Дали...?

• 12 589
  • 141
  •   1
Отговори
# 105
Дамата сигурно си харесва мъже които не си падат по нея.  Laughing

Или си падат временно.

Въпроса "какви са ти намеренията" е отблъскващ.

# 106
  • SF
Иначе за женското къпане съм категоричен. Мисля, че такава жена би имала проблем с имането на дълготрайна връзка с поне 95% от мъжете на света. Т.е. не казвам, че ще остане сама. Но ще си стесни кандидатите определено.

За мое огромно съжаление не мога да се съглася с високия процент, който даваш. Преобладават "другите".
Работя в офис в самия център на  столицата на европейска държава. Ако минеш по обяд да видиш какво става с ризките от пясъчна коприна, и другите, найлоновите - екипите на отборите... маратонките........ Не ми се говори. А ти си мисли, че 95% от мъжете... Жените май повече се "гласят" в банята.

# 107
Лягайки и ставайки с мисълта, че всички мъже са тъпанари и още не се родил тоя дето... си оставаш сама или само секс играчка. Както и да се целиш в мъже, които изобщо не са от твоята среда. Шефът на Форд залюбва продавачката на банички само по филмите.

# 108
Иначе за женското къпане съм категоричен. Мисля, че такава жена би имала проблем с имането на дълготрайна връзка с поне 95% от мъжете на света. Т.е. не казвам, че ще остане сама. Но ще си стесни кандидатите определено.

За мое огромно съжаление не мога да се съглася с високия процент, който даваш. Преобладават "другите".
Работя в офис в самия център на  столицата на европейска държава. Ако минеш по обяд да видиш какво става с ризките от пясъчна коприна, и другите, найлоновите - екипите на отборите... маратонките........ Не ми се говори. А ти си мисли, че 95% от мъжете... Жените май повече се "гласят" в банята.
Не те разбирам.

Ежедневното къпане и потенето каква връзка имат?

Има хора, които не се къпят всеки ден и не миришат на нищо, щото.... хормони, физиология.
Има хора, които се къпят по два пъти на ден и пак в жегата.... става леко ароматни.

Аз говоря за самия имидж. Ако разбера, че една жена не се къпе редовно, дори и да не ми мирише зле, пак няма да имам високо мнение за нея, за възпитанието й и за средата, в която е израсла...

Пък остави какви изводи ще си извадя за това как ще възпитава децата си, щом тя не се къпе...

# 109
  • София - Рим и обратно
Много модно западняшко течение в момента - не се къпят всеки ден, щото са екологични и пазят природата Sick. Съвсем сериозни модерни, добре изглеждащи млади хора, мои познати. Те, както искат, намерили са се, споделят си идеите... Обаче дететнцето, горкото...мръсни нокти, сплъстена косичка Stop. От съвсем малък, никога не е миришел на бебе.

# 110
А лошата телесна миризма не е само до къпане. Въпрос и на храна е, на общо здраве. Има хора, които се къпят често, но миришат ужасяващо, дори да не са изпотени много.

Та ако една жена отблъсква с миризмата си, може да дава сигнали на генетично ниво, че просто не става. Сещате ли се, има една порода, дето винаги имат нотка на нафталин.

# 111
  • SF
nofelet, не ме разбираш. Остави. Ние с тебе докато се уточним и сме разводнили темата.
Мислех, че е ясно и за врабчетата какво говорех. Но ти нали извади думите ми от контекста и излезе, че може и некъпан, ама ако мирише хубаво, няма проблем. Има парфюми, стои си вкъщи на климатик, не копае, за да се поти, не яде мазно с подправки. Няма проблем и да не се е изкъпал!

Сега, много ли ще е грозно, да се самоцитирам?
Всъщност казах, че има некъпани, немити, непрани, рошави, но с гаджета. А има излъскани, модерни, нагласени, с еспадрили на Ралф Лаурен и... без гаджета. Това казах.
А пък миризмите, какво общо имат с немиризмите, с храната... Темата е завила нанякъде, без мое участие. Не ме интересува точно този аспект на живота - какво би станало, ако някой не се къпе, но се пази чист по други начини - храни се екологично, сменя си бельото и чорапите редовно, пръска се с ароматизатори, не излиза в най-топлата част от деня... Не ме интересува какво би станало! Вероятно нищо.

# 112
Явно и авторката не я интересува, никаква я няма да сподели за ароматите... Simple Smile

# 113
  • София
Като гледам накъде отива темата да ви питам за моята приятелка. Иска ми се да й помогна с нещо, но не знам и аз с какво. Наближава 30, без дете Mr. Green и много иска да си намери мъж, но все не се получава. Имала е може би 2-3 по-сериозни връзки по година и нещо и дотам. Откакто се раздели с последния мина сигурно година и половина. Доста е активна, среща се с хора, запознава се, за това време се видя с доста мъже. С някои нищо не се получи още от началото, с други изкара по около месец и толкова. Но при нея много често се получава това, че тези, които я харесват нея тя не ги харесва и започва да им намира кусури. А с тези, които ги хареса явно става малко по-настъпателна, иска нещо по-сериозно, те губят интерес и край. Почва да ги пита какви са им намеренията, едни разговори....аз все си мисля, че мъжете не си падат много по това. Въпреки че с връзките нямам много опит, аз съм била с много малко мъже.

Кажи й да започне да се дърпа на мъжете, които й харесват. Да почне да им "бяга", да бъде мааалко по-трудно достъпна. Да им позволи те да я ухажват, настъпателността да остави в работата си. Там е добре човек да е настъпателен. В личните връзки жената трябва да бъде женствена, за да е ухажвана.

Кажи й да изгледа "Гордост и предразсъдъци" 1995, сериалът с Колин Фърт.  Peace

# 114
  • Sofia
Да вляза и аз малко контра на тезата "Настрой се за любов".  Crazy
При мен поне не се е налагало, буквално си седях и нищо не правих по въпроса да привличам мъже, нито смятах, че моментът за нов мъж е дошъл, точно обратното. Една дебела топка стрес с много проблеми на главата, мрънкаща и с нула свободно време, кой би я взел? И с 2 деца, едното от които дзвер, та дрънка Simple Smile
И пак се намери, достатъчно упорит, да ме вкара в правия път на оптимизма, да овладее зверчето и да иска и още.

Та си е до късмет, мисля, а и да не се дава вид на отчаян от самота човек. Имам такива познати, на които сякаш на челото им пише "Търся си половинка за семейство", и положението им не е никак розово...

# 115
  • SF
szervusz, те "полезните съвети" гравитират между Не го мисли, не се фиксирай, колкото повече се фиксираш, толкова повече ги отблъскваш! Аз, точно когато най-не исках и не очаквах, точно тогава ала-бала.... и другата крайност "Отвори се за връзка! Покажи на света, че си готова! Не стой така! Не чакай! Действай!! Принцът с белия кон..."

Това пък за принца с белия кон, дето нямало да звънне на вратата.... Sick

# 116

Ама разбира се, късмет винаги има, както и други работи, не е САМО късмет.

# 117
Късметът идва от това, че явно незаетите жени в момента са няк'ви ужасяващи харпии, та май се котираме като една идея по-кротки и доказани.

Щото детето си е ангажимент, ама също така е ангажимент да сваляш звезди на капризна 30-годишна с високи критерии...

# 118
Остави това "в момента", това че нещо го виждаме за пръв път, не значи че не е съществувало преди.

И не може така да обобщаваш, че всички незаети били ужасни.

Пък и в крайна сметка ни трябва само един човек.

# 119
Не бе, не всички, ама моят набор поне е доста опасен. В смисъл- високи изисквания. Като за начало ще трябва да си представителен, защото мъжът вече не е някой, с когото да се задомиш, а е и вид трофей за пред другите кокошки.

Общи условия

Активация на акаунт