Забременели след инвитро - тема 12

• 45 020
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
Страхотни новини! Честити бебенца, Пинки и Теди. Бъдете много здрави и щастливи Simple Smile))
Много сладки бебета сте качили в албумчето.
Кейче, Диманчето е едно малка разкошна принцеска с претенции, за това малко сега капризничи Simple Smile))

# 301
Какъв асансьор Кейче? Не сте ли в къщата?

# 302
Пинки и Теди, честити момиченца!
Да са ви здравички и спокойни дребосъчките   bouquet

# 303
Теди Честито и на теб  bouquet Да сте живи и здрави с малката принцеса и бързо да си се приберете вкъщи  Hug

Ех , че хубав бебевалеж си имаме напоследък  Heart Eyes

# 304
Пинки, Теди, честити рожби!   bouquet Да са Ви живи и здрави и много да Ви радват! На вас пожелавам бързо възстановяване!
Момичета, мина и моята първа ФМ и засега всичко е наред. Спряха ми утрогестана и останах само на фолиева и аспирин протект. Вие докога пихте Аспирин протекта?

# 305
Пинки, Теди, честито! Да са здрави и щастливи малките сладурчета. Еххх, колко е хубаво с много бебета в темата Simple Smile
Спомням си, когато се записах тук имаше само едно бебче, а сега бебетата са повече от бременните. Simple Smile

# 306
Теди, Пинки, да са ви честити бебчетата и много радост да ви носят   bouquet

Грация, много ми харесват постовете ти - сякаш аз съм ги писала  Hug И аз не дадох маса пари за количка, легло, люлки и т.н, защото били еди-каква-си марка.

# 307
  • Живее на Луната
Много хубав бебевалеж тези дни  Heart Eyes

Пинки, Теди, честити бебенца   bouquet да растат здрави и щастливи, а на вас прекрасни моменти с тях   Hug

Грация, тук целия този бизнес с бебешки стоки е ужасе, цените на всичко са  ooooh! направо не знам какво суми ще ми трябват като дойде време за пазаруване. Сигурно ще ми излезне по-изгодно да хвана самолета и да дойда до Щатите да си напазарувам, ама няма да ме качат на самолета с корем  Laughing

Голяма жега бе момичета, няма спасение.  #Crazy

# 308
Ихаааааа! Честито на Пинки и Теди! Браво, мамчета, да са ви живи и здрави  бонбоните и много радост да си носите взаимно!
Моята количка и адбор дуо-чудесна е, с много дебели гуми и става за всякакъв терен.Не влиза в асансьор, естествено-държим я в гаража, но това е единственият й кусур.И бебетата не са разделени, което е важно да мен.
Шайни, споко, почти всички минахме през  зацапвания.Аз имах и ръждиво, и ясна кръв.Не съм лежала, всичко си беше ОК.Създателят на моите бебета -Стефанов ми е казал, че щом няма силата на цикъл не е страшно.

# 309
  • Живее на Луната
Момичета, да ви питам нещо, пуснах си изследване на желязо и ЖСК по препоръка на лекаря. Желязото ми е в норма 12, но ЖСК ми е 80 при Горна граница 70. Трябва ли да се притеснявам, в интернет прочетох че се вдигало при бременни  newsm78

# 310
  • Sofia
Честити бебчета и от мен на мама Дани, Пинки и Теди! Да са живи и здрави, да растат щастливи, палави, умни деца и да радват мама и тати! newsm59

Бел, горната граница на ЖСК не е проблем, моят тотален ЖСК беше винаги над горната граница и то доста, но Сигридов никога нищо не е казвал за това, а все наблягаше, че хомоглобинът ми е нисък и ми даваше добавки, богати на желязо. Моето желязо беше малко над долната граница, но той все казваше, че трябва да е в пъти по-високо за бременни.

# 311
  • Русе
Пинки, Теди честити рожбички.
Да са ви живи и здрави и не много послушни, че да не вие скучно Joy
Теди ти си поизбързала с една седмица, браво.

Аз днес бях на тонове и доктора каза, браво имаме си едно ритащо бебе и това е. Няма намек за излизане.
В сряда пак ще ходя.Вече малко ме хваща страхът, но пък и искам да се ражда госпожицата.

# 312
  • При вещиците
Теди, честита ви радост Радост. Да е щастливо бебче и много да ви радва. Аз все за 17.07 те спрягах че ще раждаш, а ти не та не Wink Имате си астрална близначка зад океана.
Грация, аз все се чудя на огромната разлика в цените а Chicco количките в САЩ и Германия с други страни. В БГ са доста скъпи, а тук още повече  newsm78.
Като се върна в БГ ще ги гледам полските, чувам добри отзиви, а цветовете са страхотни.
Дидка,  браво на бебка.

# 313
Теди, браво мамче, роди се и твоята Радост! Да е здрава най-вече, другото е лесно   bouquet. Бързо възстановяване ти желая  Hug.

Вале, ще мине триместъра лека-полека. Ти опитай да почиваш. Честито тупа-лупа  Heart Eyes.

Симпатяга, радвам се за хубавата ФМ. На мен аспирина ми го спряха на първото ЧХГ.

Лили, то и тук има по-скъпи Чико, тази е масовата. Повечето ми приятелки си взеха такива. Гумите не са големи или надуваеми, но и нямаме такива терени за преодоляване. Не качвам стълби или асансъори и карам минивен, че си царува в багажника. Притеснявах се как ще е в БГ като си ходихме лятото на 2010 г. с едногодишно бебе, ами беше си супер - по цял ден обикалях улиците, качвах се и слизах от полуетаж по няколко пъти на ден и в асансъор си влизаше. Два пъти ходи на море в малка кола, заедно с багаж на 5 човека. То стана като реклама  hahaha, мисълта ми е, че и по-евтини продукти могат да свършат добра работа. Аз лично ще инвестирам парите си в съхранение на стволови клетки.

Дидка, хайде вече твоя ред дойде  Peace.

Рибче, как е при вас пълната къща  Crazy.

Белл, добре си дошла за един шопинг  Hug. Много ми стана мъчно, че не мога ей така да пратя всичко, което имам на сестра ми, която роди момиче година след мен... мъка е да си толкова далеч.

# 314
Пинки, Тедито, честити ви дъщерички! Да са ви живи и здрави и много да ви радват. А на мамите – бързо възстановяване Hug

Общи условия

Активация на акаунт