Забременели след инвитро - тема 12

• 45 015
  • 724
  •   2
Отговори
# 330
Теди,честита ви радост Hug
Момичета,може ли и на мене да ми изпратите паролата за да разгледам снимките.При мене нищо ново,лежането продължава.Тази сутрин се събудих с отекла лява ръка,пръстите ми бяха като кебапчета.
Нещо се сдухвам на моменти,днес бебка е мн заспала Cry,че се притеснявам.Побутваме ама мн вяло...
Хайде оплаках се  Embarassed

# 331
Ехаааа наистина колко много бебчета напоследък Grinning
Честити слънчица на Пинки и Теди Simple Smile Нека са ви здрави, прекрасни и много щастливи, да ви донесат тонове незабравими мигове Hug

И аз не мога да разбера защо са толкова надути цените тук в БГ сякаш на всичко Close.
И не виждат ли различните представителства, че губят много пари с тези цени, тъй като вече масово хората си поръчват от чужбина каквото е възможно...
Ама айде да не почваме тази тема , че пак ще се афектирам, пк денят е чудесен с такива новини, които виждам Simple Smile Аз имам едно снимано коремче от вторник когато почнах 5-ия месец, ще го кача скоро при другите.

Franny* ние с теб май сме с мъничка разлика Simple SmileЩе бъде специална Коледа тази година  bouquet

Момичета аз да питам, че отдавна си го мисля... зная, че доста от вас тук не са в БГ и ще им бъде невъзможно, но тези които са от София, организирате ли си някоя среща? Аз много бих се радвала да се видим с коремчета или бебчета, за тези които вече родиха Simple Smile Как ви се струва идеята?

# 332
Какъв асансьор Кейче? Не сте ли в къщата?
Kетче, неслучайно я искат от два форума мойта мома - хем хубава, хем многоимотна  Joy

# 333

И аз не мога да разбера защо са толкова надути цените тук в БГ сякаш на всичко Close.

За цените си има донякъде обяснение - все пак в UK няма ДДС за детските стоки - ето едни 20% разлика.  

# 334
Разгледах и аз албумчето,много ми харесахте-хубави мами,хубави тумбачета,прекрасни бебоци  bouquet .Не знам как е било в предни теми ,не съм чела много назад,но откакто съм тук има невероятен бебевалеж.Много ми е щастливо.Някак си се чувствам и аз по-уверена покрай вас момичета.Уверена в прекрасния финал ,който чака мен и всички други ,които още сме в началото.Благодаря ви Heart Eyes

# 335

За цените си има донякъде обяснение - все пак в UK няма ДДС за детските стоки - ето едни 20% разлика.  

По-точно обяснението е, че в БГ има нещо друго, което е наречено "лакомия" на търговците и стремеж към бързо забогатяване. И от другата страна е прекаленото робуване на известните марки. Казвам това, защото в Кралството ( живея тук вече 7 години) не само детските стоки за по-евтини, ами и другите с начислено ДДС.

# 336
Мерси много за пожеланията, милички Simple Smile

Дани, Теди, честито и на вас Wink да са ви здрави и много щастливи малките бебоци Simple Smile Дани, голям мъж си отгледала Simple Smile

Ние вече сме си вкъщи Simple Smile Кърмим се и после дохранваме с формула. Само спи и яде, много е послушна. Каката е много доволна и много се радва на беба. Все гледа да е до нея, да я гали, гушка, целува. Иска да я облича и сменя памперси Simple Smile Аз вчера бях много зле. Имах много ниско кръвно и в момента в който станах от леглото ми прилоша ужасно, цялата пребледнях и почнах да треперя. Едва се добрах до тоалетната. После ми сложиха 1 система вода и се оправих. Освен това вчера много ме болеше раната. Не можех да се изправя изобщо и ходих прегърбена, а днес вече съм по-добре. ИЗправям се и се разхождам спокойно, дори успях да се изкъпя,  което вчера посмъртно не можех да направя.

Естлар, беба все още няма име - тук имаме право до 7 ден след раждането да я регистрираме. Чудим се между Лилиан ( на кратко Лили)  и Катрин (на кратко Кати) . Най-вероятно ще бъде Лилиан, но не сме го решили окончателно, така че може би утре ще ти потвърдя името Wink

# 337
Лилиан е едно прекрасно име и почти ми е адашка Simple Smile))

# 338
  • СОФИЯ
Пинки и двете имена са страхотни  Heart Eyes Hug което и да изберете няма да сбъркате.

# 339
  • София
На мен пък Катрин ми е едно от любимите женски имена, да не кажа най-любимото и то с ударението на "и"  Peace  Heart Eyes

# 340
Ехаааа страхотен бебевалеж е паднал тия дни.
На всички мами сдобили се с най-ценното от сърце им пожелавам бързо възстановяване и прекрасни мигове оттук нататък.
Сега малко отчет от мен. В петък бях при Михова за втора ФМ. Каза, че всичко е наред. Бебоците са пораснали, той 543гр., а тя 534гр. Вървят си еднакво душичките. Шийката се държи стоически и кат цяло всичко изглежда наред.
Аз се залавям за работа, казала съм, че до края на август ще съм на линия, нещо в което започвам вече да се съмнявам  Tired
На всички вас една прекрасна седмица пожелавам   bouquet

п.с. един глас за Лилиан  Peace

# 341
Пинки, няма да те включвам в списъка с родили докато не кажеш име за стимул  hahaha Иначе имаш от мен един глас за Кати.

Но ето кого ще вписвам, имам новини от Буцигном:
"Дойде и моят най прекрасен миг! В 10:40 се роди Борис, 4180, 53 см. Гръмогласен колкото си иска! Няма такова щастие, няма такава емоция! Пожелавам на всички да изпитат щастието да чуят плача на така желаното щастие и да не могат да спрат да плаачат от щастие, както аз до момента!"

# 342
Честито на мама Буци! Да е жив и здрав, малкия Борис!

А, бе сладуранки как ги отглеждате тези гоолеми бебчета? С какво сте ги хранили? Grinning

# 343
Честит Борис на мама Буцигном  smile3525

Аз от четвъртък почнах да се разделям с тапата, защото не падна цялата наведнъж ами на парче си пада Simple Smile Даже звънях в болницата в петък, но ми казаха, че ,докато не съм с контракции на всеки 4-5 минути, няма смисъл да отивам и аз чакам. Довечера пак сме на лекция и ще говоря с акушерката, за по-сигурно.

# 344
  • Живее на Луната
Честит син на Буци   bouquet да расте здрав и щастлив!
Дизастър, стискаме палци, съвсем скоро ще е вашата среща  Hug
Бела, браво и на твоите бебчета!

Общи условия

Активация на акаунт