и просто да се случи в автобуса напр.Wink това е чарът,
С чар в автобуса може да ти се случи секс.

Аз не мисля, че на авторката и на повечето жени като цяло, проблемът им е намирането на секс. Принципно, намирането на секс не трябва да е особен проблем за една жена.

Любов, привързаност, душевна връзка - това е дефицитното и то само с чар в автобуса определено не се получава.

Доста чаровни жени не могат да завъртят сериозна връзка с никого с години....

# 89
Жената има малко дете. Обикалянето по влакове и светофари и мероприятия не е нещо което може да прави всеки ден.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт