♡ Любов под наем ~ ♡ ~ Ягодов аромат ♡

• 116 325
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Ясно е ,че ще се влюби ,но ще е трудна любов поне за нея . Няма така лесно да се отдаде на чувствата си ,защото няма да му повярва , че е искрен , а и той има връзка , а Чаала и мамчето ѝ едва ли ще отстъпят ,неговите родители дали ще приемат тази любов...много тежки дни се задават за Аслъ

То всъщност ще е трудна любовта и за двамата Peace  Чаала и Елчин, Нихат и Селда - все хора, които ше попречат на двамата поради различното социално положение. Волкан и той ще се намърда с обяснения в любов  Whistling
Интересен ще е сюжетът за напред Laughing

# 346
Лека и от мен ! Беше ми приятно с вас ! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 347
Чаала лепната за Бурак ,той си хареса Аслъ ,тя мисли за Волкан ,Дениз го иска , приятелката на Еда въздиша по него ,той се разкъсва за Дениз ,а за Аслъ???? Еда се обясни на  Баръш ,той я отряза макар и "мило "

Помислих си, че чета сюжета на "Семейно положение: Сложно е" Laughing

софия26, удоволствието е взаимно!   Hug

# 348
Ще чакам превода ,интересен беше края на епизода , диалога , а може би монолога на Бурак!?!?!?!

# 349
Доста младежки сериали ,че и аз ги меша , сега започнах и "Любав на инат " и стана ...коктейл

# 350
Добра нощ!

Досега нямах интернет  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и не успях да гледам епизода на ягодките. Момичета,има ли го качен някъде? Поне 1ва част  Praynig

Славена, и при мен заби  Crossing Arms  Утре ще го гледам.
Лава, през телефон или компютър го изгледа?

Сега си пускам Ягодките  Party

неЖност  Hug на компютъра го гледах.Всички части вървяха идеално.

# 351
Разберем ли дали Любовта може да бъде под наем ще усетим и Ягодов аромат в примес с уханието на младост, страст, ревност и тогава ще разберем колко Семейното положение може да се окаже сложно...Лека

# 352
Наваксах с финала и фрагмана  Whistling  Както казват комшиите "Вай бе, ашк"  Heart Eyes

Много съм разсеяна  smile3555  - много ми хареса песента на Бурай - "Сен севда мъсън"  Heart Eyes
Докато я качат обаче в интернет, ще публикувам другата му песен, която мисля, че даваха в еп. 7 на Ягодките

Buray - "Istersen"

Лава, заповядай

# 353
От фейса https://www.facebook.com/cilekkokusudizisii/videos/vb.983793678297933/1044317612245539/?type=2&theater танца

# 354
Наваксах с финала и фрагмана  Whistling  Както казват комшиите "Вай бе, ашк"  Heart Eyes

Много съм разсеяна  smile3555  - много ми хареса песента на Бурай - "Сен севда мъсън"  Heart Eyes
Докато я качат обаче в интернет, ще публикувам другата му песен, която мисля, че даваха в еп. 7 на Ягодките

Buray - "Istersen"

Лава, заповядай

неЖност  newsm51 благодаря .

# 355
От фейса https://www.facebook.com/cilekkokusudizisii/videos/vb.983793678297933/1044317612245539/?type=2&theater танца

bouquet   bouquet   bouquet

# 356
Момичета има ли фрагмент с превод на Любов под наем

# 357
Деси, фрагман за еп.9 ли?

Още 6 дни и ще гледаме това Laughing

# 358
Разберем ли дали Любовта може да бъде под наем ще усетим и Ягодов аромат в примес с уханието на младост, страст, ревност и тогава ще разберем колко Семейното положение може да се окаже сложно...Лека

Добре казано  Hug

# 359
Деси, фрагман за еп.9 ли?

Още 6 дни и ще гледаме това Laughing

Любов под наем * Kiralık Aşk - за този питам.

Общи условия

Активация на акаунт