Дали...?

• 12 559
  • 141
  •   1
Отговори
# 90
  • София - Рим и обратно

Доста чаровни жени не могат да завъртят сериозна връзка с никого с години....
Ако им пише на челото "търся сериозна връзка", естествено.
Според мен идеалното място за намиране на партньор е работното място, колкото и да е неморално за някои Sunglasses.. Поне има някаква гаранция за общи интереси, социален статус и дневна програма. А и повечко време да опознаваш човека, не само на кафе или в леглото.

# 91
Няма нужда всеки ден да излизаш, нито да хойкаш- само да имаш способности да видиш възможностите и да ги използваш.

# 92
Работното място е добра идея ако фирмата е голяма. А доколкото разбрах в момента тя не работи защото си гледа детето. Ако ще даваме идеи нека поне да са приложими.  Peace

# 93
  • София - Рим и обратно
Работното място е добра идея ако фирмата е голяма. А доколкото разбрах в момента тя не работи защото си гледа детето. Ако ще даваме идеи нека поне да са приложими.  Peace
Аз не разбрах авторката да е на зор да открие тия дни мъжа на живота си newsm78. В момента детето й е малко, тя е по майчинство и едва ли е най-подходящото време за връзки. Самата тя каза, че не бърза, а се наслаждава на времето си с детето.

# 94
Освен това забележете, че ние тук говорим да си постелеш и да направиш каквото трябва, а да става каквото ще. Тук не даваме съвети как директно да вържеш мъж от днес за утре. Даваме съвети как да е отворена към връзки.

Защото това, което прави и мисли днес, ще помогне или ще попречи на човека, който тя ще бъде след 5 години. Тоест днес може да ходи на фитнес или да чете или да развива хоби, а след няколко години случайно с тия неща може да впечатли някой мъж. Но засега няма да го прави с фикс идея за мъж, а просто за да й е приятно.

# 95
  • SF
С чар в автобуса може да ти се случи секс.

Аз не мисля, че на авторката и на повечето жени като цяло, проблемът им е намирането на секс. Принципно, намирането на секс не трябва да е особен проблем за една жена.

Любов, привързаност, душевна връзка - това е дефицитното и то само с чар в автобуса определено не се получава.

... А имат предложения бол! Има разлика в това да поддържаш многобройни флиртове и всеки втори да си пада по тебе, защото те намира за привлекателна и секси, и в това да се получи връзка, да се намерите с някого като партньори в живота...
Както казах и по-нагоре - не е точно до това колко са дълги краката и модерни сандалите, дали си взима редовно душ и дали сутринта си е казала "Днес съм отворена да среща любовта - и кариерно, и финансово, и емоционално съм се отворила, и токсините съм обработила и ще продължавам да ги обработвам, за да ми се случи!..."
Да де, ама аз познавам 100 жени и мъже, които са си с някого, без да са се надъхвали ежедневно, че трябва да обработват токсините и да се отварят емоционално, да погледнат в себе си дълбоко, да открият грешките си и да намерят силата да ги променят завинаги, да се подготвят като кариера, финанси и време. Има и много семейни трайно безработни. Но някак го играят доволни и че всичко им е наред, щом децата и жената ги обичат.

# 96
Няма нужда да се надъхваш, просто го правиш. Тия, дето им се получава, са се обновили несъзнателно, без техники. Но са го направили по някакъв техен начин. Не е нужно пред огледалото да се надъхваш.

Ето ти пример. Разведена дама, заговарят я някакви момчета. И тя почва да се държи дръпнато. Грешка! Нищо няма да ти коства да се държиш мило и открито, дори флиртаджийски. Не си задължена да стигаш до никъде. А това дръпнато държание ти създава по-лоши емоции и лошо настроение. След време тия емоции и настроения почват да се затвърждават в характера. И ставаш суха стара мома.

# 97
Скрит текст:
С чар в автобуса може да ти се случи секс.

Аз не мисля, че на авторката и на повечето жени като цяло, проблемът им е намирането на секс. Принципно, намирането на секс не трябва да е особен проблем за една жена.

Любов, привързаност, душевна връзка - това е дефицитното и то само с чар в автобуса определено не се получава.

дали си взима редовно душ
А, моля, тук не съм съгласен.

# 98
Изобщо не мога да уважавам хора, които отказват да полагат усилия и да направят нещо хубаво, защото всичко е "божа работа". А всъщност зад всеки късмет стои много сериозна подготовка. Господ дава, ама в кошара не вкарва.

# 99
  • SF
Освен това забележете, че ние тук говорим да си постелеш и да направиш каквото трябва, а да става каквото ще. Тук не даваме съвети как директно да вържеш мъж от днес за утре. Даваме съвети как да е отворена към връзки.

Защото това, което прави и мисли днес, ще помогне или ще попречи на човека, който тя ще бъде след 5 години. Тоест днес може да ходи на фитнес или да чете или да развива хоби, а след няколко години случайно с тия неща може да впечатли някой мъж. Но засега няма да го прави с фикс идея за мъж, а просто за да й е приятно.

