Забременели след инвитро - тема 12

• 45 028
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Аз съм с това Chicco http://e-chipolino.com/4853/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BA … 20URBAN%20emerald
За 640 лв. на някакво намаление от amazon.de я купухме. В BG са 885 лв. Като се има предвид, че
Чиполиното и Hauck са толкова, определено си беше добра сделка.
Много съм доволна. Кошът е трансформиращ се от зимен в летен. 11 кг. е, но нямаме асансьор и я мъкна от 4 ет.
Колички като Jane, Musty evo, Per perego и пр. сигурно са по-хубави, но нито имам възможност, нито желание да дам суми над 1000 лв. Гледам майките в парка повечето са с Лорели, мойта количка е два пъти по-скъпа и същата работа, пак си ги карат и си се возят децата. Така че май, май няма много смисъл да се вкарват подобни суми в много скъпа количка и в този смисъл съм доволна, че сме я купили доста намалена, а не сме дали 900 лв.

# 271
Аз малко извън темата , но може ли да помоля мамите с близнаци да споделят на какви колички се спряха ? Знам , че има отделна тема , но там никак не са активни , а аз колкото повече гледам количките , толкова повече се обърквам и раздвоявам.... Уж се спирам на нещо , но после си казвам .... , че нещо друго ще е по добре и така до безкрай  Mr. Green

Ниана , и аз съм в твоето положение. Прочетох цялата тема за колички за близнаци, изрових всички сайтове - български и чужди, но на нищо не се спрях. Като цяло, количките за близнаци са доста по-грозни от единичните, а и с този модерен черен цвят  no . Накрая ще се спра на тази =  http://www.sofia-bebe.com/kombinirana-detska-kolichka-el-nino-2-v-5.html

# 272
Ох, бе, Дани! Честит ти Мечо! Да ти е жив и здрав големия мъж Емил! Изпуснах всичко напоследък, но си имам бебе у дома и е странно как лети денонощието...

# 273
Аз малко извън темата , но може ли да помоля мамите с близнаци да споделят на какви колички се спряха ? Знам , че има отделна тема , но там никак не са активни , а аз колкото повече гледам количките , толкова повече се обърквам и раздвоявам.... Уж се спирам на нещо , но после си казвам .... , че нещо друго ще е по добре и така до безкрай  Mr. Green

Ниана , и аз съм в твоето положение. Прочетох цялата тема за колички за близнаци, изрових всички сайтове - български и чужди, но на нищо не се спрях. Като цяло, количките за близнаци са доста по-грозни от единичните, а и с този модерен черен цвят  no . Накрая ще се спра на тази =  http://www.sofia-bebe.com/kombinirana-detska-kolichka-el-nino-2-v-5.html

Офф напълно си права ! Аз уж започнах доста рано да гледам а никаква не я свърших. Тази която си показала я гледах на живо....ходих специално до Ст.загора. Като цяло не е лоша но нещо не ми е на сърце.
Аз чакам уж да видя тази
Скрит текст:
Скрит текст:

Или накрая ще си поръчам ето тази :
Скрит текст:
Просто друго не мога да си харесам....

# 274
Вярно е, че Jane и Peg Peregо най- много ги хвалят и сън склонна да повярвам,че са добри, защото братовчед ми изгледаха 2 породени деца в Peg Perego и бяха на по 1,5 и 3 години когато още се возеха двете в единична количка. Не мръдна, едно болче не падна, дето се казва. Но за мен си има и късмет в това, от бройка на бройка има разлика в качеството както на всикчо останало.

Ние лично, макар и да съм само 5 месец, в началото миналата седмица депозирахме Zippy Sport 3 в 1 на Tutis. Търсехме най-вече няколко неща: надувни гуми, амортисьори, 360 градуса въртене на гумите, маневреност и да не е много тежка. Бях решила, че ще е комбинирана, за да ми върви всичко в комплект. На място много подробно я разгледахме , всяко кошче ни сложиха и ни показаха кое за какво е, побутах я, повдигнах я и решихме, че това е нашата количка.  Има сума ти джунджурии към нея. Още не знаехме , че ще имаме момиченце , но аз умирам за светло синьо та количката е светло синьо и светло сиво:
http://www.dundio.com/zippy-sport-401-%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D … html?search=zippy

Много мислех за по-евтиния вариант на Jane Muum, но решихме както Фридето, че няма смисъл да даваме толкова пари, а тази изглежда определно качествена и има зимно, лятно кошче, и кошче за кола за новородено , което се монтира на количката също и се люлее. Има гаранция 2 години, а самият магазин веднага ни даде карта за 10% отстъпка на всичко с вече начислени 80лв от количката. При все колко неща тепърва ще купуваме екстра ни дойде тази карта -  магазина е супер добре зареден и все нещо ще взимаме от там занапред. Цените като гледах са както в повечето детски магазини в БГ така че има файда Simple Smile

# 275
Дани, честита ти радост! Скорошно възстановяване и да се гушкате вкъщи  Hug    bouquet
Аз съм с тази количка и съммного доволна http://panda-baby.com.ua/data/big/twinner_twist_duo_1.gif . За мен е много важна количката, защото карам по всякакви терени, а не всички колички издържат на всякакви терени. За близнаци е много труден изборът. Успех!

# 276
Зу а кошове за новородени взе ли към това ТФК? И аз я заглеждам но искам и кошчета...

# 277
  • При вещиците
Явно с количките до края ще бъдем  newsm78 newsm78 newsm78, особено близнашките мами. Но ето, наскоро родилите дават ценни съвети.
Коте,тази марка я няма из нашите земи, а май и в БГ я няма, но засега знам че и ние сме на големи гуми.

# 278
Фриде, Коте, страхотни бебочетаааааа! Мляс, мляс!
И аз качих на Мечо снимчици. Wink

# 279
  • При вещиците
Дани, ама този Емо е голям,рошав,бузест мъж. Директно с Димана са готови за училище.
Фрида, Влади е голяма усмивка. Ей,как лети времето Simple Smile

# 280
Първи за втори клас са направо, хахахаха!  Joy

# 281
Димана е зорлем 3 кила и 800. И яде наполовина отколкото трябва.  Sad Голяма драма се очертава яденето.  Млека ли ще сменям, какво ли, но скоро трябва да се предприеме нещо. Качих снимка да ни видите новата шапка.

# 282
Много джиджана бонбона таз Димана, бреее!  Flutter Hug
Ми щом трябва ще сменяте, Кейче, може да не ѝ допада менюто нещо, ще се нагодите.  Heart Eyes

# 283
shiny1, добре дошла  HugВсичко да е леко и безпроблемно до края!
Аз пък много харесвам колички в тъмни цветове. Иначе за количката изчетох 2-3 теми тук, просто наистина си е цяла наука. Обърках се тотално след прочетеното hahaha

# 284
Zdraveite macki niamam kirilica na telefona i zatva na latinica pisha, za koeto se izviniavam. Dnes v 9.10 sutrinta se rodi nashata vtora dashterichka, 3280g, 50sm. I dvete sme dobre, tia e pri men ot rajdaneto si i sega spinka sladko. Ako vsichko e nared se ochakva v nedelia da se priberem vkashti

Общи условия

Активация на акаунт