Дали...?

• 12 577
  • 141
  •   1
Отговори
# 120
Казваш "вече" сякаш сега за пръв път се случват тия неща, в твоя живот може би, но по принцип си ги е имало и ще ги има.

Ама що да гледаме неприятности, да се усмихнем и да гледаме хубавото, нали има такова?

# 121
  • София - Рим и обратно
Като за начало ще трябва да си представителен, защото мъжът вече не е някой, с когото да се задомиш, а е и вид трофей за пред другите кокошки.
Ми така си е. Орловият поглед на 35 годишната мома ще улови и най-незначителния дефект на кандидат жениха на приятелката - наборка, и ще го разпердушини за нула време. На 20 кой ти гледа гаджето на дружката под микроскоп, има по-интересни занимания - например да си гледаш собствените гаджета Grinning.

# 122
Хм, едно време дъртите моми намираха кусури само на своите кандидати, ама сега явно са минали и на чуждите:)

Иначе да, опитът се потвърждава в този форум, има някакъв почин да се търсят кусури на чуждите мъже, в смисъл колко всъщност сме се минали.

# 123
Тънка работа, хем да виждаш кусурите, ама хем да не ти пречи това виждане, а да ти помага.

# 124
Е то има едно "виждане на кусури", което си е специфичен синдром, вид саботиране на шансовете. Едно време ми ги разправяха разни анекдоти за стари моми- не харесала мъжа, щото си носел копчето на балтона разкопчано. Ей такива дребни неща, хващат се, само и само да не се оженят.

Като момиче честичко ми разправяха истории за стари моми, явно съм разбрала кои грешки да не правя.

# 125
Ами да, има важни неща има и дреболии.

Има една приказка, че слабите гонят подреденост, силните владеят хаоса.

# 126
Най лесното е да намериш косур на някой.

Най трудното да намериш косур на себе си  Laughing

# 127
Най лесното е да намериш косур на някой.

Най трудното да намериш косур на себе си  Laughing
при някои е точно обратното. До характер си е. Аз се боря да спра да намирам вина само в себе си.

# 128
Недостатък и вина са различни неща  Peace

# 129
Недостатък и вина са различни неща  Peace
Е, аз съм решила, че заради недостатъците си правя грешки и вината идва от там.

# 130
От грешките се учиш.

От недостатъците се оттърваш  Peace

# 131
Да, но повечето хора никога не признават дори и пред себе си, че грешката е в тях.

# 132
Моето главно хоби например е да се отървавам от недостатъци и пречки, от които си имам в изобилие. Тайната е, че човек не става по-добър, като научи нови неща, а като си поправи грешките и пречките. Така дори да прави простички неща, ефектът се натрупва.

Важно е човек как използва себе си, как си прилага силите, не колко сили има. Може да си надарен много, но пак да се провалиш в крайния резултат. А има хора, които уж нищо не разбират, а накрая постигат резултати.

# 133
Щом не признават че грешката е в тях значи грешката е в тях  Laughing

# 134
Да, но повечето хора никога не признават дори и пред себе си, че грешката е в тях.

Абсолютно е така, иначе аз съм същата като теб. Първо кусури и вина в себе си, а след това във всички останали. Но в един момент се чудиш дали това, че търсиш вина първо в себе си не е някакъв недостатък, защото другите изобщо не го правят и може би по - добре си живеят. Знам ли как е вече. Аз обаче не мога да не се огледам вътре в себе си, просто не мога.

Общи условия

Активация на акаунт