Забременели след инвитро - тема 12

• 45 015
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
Честито на мама Буци ! Да им е жив и здрав Борис и много да ги радва  Hug

# 346
Момичетаааа, днес Елена става на един месец!! Кога мина това време?? Тя спи сега и минавам на бързо да ви видя Simple Smile Много ми липсва темата и за съжаление не мога да я следя редовно, защото мобилната версия на сайта не ми се визуализира добре на телефона, а до компютър имам възможност да се добера доста рядко.
Честити бебенца на Пинки, Теди и Буцигном!!! На Дани също - макар аз бебе Емил го следя изкъсо в юлската тема!
Добре дошли на новите девойки, лекичко да е и до термин!!
Ще кача снимка на Елена когато мога Simple Smile

# 347
  • При вещиците
Честит Борис на мама Буцигном. Да е жив и здрав.
Лолр, те юлките бяха много специални и явно са яли нещо специално  Joy
Дизастър, и твоя ред дойде.
Бисе, цункай Елена по крачетата и честита първа месечинка.

# 348
Честит гръмогласен Борис на мама Буци! Много се радвам за тях и тя страхотно го е написала. Да й е живо и здраво щастието, а на нея – бързо възстановяване Hug
Честита месечинка на Елена! Да расте здраво, спокойно и щастливо дете Hug

# 349
Честита месечинка и от мен на Елена  Heart Eyes Да расте много здрава , щастлива и усмихната.

# 350
Момичета къде си следите бременноста, при доктора който ви прави инвитрото или по ЗК?

# 351
Докторът, който прави инвитрото следи до 12-та седмица, след което се записах на ЖК.

# 352
Аз съм си при лекарката, която ми прави инвитрото, живот и здраве тя ще ме следи до края и при нея искам да раждам Simple Smile Но предполагам всяка клиника си има практика дали може при инвитро специалистите да се следиш...

# 353
  • София
Момичета къде си следите бременноста, при доктора който ви прави инвитрото или по ЗК?
Аз не съм била по ЗК.
Следях се на две места - в "Щерев" на ЖК, при докторката, която ми прави инвитрото и при др. Дяволов в МД, при който държах да родя. ФМ си ги правих при др. Чавеева в "Щерев".

# 354
Честито на родилите майчета, голям наплив на бебета, да са живи и здрави мъниците!

Аз съм на ЖК при доктора ми от инвитрото.

# 355
Аз се следих паралелно и при доктора който ми прави ин витрото и при АГ-то което ми е по ЗК.  След прегледа обаче миналия месец преустанових понеже док отказа да ме изражда... Та сега си намерих нова лекарка и нова клиника !

# 356
Аз веднъж в месеца посещавам клиниката в която правих процедурата при д-р Михова, а иначе си ходя на ЖК в града  в който живея, където и ми пускат всички изследвания.

# 357
И аз се следя паралелно при двама лекари.При доктора ,който ми прави инвитрото съм през седмица(така ми казва той),съответмо и при него ще си раждам ,живот и здраве.При лекарката,която ми е по ЗК също ходя през седмица,ей така за успокоение.Та всяка седмица съм на лекар-голям мерак Laughing

# 358
Честит ,гръмогласен син на мама Буцингом.
Аз,се следя в Надежда,там ми е ЖК и отделно вс седмица ме гледа др.Михова.

# 359
  • Живее на Луната
Биси, честита месечинка на Еленка  Heart Eyes

Днес бях на дтора ФМ, всичко ни е супер. Момиченцето ни вече е почти половин килограм, много добре натдава. Аз ще трябва да започвам желязото обаче и гадните сокове от цвекло  Sick

Момичета, които ходите при д-р Ташков, знаете дали тази седмица ще преглежда в Сердика?

Общи условия

Активация на акаунт