♡ Любов под наем ~ ♡ ~ Ягодов аромат ♡

• 116 298
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • в очите на дъщеря си
Здравейте , Hug Hug Hug

От няколко дена съм се загледала в Семейното положение , и в Любов под наем. И двата сериала мн ми допадат , но семейното положение бие всякакви класации. За първи път се забавлявам толкова мн с турски серал.

п.п Славенка , нз дали си същата , за която си мисля, но ако си ти да ти кажа , че ми е мн драго да се "видим". Hug

# 391
Тинчееее,  Hug Hug Hug Hug Hug

И на всички останали, привет.  Hug

Ей, ще ме карате да го заглеждам това Семейно положение.  Laughing

# 392
  • в очите на дъщеря си
Киара  ,:hug: Hug Hug

Горещо ти препоръчвам Семейното положение - мн забавен и главните и двамата са големи симпатяги.

п.п Някой знае ли как им е райтинга?

# 393
Sasy,   джанъм  Hug

Рейтинга на семейството е бил нисък и се е говорило за спиране на сериала

# 394
Момичета  Hug

Славена,   bouquet за интервюто на  Берк. Чакам тази събота с огромно нетърпение  Crazy  Видя се, че Айшегюл е влюбена, сега е ред на Джан  Laughing  Нека да го видим и в такава светлина, стига само е мърморил и командвал, че и чистофайник като Монк го раздава   Mr. Green

Киара, нищо не губиш ако загледаш Семейството Peace  Интересен и забавен сериал, а главната героиня е толкова сладка, че ми стана любимка  Heart Eyes

Sasy, за съжаление хич не знам къде да проверявам относно рейтинги и не съм наясно. Дано обаче е добър както и на другите два, че да не го спират Praynig

# 395
Относно Семейното положение - много слаба игра на Берк Октай, с преиграване... чак не съм го очаквала от него  Peace Явно не му подхождат комедийни роли  Whistling

Привет на всички  Hug

# 396
Рейтинга на семейството е бил нисък и се е говорило за спиране на сериала

Пепел ти на клавиатурата!  Naughty
Тея турци слепи ли са?  ooooh!  Сериал със забавен сюжет ще го спират, а някои от безсмислените им сериалчета не? Това не честно!  Crossing Arms

# 397
Относно Семейното положение - много слаба игра на Берк Октай, с преиграване... чак не съм го очаквала от него  Peace Явно не му подхождат комедийни роли  Whistling

Привет на всички  Hug

Не, че съм филмов критик  Laughing но Берк си играе добре ролята на тиранин. И в корейския сериал героят е същия, и актьорът си играеше по този начин Peace

# 398
  • в очите на дъщеря си
Оооо, дано не спрат сериалчето. Praynig

Берк Октай го гледам за първи път в този сериал, нямам никакви наблюдения  в/у играта му, но определено ми харесва в Семейното положение. Peace

п.п Нежност , кажи какво се случва в корейският сериал с главните . Praynig

# 399
Добър ден и от мене "ягодки" сладки! newsm51
Днес се включвам със закъснение, но много служебна работа ми се е отворила петъчно...
Ели,  Hug благодаря за преведения 8-ми епизод на ягодките, па макар и на руски, ще си го изгледам с кеф, че как иначе....и дано не спрат "особения статус", ще бъде много жалко, толкова я харесвам и се забавлявам с тази Айшегюл....
Желая на всички ви много усмивки и прекрасно настроение през остатъка от този петъчен ден! newsm51 newsm51 newsm51

# 400
Sasy, ще разкажа корейския финал в спойлер Peace

Скрит текст:
Само да кажа, че изгледах първи и последната част на финалния епизод заради любопитството Laughing На края главните се събраха, ама не разбрах добре какво се случва с образите на Елиф и Мурат. Корейските имена не ги споменавам, щото не ги помня Laughing

И да ви поздравя с нещо хубаво  dancing

# 401
Не се изясних, за рейтинга на семейството, преди около седмица имаше снимки с текст към тях в в Хюрриет и там се споменаваше за рейтинга, че в началото бил нисък . Както казва Б ОкАй в интервюто си за това вяра им няма, не може 3000 - 3500 сем да " казват" какво е добро за 70 млн Турция за гледане.... Наистина това не типичната турска сапунка пет реда сълзи, ината булка, толерантен до оглупяване мъж, затвор, 5-6 пъти гърмяни и оживяли,.... Берк не съм го гледала в други сериали, но ми се струва че играе добре. Уж лекар по образование, а го е гнус от употребяеани салфетки #Crazy
Пиша през телефона оф я #Cussing out

Да видим любовта ка ще се развие тази вечер, че и те едни шемети там... Много ме кефи играта на Елчин, а леля Нериман макар и да преиграва доста актрисата е "неотразима"

Последна редакция: пт, 14 авг 2015, 12:25 от Slawena

# 402
Намерих статия от м. Юли, че Семейството са лидер в съботната вечер. Може и да греша, ама чичо Гугъл така ми го преведе  Laughing  
Публикувам статията, та ако някой може да я преведе, моля Praynig  Цък

Снимка от утрешния еп.6

Това е добре, мисля  Whistling

# 403
Да видим любовта ка ще се развие тази вечер, че и те едни шемети там... Много ме кефи играта на Елчин, а леля Нериман макар и да преиграва доста актрисата е "неотразима"

Силно се надявам Йомер да види необработените снимки и чак тогава Дефне да ги изтрие. Иначе тя сама пак се "закопава" , както стана и с книгата  Whistling Иначе Корай няма да каже кой е моделът  Crazy
Още снощи си го казах, ама пак да се повторя - Нериман и Корай са ми любимци  Laughing  Много са забавни, непредсказуеми, на моменти лелята е плашеща ( за Неджми Mr. Green ) , но пък придават свежест и хумор на сериала.

Баба й на Дефне била много умна - "Щом тялото на човек се разболее, значи и душата е болна". Mr. Green  Не съм съгласна с това й изказване.
Прическата на Дефне на празника на Нериман и Неджми беше различна, като втората беше под всякаква критика Mr. Green  На тези фризьори защо изобщо им плащат заплата като творят гафове?! Не може на празненството Дефне да е с хубав кок, а когато изпращаха Йомер на вратата, в главата да прилича на ритана зелка!  Naughty
Напоследък какво ми става - все в прическите на главните се заглеждам, че и кусури намирам Crazy Laughing Първо Аслъ, сега Дефне Mr. Green

Последна редакция: пт, 14 авг 2015, 13:01 от неЖност

# 404
Бурак съм го гледала в "Опасни улици"-полицай, "Надежда за обич"  с Гизем Караджа и Шюкрю Йозялдъз-май беше продуцент и в двата ми хареса , а тук май има  леки нюанси от  тези роли ...корейската версия не съм я гледала, може играта му да е много близка до нея ..знам ли .. прекалено строг и не компромисен е ,.........но ще омекнеееее..... Naughty

Общи условия

Активация на акаунт