Ето на това му казвам аз общи лафове.
Цитат
Даваме съвети как да е отворена към връзки.

Всеки е отворен към връзки. Без съвети. Е, има там някакви изключения, които се самозалъгват, че не им трябва никой, че сами са си добре,  Wink бла, бла, ама те не са обект на нашата тема, която е за връзките.
А и тези съвети Отвори се! Отвори се за връзка! Ходи, излизай, срещай се с хора!.... newsm78  Естествено, че ако има с кого, къде, кога, ако й е приятно и забавно, ако има средства, ще го прави. Ама насила да се облича вечер по тъмно и да ръчка приятелки да излизат на кафе... Не знам за каква отвореност става въпрос. Тя тази отвореност е май повече в преносен смисъл, отколкото в пряк - да се обикалят заведенията вечер и да се пръскат едни пари, за да ни забележи някой.

До късмет си е. Ако имаш шанса, както вече казахте, ще го срещнеш в работата си, в автобуса. Ако го нямаш, и 1000 заведения и курорта да обиколиш, обикаляш си ги сам, с приятел, с обща компания, смеете се, хапвате си, щипете се и накрая си лягаш сам. А в същата ситуация друг (друга) "се е уредил".

Иначе да - ако ходиш на фитнес, на плуване, на плаж, на масаж, на английски, (но не на аеробика и на каланетика), а след 5 години да се запознае с меломан - нещо, което не е успяла да доразвие в себе си.... Е?...
Значи не го е срещнала. Щото и той меломан, меломан, ама не е плувец, пък дамата е плувала през цялото това време, с цел да срещне или да подпомогне при евентуална среща.
Разбираш ли, The Siren of Titan, защо ти нападам съветите и ги наричам "общи лафове". Не е, за да се заяждам. Споделям моето отношение към подобни идеи. То е като контрапункт на твоето.

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 11:42 от Esmee

# 100
  • София - Рим и обратно
Никога не съм ходила по разни места с цел да срещна НЯКОГО. Не знам изобщо как се прави тоя номер. Нито съм разговаряла с хората "нарочно", нито съм се програмирала за връзки, нищо... Съгласна съм, че човек се ражда с късмета си. Оттам нататък, съгласна съм, че е недопустимо да е някакъв сухар. Минимум излъчване, чар и комуникативност са задължителни. Чувство за хумор - обезателно. Но никакви авто изнасилвания.

# 101
  • SF

Първо не ми вади думите от контекста.
Второ, ти не си съгласен, но много други - да! За какво им е някаква "кифла" да им намила денонощно, че трябва да се умият поне. А и дезодорантите струват пари.
Да ти поясня - много къпани остават сами задълго и много мърльовци са с гадже. Вони и с гадже! Пъпки, рани! и с гадже.
Иначе е хубаво, че не съгласен с онова нещо. И аз не съм съгласна. Виж - намерихме си обща тема! Ама ти вече си имаш жена.... Не ми вършиш работа.  Crossing Arms

# 102
Защо мислиш толкова просто и механично? Не, не са общи съвети, а са съвети от моя опит.

Да си отворен за връзка е вътрешно състояние. Даже няма нужда никъде да ходиш. То е състояние на съзнанието, което привлича хората. Просто ставаш сладка. Иначе познавам момичета, които ходят много, активни са...и наистина, нищо. Защото нямат вътрешната настройка.

Аз никъде не съм излизала, но и ми беше ясно, че в крайна сметка няма да остана без връзка. Въпрос на поглед към света.

Познавам момичета, които на думи искат връзка, но реално не са отворени- дори като жест и говор. Дръпнати и сухи са. Искат някой да им прави метани, или са свикнали да отказват.

# 103

Първо не ми вади думите от контекста.
Нищо не вадя от контекста. Просто не искам да цитирам целия ти пост, а само частта, на която искам да отговоря. Иначе много място заема и все ми правят забележка, че стават чаршафи от цитати.

Иначе за женското къпане съм категоричен. Мисля, че такава жена би имала проблем с имането на дълготрайна връзка с поне 95% от мъжете на света. Т.е. не казвам, че ще остане сама. Но ще си стесни кандидатите определено.

# 104
Като гледам накъде отива темата да ви питам за моята приятелка. Иска ми се да й помогна с нещо, но не знам и аз с какво. Наближава 30, без дете Mr. Green и много иска да си намери мъж, но все не се получава. Имала е може би 2-3 по-сериозни връзки по година и нещо и дотам. Откакто се раздели с последния мина сигурно година и половина. Доста е активна, среща се с хора, запознава се, за това време се видя с доста мъже. С някои нищо не се получи още от началото, с други изкара по около месец и толкова. Но при нея много често се получава това, че тези, които я харесват нея тя не ги харесва и започва да им намира кусури. А с тези, които ги хареса явно става малко по-настъпателна, иска нещо по-сериозно, те губят интерес и край. Почва да ги пита какви са им намеренията, едни разговори....аз все си мисля, че мъжете не си падат много по това. Въпреки че с връзките нямам много опит, аз съм била с много малко мъже.

Общи условия

Активация на акаунт