Забременели след инвитро - тема 12

• 45 024
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
Пинки ,честита ти радост миличка Heart Eyes.Браво на мама Simple Smile

# 286
Пинки Честита дъщеричка ! Да ви е жива и здрава и много да ви радва. На теб пожелавам бързо възстановяване  Hug

# 287
  • При вещиците
Браво Пинки, да ви е честита малката дъщеричка. Ти звучиш свежо.
Кей, ще дръпне Димана. Само малко да разбере че си е у дома.

# 288
Честито, пинки! Да е жива и здрава малката принцеса.

Как се казва? Много обичам да включвам на първа страница.

# 289
Честито бебчета на Дани и Пинки, да са здрави и много щастливи   bouquet

# 290
Пинки, честита втора радост. Да е здрава, щастлива и много обичана дъщеричката ви. На теб бързо възстановяване, на таткото леко изтрезняване. Много добър размер е. Каката сигурно много се радва  Heart Eyes.

Шайни1, добре дошла и честити сърчица. Много е трудно в началото, все има какво да те тревожи и времето по-бавно върви, но после се пооправят нещата. Зацапването е често срещано с ин-витро процедури.

Много сладки бебета гледах - бузанчо Емо, усмивчица Влади, фръцла Димана, сладурана Изабела. Дизастър чудесно коремче си отглеждаш, още малко остана. Лили и твоята снимка е много сполучлива - вижда си се муцунката на бебка  Heart Eyes.

Естлар, да видим дали са й измислили име на бебката на Пинки, че тя до оня ден все се чудеше  Laughing.

И аз така се чудех за количка преди и четох и сравнявах и накрая реших, че ще е Peg Perego, успях и ММ да убедя, че много ни трябва количка от $600 и го замъкнах в магазина да я гледаме. Продавача ни я показва - сгъвахме, разгъвахме, бутахме - супер. Аз горда от избора си го питам - бихте ли ни казали каква е разликата между тази и Чикото от $200. Той ни погледна и каза - ами никаква разлика, само в цената, аз не бих купил Пег Перего за себе си... та накратко - тръгнахме си с Чико - 4г. я бутахме (имам дете със затруднено движение) от 2г. е в гаража и още 2 бебета може да изгледа. Ще купувам нова, само защото ми трябва да има седалка за по-голямо дете, че да се вози и каката и пак е количка от $150 (еднодневна надница). Тези цени при вас ми се струват  #Crazy, че то си е едномесечна заплата за количка  newsm78.
Ето такава беше, но друг цвят (тук е със столчето за кола) http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=34466506& … parentPage=search.

# 291
Пинкиии, честита рожбичка, милааа! Живи и здрави да сте, бързо възстановяване и адаптация... и скоро у дома. Simple Smile
Аз пък трябва да спя, че ми казаха, че утре май ще ми дават Мечо, а мен сън не ме лови, естествено. Стискайте палци, шантава работа - хормони. Simple Smile

# 292
Пинки, честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава, а на теб бързо възстановяване и адаптиране към новия ритъм !

# 293
  • София
Pinky, да ти е жива и здрава дъщеричката, много да те радва, да е много щастлива и да стане достоен човек  Hug  Heart Eyes   bouquet

# 294
Добро утро на всички Simple Smile снощи се роди нашата малка принцеса Радостина..3кг, 48см. Всичко мина чудесно и се надявам скоро да ме вдигнат

# 295
  • Пловдив
Дани, Пинки, честито и на двете. Да са ви живи и здравички бебо и бебка!
Теди, честито и на теб за твоята принцеска !

Момичета, аз рядко пиша, но редовно ви чета, от много работа нямам никакво време напоследък. Времето ми минава в работа или спане, друго не успявам да правя на този етап. Вчера бях на втори преглед, моето сладоледче е станало като бобче 1,2 см, сърчицето тупа-лупа, прекрасно е. Но в същото време съм и доста притеснена, още сме много пресни 7 г.с. и 4 дни. Дано всичко се развива по план, чакам с нетърпение да мине този първи триместър, че малко да се отпусна и да се отдам на щастието си по-спокойно. Дано с него отмине и гаденето, че е доста неприятно, почти нищо не ми се яде, карам го общо взето на праскови, пъпеши, мляко и сирене. А умората ... очите непрекъснато ми се затварят, от обяд на татък едвам се държа будна. Често си тръгвам по-рано от работа, че да подремна следобед, но това са си явно нормални бременни неща.  Моля да впишете моята мечта в проект с термин 01.03.2016 г.

# 296
Честити дъщерички, на мами Пинки и Теди!

Вале, радвам се, че се включи. Почивай колкото можеш. Аз главно това правя, защото съм вкъщи. Но излизам всеки ден и лекичко си домакинствам. Пазя се. Понякога доскучава, но трябва да сме внимателни.

Ех, че хубаво утро, с прекрасни новини.

# 297
Честити да са ви дъщеричките, Пинки и Теди!
Да растат здрави, послушни и да нямат колики!  Grinning
Аз ще се пробвам да си поспя, Димана е нахранена, преобута и приспана - вкъщи цари спокойствие.  Joy
Вчера се разхождахме с количката, аз избрах Адбор, полските. Невероятна е - маневрена, лека за управление и минава през всякакви терени като много меко вози през въпросните. Единственото което намирам за недостатък е, че е големичка и в нашия асансьор в блока няма да влезе със зимния кош.

# 298
Честити дъщерички на Пинки и Теди! Simple Smile Ехаа какъв хубав ден бебевалеж е паднал вчера!   bouquet  bouquet Hug

# 299
Тедиии, честита ти Радост, миличка, браво на вас, много да си се радвате, скоро на крака и у дома!  Hug   bouquet
Кейче, браво, маме! Simple Smile Нашата количка също не влиза в асансьора, но е всъдеход, което е по важно за мен. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт