Забременели след инвитро - тема 12

• 45 021
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
Честити принцеси на Пинки и Тедиbouquet Да са много здрави и щастливи малките госпожици и с много късмет!
Кой е следващият в списъка? Дидка, май ти? Стискам палци всичко да е наред /не се и съмнявам, че ще бъде така/ и скоро да ни се похвалиш с най-хубавата новина! Hug
Сега видях снимките в Снимка.бг. Леле, колко са сладки всички бебета! Фрида, Влади е голяма сладурка - как само се смее! Димана също е страшно оформена, ама то с тези 4 кг...А за Емо на Дани да не говорим - както каза някой, вече е готов първокласник Joy
Лили, много ясно се вижда лицето на бебка - красавица ще бъде!
Иринка, чудни са рокличките на принцеските. Направо отсега ще са фешън икони:)))
Иле, Ачи и Ники растат с часове - довчера бяха малки мишоци, а сега са едни оформени, гледкат си като големи хора. Брей, отстрани как бързо минава времето, пък само при мен сякаш е спряло Laughing
Снощи ми се стори за първи път, че усещам бебка /днес навърших 17 г.с. и влязох в 5 месец/, освен ако не съм имала някакви стомашни смущения;) Стори ми се много леко помръдване, като бълбукане. Нямам търпение да започна да я усещам редовно...

# 316
Честито и от мен на Пинки и Теди, перфектни мерки за момиченца, бързо възстановяване и скоро да се прибирате у дома.
А аз вчера голяма разходка му ударих въпреки че вече съм 35+3г.с. и 17мм. шийка. Мъжа ми си дойде за 2 дни и обикаляхме с часове магазини, накрая реших да си взема едни сандали на платформа за след раждане, ноо както си мислех че краката ми не са мръднали, се оказаха че са ми доста надути и всичко ми бе тясно, и установих че и пръстите на ръцете ми са се надули,като кебапчета  no
А аз вече едвам издържам в тези жеги, влизам за студен душ по няколко пъти на ден, но хубавото е че не дибелея,а обратното, дори съм свалила 1кг. за 1 седмица, а си се храня нормално, верно ям много плодове. На 24.07 съм пак на тонове и ще определим датата за секцио. Радвам се че поне докарах дотук, а не родих в седмиците с 2 отпред. Малко остава, не съм се настроила още че ще раждам до 2-3 седмици, само да не решат да избързат че съм с контракции на често.
Niana моята количка ще е Mountain buggi duet twin, червено и черно, не сме я виждали на живо и чакаме от Англия да пристигне. Спряхме се на нея че е тясна и ще влиза през всяка врата и асансьор, зимни кошчета не взехме, защото има пълно легнало положение, а зимата ще им взема чувалчета. Кошчетата са по големи 0-18м. на Cybex, малко по тежки са, но изглеждат удобни и дано стават и да ги слагам на количката.
Franny и аз много им се кефя на рокличките, много куклински са, но дано успея да им ги сложа, че каквито малки мишки се раждат. Зълва ми ми вика да гледам да са удобни,а не толкова красиви, но пусти му мерак за нещо красиво и бонбонесто...

# 317
Теди, Пинки, Честити бебоци  bdbaloni bdbaloni baloni baloni Елегантни дами си имате  Grinning
Лили, принцесата расте, да ми я гледаш  Joy Joy
Кей, Димана е прекрасна, само за целувки и гушкане  Hug
Дани, Емо голям перчем има, вече фризьор трябва да му изберете

И мен много ме морят жегите, с това ниско кръвно много ми прималява. Избягвам да излизам по обяд, Ирка ти вече си почти в 36 седмица, може и до финал да изкараш, само повечко си полежавай  Laughing

# 318
Рени, гледай само да са малки номера. Естествено че ще гледаш да е бонбонено, нали са ти дечица, че и първи. И аз накупих бонбонени гащеризончета за лятото... Не устоях на намаленията... Ще сложа някоя снимка в албумчето. И имай предвид, че Изабела е вече 4.300 кг, 54см им още й става размер 50, при това с пелена, а не памперс (по-обемни са пелените).

# 319
Иринка, дори да са им големи рокличките в началото, много бързо ще пораснат достатъчно, за да им станат. Иначе за мерака за красиво - напълно те разбирам. Аз предизвиках съдбата преди 3 години някъде, като купих едно рокле за бебе 0-3 месеца. Тогава още нямах хал-хабер дали ще забременея и какво ще имам. Мислех да подаря рокличката на някоя приятелка с момиченце, но това така и не се случи. Така че първата ми дрешка вече е купена:)))
Кетче, чакаме снимка на Бела!

# 320
Честито на новите мами,радвайте се на сбъднатите си мечти  bouquet  Имам едноо питане-каквиждате снимките на бебоците в Снимка.бг?Възбудихте лубопитството ми,регистрирах се и.......не мога да разбера къде са вашите снимки. Thinking

# 321
Ориндж, писах ти на лични профил и парола. Simple Smile

# 322
Охх момичета в 34+3 съм,в предния пост съм се объркала.
Веси някои дрешки са ми до 4.5кг,имам бодита за 56см.,но тези боди роклички са 0-3 месеца и ме е яд че не ги поръчах по малки,че докато им станат ще е дошла есента и няма да мога да ги облека.
Вчера си дойдаха племенниците от Испания и децата само ми галят корема да видят как ритат бебетата.

# 323
Пинки, Теди честити ви момиченца. Да бъдат живи, здрави и само радост да ви носят.  Hug  Hug

# 324
Пинки,Теди, честито! Да са здрави и много щастливи малките ви дечица. Скорошно възстановяване и гуш вкъщи.
Niana, не бях взела кошове за новородено. Днес обаче разбрах,че всичко на TFK е -20% за юли месец. Тази седмица ще си купя, защото искам поне за есента да имат. Голямо удобство си е.

# 325
Може ли и за мен парола и линк да ви се порадвам малко Simple Smile аз още нямам тумбаче, но веднага като се появи ще кача и аз снимка Simple Smile))

# 326
  • София
Теди, честита дъщеричка Hug
Да ви е жива и здрава малката душица, само радост да ви носи   bouquet

# 327
Момичета, страхотни сте! Simple Smile) деня ми започва с голяма усмивка- разгледах тумбачетата, бебоците и от кеф се насълзих! Благодаря за тази емоция!
Целувки за всички и да имате хубав ден, какъвто направихте и моя   bouquet Hug

# 328
  • Русе
Добро утро на мамите с кафенце.
Момичета може ли телефона на д-р Начев (ендокринолога).

# 329
Дидка, изпратих ти го на лично съобщение!

Общи условия

Активация на акаунт