♡ Любов под наем ~ ♡ ~ Ягодов аромат ♡

• 116 342
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Как само се гледаха, а Чаала нищо не усети Mr. Green
Ердем как се е дегизирал само  hahaha
Още ме е яд на Емел задето прекъсна разговора на Бурак и Аслъ в кухнята  Naughty

# 331
Башак е майка на Еда и Волкан  Whistling

Да, и това мече е от нея  ooooh!

Нали тя ги е напуснала ,сега какво търси ,ако е така ?!?!?!
Явно ,че на Еда ѝ липсва и няма така лесно да приеме рижата изгора на бабаджим!!!

# 332
Бурак яко го  тресе ашк-Ъ, трудничко се владее......как ще се измъква на Чаа/й/ла?!?!?!?!

Поне си признава пред самия себе си Wink
ПП: правилно е май да се казва Чаала, а не Чайла Peace

# 333

Нали тя ги е напуснала ,сега какво търси ,ако е така ?!?!?!
Явно ,че на Еда ѝ липсва и няма така лесно да приеме рижата изгора на бабаджим!!!

Това е версията, която знаят Волкан и сестра му. Може пък Нихат да е прогонил Башак, та затова сега тя да иска реванш  Rolling Eyes

# 334
Бурак яко го  тресе ашк-Ъ, трудничко се владее......как ще се измъква на Чаа/й/ла?!?!?!?!

Поне си признава пред самия себе си Wink
ПП: правилно е май да се казва Чаала, а не Чайла Peace

........да ,чух и произношението  Hug

# 335
На Аслъ ѝ трябва време ,тя си мечтаеше за Волкан ,но....скоро ще ѝ светне Joy Joy

# 336
  • Яко в Матрицата...
На Аслъ ѝ трябва време ,тя си мечтаеше за Волкан ,но....скоро ще ѝ светне Joy Joy

Все си мисля, че вече се светна Joy Я как се гледаха, докато танцуваха Heart Eyes

# 337
  • Яко в Матрицата...
Oх милата Еда, призна, че го харесва, а той - ти си ми като сестра ooooh!

# 338

Все си мисля, че вече се светна Joy Я как се гледаха, докато танцуваха Heart Eyes
Ще има още някоя и друга серия докато светне. Още се чуди

# 339
  • Яко в Матрицата...

Ще има още някоя и друга серия докато светне. Още се чуди

Инати се май повече... Ама е неизбежно Joy

# 340
Спря  Shocked  Twisted Evil

# 341
  • Яко в Матрицата...

Но пък фрагманът е супер Party Party

Лека нощ Hug Hug Hug

# 342
Ясно е ,че ще се влюби ,но ще е трудна любов поне за нея . Няма така лесно да се отдаде на чувствата си ,защото няма да му повярва , че е искрен , а и той има връзка , а Чаала и мамчето ѝ едва ли ще отстъпят ,неговите родители дали ще приемат тази любов...много тежки дни се задават за Аслъ

# 343
Рени, завиждам ти, че си успяла да доизгледаш епизода Peace  При мен спря на момента, в който Чаала и Бурак се разделиха. Сега ще чакам да качат серията и фрагмана  ooooh!

Да си изкоментирам през това време серията Laughing

Бурак е влюбен, та две не вижда Laughing  Признанието вечерта в кухнята ( и съответно появата на Емел ханъм  Twisted Evil ) ; сутрешната му усмивка; желанието, с което иска да отиде на работа ( за огромна изненада на Синан бей Mr. Green ) ; съобщението, което прати на Аслъ - все неща, които показват колко е "засегнат" от болестното състояние Любов Laughing
От Аслъ не очаквах да се крие и да избягва Бурак, но пък явно доста се стресна, че той си я хареса  Crazy
Рожденият ден на Еда - скука  Crazy Добре, че Аслъ се появи, та Бурак и Волкан живнаха  Mr. Green  
Язък за рожденичката - влюбена горката, а Баръш я заля със студения душ  Twisted Evil  Голям подарък, няма що  Naughty  Между другото - тортата и прическата на Аслъ не ми харесаха.

За сега - толкова. Laughing

Лека нощ на заспиващите!  Hug

# 344
Чаала лепната за Бурак ,той си хареса Аслъ ,тя мисли за Волкан ,Дениз го иска , приятелката на Еда въздиша по него ,той се разкъсва за Дениз ,а за Аслъ???? Еда се обясни на  Баръш ,той я отряза макар и "мило "

Общи условия

Активация на акаунт